Kaip iš tikro atrodo nė 100 € nekainuojantis kiniškas telefonas: ar verta susigundyti tokiais pirkiniais, ar verčiau nė nesukti galvos? („Oukitel U7 Plus“ apžvalga)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

trapecijus 2016-10-13 18:17
O man asmeniškai toks variantas netgi patogesnis būtų - pasiemei telefoną vakare prieš miegą kokį grajaus misiją pereit, o telefonas įkištas krautis - versk vienaip ar kitaip - horizontaliai paversto telefono laidas vistiek į vieną ar kitą pirštą pjausis. Nepatogu. Šitokiu atveju kaip Oukitel - laikau pranašumu tai, kad kroviklio lizdas ne per vidurį.
DianaMerion 2016-10-13 22:59
kinai su savo papigiaistvu shudu neabejotinai uzkariaus rinka. Jiems telefono surinkimas beveik nieko nekainuoja, nes telefonus surinkineja vergai dirbantys 12+ val. per diena 7 dienas per savaite ir uz 1$ per valanda. tada aisku galima tokius produktus uz maziau kaip 100 E pardavinet. tuo tarpu amerikonai, kuriu darbuotoju teises gina istatymai ir jie privalo laikytis ekologiniu reikalavimu gaminant savo iranginius, uz tokias kainas pardavinedami produkcija subankrutuotu. tad skatinu jus visus remti zmones ishnaudojancia ir aplinka tersiancia kinijos produkcija, o ne ir taip storu ir turtingu amerikieciu kokybiskus gaminius.
Arthuras 2016-10-13 23:15
Nusileisk ant žemės. VISI elektroniai įrenginiai surinkinėjami TEN PAT. Pagrinde - Kinija. Ir visiems jiems moka tiek pat, ir dirba taip pat vergiškai. Ir iš kur tokių neapsišvietusių dar atsiranda?..
1337 2016-10-14 13:36
O koks jau konkrečiai telefonas šiais laikais gaminamas JAV?