Kinijos turgelio stebuklai: pristatytas fantastišką kainos ir kokybės santykį turintis „Apple iPhone“ klonas - išmanusis telefonas „Oukitel U15S“  (3)

Kiniškų išmaniųjų telefonų, kurie primintų populiariausius „Android“ įrenginius yra tikrai ne vienas – jau rašėme apie solidžiai atrodančią ir ypač geros kainos kinišką „Samsung Galaxy S7“ kopiją. Vis dėlto savintis idėjas iš JAV korporacijos „Apple“ drįsta tikrai ne kiekvienas, nors ir pasitaiko visokiausių išminčių, o vienu naujausiu to įrodymu gali būti išmanusis telefonas „Oukitel U15S“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, technine dalimi „Oukitel U15S“ korporacijos „Apple“ gaminamiems „iPhone“ neprilygsta, tačiau dizaino aspektu šis išmanusis telefonas atrodo tikrai itin solidžiai, o svarbiausia, kad už kokybišką „Oukitel U15S“ korpusą tikrai nereikia permokėti - šis išmanusis yra bene 10 kartų pigesnis nei „Apple iPhone 7 Plus“.

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu „Oukitel U15S“ galima įsigyti vos už 126 JAV dolerių (kaina be nuolaidos - 160$). Metalinis korpusas, piršto antspaudų skaitytuvas, dviejų SIM kortelių palaikymas, 4G ryšio modulis, iš karto įdiegta „Android 6.0 Marshmallow“ operacinė sistema bei aukštosios raiškos IPS technologijos 5,5 colių įstrižainės „Sharp“ ekranas už 126 JAV dolerių? Kad ir kaip sarkastiškai tai skambės, bet tai tikra tiesa.

Tačiau tuo „Oukitel U15S“ išmaniojo telefono privalumai tikrai nesibaigia. Prie aukščiau paminėtų aspektų svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Oukitel U15S“ yra integruota 16 megapikselių „Panasonic“ kamera, aštuonių branduolių „MediaTek MT6750T“ centrinis procesorius, „ARM Mali-T860“ vaizdo plokštė bei 2450 mAh talpos baterija. Savo reklamose „Oukitel“ greičiausiai taip pat bando pašiepti „Samsung“, kadangi itin akcentuoja jog šios „SCUD“ gamintojo tiekiamos baterijos yra visapusiškai išbandytos bei taip pat yra maksimaliai saugios ir patikimos.

Vis dėlto kuriant „Oukitel U15S“, „Samsung“ paslaugų taip pat nebuvo atsisakyta - šiam išmaniajam telefonui Pietų Korėjos gigantas tiekia ne tik 4 GB operatyviąsias RAM, atmintines bet net ir 32 GB vidinės atminties lustus. Be to, vidinę „Oukitel U15S“ atmintį esant poreikiui bet kada galima praplėsti papildomais 128 GB panaudojant TF tipo atminties kortelę.

Galiausiai reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad už 126 JAV dolerių išmanųjį telefoną „Oukitel U15S“ Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ yra pasiryžusi pardavinėti tik iki šio mėnesio pabaigos. Tuo tarpu potencialiems pirkėjams norintiems įsigyti „Oukitel U15S“ nuo lapkričio mėnesio teks tenkintis jau kur kas didesne 160 JAV dolerių kaina arba laukti naujo išpardavimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(5)
(10)

Komentarai (3)