[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)  ()

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų


„Swiitol E6 Pro“
„Swiitol E6 Pro“
© Gamintojo nuotr.

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Swiitol E6 Pro“ 

(6W lazerinės graviravimo staklės)

464,07€ -275,07€ 464,07€

189€

Imu!

iš Europos

Kuponas: SWTTE6

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTopp

Svarbu: šiuo metu naujieji lazeriniai graviruokliai arba lazerinės graviravimo staklės yra parduodamos iš Europos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai. Ir dar specialus kuponas. Fantastiškas pasiūlymas.

O jei iškart norite šias stakles įsigyti su papildomais priedais, tada tą galite padaryti vos už 265€, paspaudę šią nuorodą.

Kas gi yra „Swiitol“?

Besidomintiems lazeriniais graviruokliais - šis pavadinimas tikrai turėtų būti girdėtas.

„Swiitol“ jau eilę metų yra rinkoje ir specializuojasi būtent lazerinių graviruoklių segmente. Visą savo inžinerinį potencialą realizuoja kurdami maksimaliai patogius ir pažangius įrenginius, kuriais gali naudotis visi: tiek profesionalai, tiek ir pradedantys.

Ir kadangi kompanija orientuojasi būtent į konkretų segmentą, tai ir gaminiai yra išbaigti iki kone tobulumo. Be to, siūlomas ganėtinai platus priedų graviruokliams pasirinkimas, kas rodo kompanijos rimtą ir ilgalaikį požiūrį, o tai įsigyjantiems produktą yra ypatingai svarbu.

Kas yra „Swiitol E6 Pro“?

Tai yra vienas naujausių kompanijos produktų - puikių savybių ir kainos lazerinės graviravimo staklės.

Aukščiau pateiktoje apžvalgoje galite labai detaliai sužinoti apie šį produktą, kaip juo naudotis ir kitą aktualią praktinę informaciją.

„Swiitol E6 Pro“ atkeliauja 99 proc. surinktas, tad jis yra nuostabiai draugiškas nepatyrusiam vartotojui. Kone iškart išėmę iš pakuotės galėsite naudotis šiomis puikiomis staklėmis.

„Swiitol E6 Pro“ apatinis rėmas yra suformuotas iš vientiso aliuminio gabalo, o X ašies metalinis kreipiamasis bėgis turi dviejų ašių konstrukciją, kad dirbtų išvengdamas vibracijų.

Didelis darbinis greitis 36000 mm/min; 365 x 305mm darbo erdvė, itin smulkus lazerio židinio plotas sumažintas iki 0,06 x 0,06 mm; 90W elektrinė galia ir 6W lazerio išėjimo optinė galia.

Tai reiškia, kad su šiomis staklėmis galite ir graviruoti, ir pjauti. Ir tą daryti su labai įvairiomis medžiagomis: įvairaus tipo mediena, akrilas, ABS, PP ir kitos plokštės, metalas, netgi nerūdijantis plienas, stiklas, keramika ir t. t. Beliks tik išlaisvinti savo fantaziją.

Pačiose staklėse labai gražiai paslėpti visi laidai, švarus dizainas ir patogus naudojimas. Taip pat lazeris uždengtas apsauginiu stikliuku.

Panoraminio filtro stiklo apsauginis dangtelis atlieka labai gerą vaidmenį saugant jūsų akis, filtruojant 97 % ultravioletinės šviesos. Jums ir aplinkiniams žmonėms nereikia dėvėti apsauginių akinių, kad galėtumėte žiūrėti. Nors pakuotėje yra ir papildomai apsauginiai akiniai.

Visiškai nauja 32 bitų pagrindinė plokštė su greitesnio duomenų priėmimo ir apdorojimo galimybėmis, pasirenkamais priedais, leidžiančiais įjungti automatinį fokusavimą ir tęsti raižymą išjungus maitinimą. Pjovimas ir kitos funkcijos.

Platus suderinamumas, kadangi aparatas suderinamas su įvairia pažangia graviravimo programine įranga, tokia kaip LaserGRBL ir LightBurn, ir palaiko Win XP, Win 7, Win 8, XP, Win 10. Jis taip pat palaiko MAC sistemą (LightBurn) ir graviravimo failų formatus. Palaiko NC, BMP, JPG, PNG, DXF ir t. t.

Palaikoma ir programėlė mobiliesiems APP BURNLAB. Pasiekiama pagrindinėse Android programų rinkose ir iOS sistemoje.

Yra avarinio stabdymo mygtukas. Atsitikus netikėtai situacijai, stakles galima bet kada sustabdyti. Jose taip pat yra atstatymo jungiklis ir ribinis jungiklis, kad graviravimas būtų saugesnis.

Staklės yra labai lengvai paturbinamos įsigijus papildomus priedus ir taip gaunant dar platesnes panaudojimo galimybes.

Tiesiog puikus modelis. Visos būtinos galimybėmis, apžvalgininkų giriamo gamintojo modelis ir dar už tokią gerą kainą. Pasinaudokite išskirtine galimybe.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: