Kinijos turgelio stebuklai: dėmesio verta kelių dienų akcija - išmanusis telefonas su dviem SIM lizdais, HD raiškos ekranu, 3GB RAM ir visa tai už 90$  (8)

Išmaniųjų telefonų rinka šiuo metu išgyvena tikrą aukso amžių ir su tuo nesutikti gana sunku. Pačios populiariausios rinkos bendrovės su kiekvienu naujo išmaniojo telefono išleidimu didina pastarųjų kainas, tačiau jų pardavimai ir toliau nuosekliai auga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai paradoksas, kurį sunku paaiškinti. Juk populiariausių išmaniųjų telefonų kainos jau seniai skaičiuojamos ne dešimtimis, bet šimtais, o kartais jau net ir tūkstančiais eurų – ne taip jau ir mažai, kaip už telefoną? Visa laimė, jog mažai kam žinomi vietiniai kinų gamintojai nesivelia į šias kainų lenktynes ir nenorintiems bereikalingų išlaidų siūlo tikrai protingus ir taupius variantus.

Vienas naujausių to pavyzdžių gali būti išmanusis telefonas „Cubot Manito“. Iki pat spalio 10 dienos Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šį išmanųjį telefoną galima įsigyti vos už 90 JAV dolerių. Originali telefono kaina jau kiek didesnė – be akcijos jis kainuoja 110$.

Nors kaina, atsižvelgus į pasaulines tendencijas, yra visiškai kukli, „Cubot Manito“ techninės galimybės bei dizainas nuteikia itin optimistiškai. Savaime suprantama, už 90 JAV dolerių įsigyti flagmanams prilygstantį analogą tikrai neįmanoma – nesitikėkite, kad jo dizainas bus ypač modernus ar žaidimuose nesijaus stabdymų, tačiau kuklesnių poreikių pirkėjus „Cubot Manito“ patenkins be jokių abejonių, o vien jau jo kaina atperka visus galimus nepatogumus.

Atsižvelgus į kainą šis 5 colių HD raiškos (1280 x 720) IPS technologijos ekraną turintis išmanusis telefonas gali nustebinti tiek dėl integruoto 4G LTE ryšio modulio, tiek dėl realizuoto dviejų SIM kortelių palaikymo, tiek dėl 16 GB vidinės atminties, kurią naudojant TF tipo atminties kortelę galima praplėsti dar 256 GB.

Greta to dar reikia paminėti ir tai, kad „Cubot Manito“ yra aprūpintas keturių branduolių 64 bitų „MT6737“ centriniu procesoriumi, „ARM-Mali T720“ vaizdo plokšte bei 3 GB operatyviąją RAM atmintine.

Maloniai šiuo atveju gali nustebinti ir šiame išmaniajame telefone integruotas „Samsung“ gaminamas 13 megapikselių kameros modulis ar santykinai talpi 2350 mAh talpos baterija. Būtent pastarosios energiją „Cubot Manito“ naudoja itin efektyviai ir optimaliai, o už tai labiausiai reikia dėkoti ne kam kitam, o jau paminėtam naujos kartos CPU „MT6737“.

Galiausiai svarbu įvertinti ir tai, kad išmanusis telefonas yra parduodamas su iš karto įdiegta „Android 6.0“ platformos versija, o tai, be jokios abejonės, leidžia užtikrinti ne tik gerą „Cubot Manito“ stabilumą, bet ir maksimalų našumą bei funkcionalumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(22)
(6)
(16)

Komentarai (8)