[Vokietija!] Tik 34€ ištraukiama sodo žarnos ritė su reguliuojamu 7 funkcijų purkštuvo antgaliu. Paskutiniai vienetai  ()

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gera kokybė ir panaudojimo galimybės



© Gamintojo nuotr.

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Ištraukiama sodo žarnos ritė

(12 arba 16 metrų ilgio)

54,99€ -20,60€ 54,99€

nuo 34,39€

Imu!

iš Vokietijos

mažiausia kaina

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiuo metu jos parduodamos iš Vokietijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. 

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad galima rinktis 12 arba 16 metrų ilgio modelius. Tarp jų skirtumas vos pora eurų.

Ši žarnos ritė yra ypatingai naudingas dalykas patogiai savo sodyboje palaistyti augalus ir atlikti kitus darbus. Ir tą padaryti tvarkingai, ir patogiai. 

Speciali konstrukcija užtikrina, kad žarna gali išsitempti iki norimo ilgio ir atsitraukti atgal, kad būtų patogu laikyti purškimo pistoletą ir darbuotis.

Purkštuvo antgalis siūlo 7 skirtingus režimus, įskaitant dušo režimą, rūko režimą, mirkymo režimą, kūgio režimą, centrinį režimą, plokščią režimą ir purkštuko režimą.

Nesvarbu, ar jums reikia švelnaus dušo gležniems augalams, ar galingos srovės valymo darbams atlikti, ši sodo žarnos ritė jums tikrai padės.

Be to, purkštuvo antgalio rankena leidžia reguliuoti vandens slėgį pagal savo poreikius. Tiesiog pasukite jį pagal laikrodžio rodyklę, kad padidintumėte vandens slėgį, arba prieš laikrodžio rodyklę, kad srautas būtų švelnesnis. Ši funkcija užtikrina tikslų valdymą ir efektyvų vandens naudojimą.

Galite iškart atsisveikinti su susivėlusiomis ir netvarkingomis žarnomis. Šioje ištraukiamoje žarnos ritėje yra rankinio suvyniojimo sistema, kuri leidžia be vargo įtraukti žarną po naudojimo.

Kompaktiškas dizainas leidžia patogiai darbuotis ir po darbų visą ritę kompaktiškai laikyti norimoje vietoje.

Ši ištraukiama sodo žarnos ritė ne tik leidžia laistyti sodą, bet ir puikiai tinka plauti automobilį ar atlikti kitus lauko valymo darbus.

Ji atkeliauja su dviem purkštukų adapteriais, užtikrinančiais universalumą ir suderinamumą su įvairiomis vandens išleidimo angomis.

Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų. Ši vandens žarnos ritė sukurta taip, kad tarnautų ir atlaikytų kasdienį naudojimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()