„Philips“ pristatė reikliausiems vartotojams skirtą monitorių: „pirmiausia, sužavės charakteristikos, o kaina nustebins galutinai“  (4)

Pirmaujanti technologijų kompanija ir prekės ženklo „Philips Monitors“ licencijos partnerė pristato naująjį monitorių, kuris sujungia „UltraClear“ 4K skiriamąją gebą su ypač plačia spalvų gamos „UltraColor“ ir pažangia stačiosios lygiuotės (VA - vertical aligment) technologija ypač aukštiems kontrastams kurti. Platus 31,5 colių 328P6VJEB ekranas naudotojams suteikia daug vietos paskleisti ir mėgautis ryškiu, detaliai atkurtu itin aukštos raiškos (Ultra HD) vaizdu. Su daugialypėmis jungtimis ir MHL (Mobile High-Definition Link) palaikymu, jis sukurtas lengvam sujungimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Suprojektuotas tiksliam vaizdo atkūrimui

„Šis naujas „Philips Monitors“ monitorius buvo sukurtas profesionaliems vartotojams, pavyzdžiui, grafikos dizaineriams, kompiuterinio dizaino (CAD) inžinieriams ir finansų ekspertams“, - teigia „Philips Monitors“ MMD Europos skyriaus produktų vadybininkas Meno Khomenko.

„Tai žmonės, kuriems tikslus, gyvybingas ir detalus vaizdo atkūrimas monitoriuje, yra esminis dalykas, skatinantis juos produktyviai ir efektyviai dirbti. Pažangių spalvų ir raiškos technologijų derinys daro šį monitorių puikiai tinkamą profesionaliems naudotojams, ieškantiems ypač tikslių spalvų ir aukštos skiriamosios gebos už labai prieinamą kainą“.

„UltraColor“ technologija leidžia spalvas atkurti tiksliau ir nepriekaištingiau. Palaikydami platesnę gamą (95% NTSC gama palyginti su 72% tipiška), „UltraColor“ sukuria natūraliau atrodančius žalius, ryškiai raudonus ir gilesnius mėlynus tonus, išplėsdama spalvų spektrą, kurį vartotojai regi ekrane.

Tai užtikrinama keičiant skydelio cheminę sudėtį, o ne koreguojant spalvų nustatymus programinės įrangos pagalba. „UltraColor“ užtikrina, kad spalvos monitoriuje yra artimesnės realioms daiktų spalvoms, paversdama tai naudingu įrankiu tiek profesionaliam naudojimui, tiek ir laisvalaikio pramogoms.

Šis 31,5 colių ekranas sujungia „UltraColor“ su aiškia ir detalia „UltraClear“ 4K skiriamąja geba. „UltraClear“ 4K su 3840 × 2160 pikseliais suteikia daugiau nei pakankamai detalumo reiklioms kompiuterinio dizaino (CAD) programoms – pasižymi 3D grafika arba atskirų elementų anuliavimu iš sudėtingų finansinių skaičiuoklių.

Papildydamas savo spalvų ir raiškos charakteristiką, ekranas taip pat palaiko VA - pažangią Multi-domenų stačiosios lygiuotės technologiją, kuri suteikia itin statišką kontrastą, leidžiantį išgauti ypač gyvybingus ir aiškius vaizdus; ypač tinkamas nuotraukoms ar reiklioms grafikos programoms.

Sukurtas profesionalų profesionalams

Kad efektyviai susietų informacijos šaltinius, kuriuos grafikos ir dizaino profesionalai naudoja kasdieniniame savo darbe, monitoriuje integruota SmartConnect sistema, palaikanti 4K: naujausia, pažangiausia daugialypė jungtis leidžia vartotojams transliuoti aukštos raiškos nesuspaustus vaizdo ir garso įrašus, leidžia mėgautis sklandžiomis vizualizacijomis visa 4K raiška, esant 60 Hz.

Monitorius taip pat palaiko naujausią USB 3.0 - ypač spartų duomenų perkėlimo greitį: 5 Gbit per sekundę. Kitos jungčių galimybės apima mobiliąją aukštos raiškos sąsają (MHL - Mobile High-Definition Link), leidžiančią vartotojams panaudoti mobiliojo turinio jungtis daug didesniame, puikių spalvų ir puikios skiriamosios gebos 328P6VJEB monitoriuje.

Kartu su puikiu ryšiu, ekranas suprojektuotas su daugybe patogių funkcijų. Pavyzdžiui, jame taip pat integruota „Philips Flicker-free“ technologija, siekiant sumažinti erzinantį ekrano mirgėjimą, kuris, po ilgos darbo dienos, gali sukelti akių nuovargį. Jo „SmartErgoBase“ išmanią kojelę galima pakreipti, pasukti ir jos aukštis, pagal poreikį, gali būti reguliuojamas, kas suteikia maksimalų žiūrėjimo komfortą ir taip pat švariai bei tvarkingai paslepia laidus.

Naująjį „Philips“ 328P6VJEB monitorių jau galima įsigyti už rekomenduojamą mažmeninę kainą 699 Eur pagrindinėse elektronikos prekių parduotuvėse.

Techninės specifikacijos

Specifikacija

„Philips” 328P6VJEB ekranas

LCD skydelio tipas

VA LCD

Foninis apšvietimas

W-LED

Įstrižainė

31.5’’ / 80.1 cm

Ekrano kraštinių santykis

16:9

Ekrano raiška

3840 x 2160 @ 60Hz

Žiūrėjimo kampas

178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10

Šviesumas

300 cd/m²

Ekrano spalvos

1.7 mlrd.

Spalvų gama

NTSC 95%

MHL

1080P @ 60 Hz

Papildomos funkcijos

  • Integruoti garsiakalbiai: 3 W x 2
  • MultiView: PIP/PBP režimas, 2x prietaisai
  • SmartImage, Multiview, Vartotojas (User), Meniu (Menu), Įjungimas/Išjungimas (Power On/Off)
  • Kontrolinė programinė įranga: SmartControl
  • Kensington užraktas, VESA įrenginys (100x100mm)
  • Plug & Play Suderinamumas: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Jungtys

  • Signalo įvestis: VGA (Analog ), DVI-Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, HDMI (2.0) - MHL x 1
  • USB:USB 3.0x4 (1 w/greitas įkrovimas)*
  • Sinchroninė įvestis: Atskiras sinchronizavimas, Sync on Green
  • Garsas (į/iš): kompiuterio garsas– viduje(į), Ausinės –išorėje (iš)

Stovas

  • Aukščio reguliavimas: 180 mm
  • Ašis: 90 degree
  • Pasukimas : -170/+170 laipsniai
  • Pakrypimas: -5/20 laipsniai

Patvarumas

  • Aplinka ir energijos taupymas: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold*, TCO edge, RoHS
  • Perdirbama pakuotės dalis: 100 %
  • Panaudos perdirbamas plastikas: 65%
    Specifinės medžiagos: PVC / korpuse nėra BFR, Gyvsidabrio ir Švino

Atitiktis ir standartai

Reglamentuojantieji leidimai: CE Mark, FCC Class B,
VCCI, RCM, BSMI, ICES-003, J-MOSS, cETLus,
EPA, TCO edge, PSB, CU-EAC, SEMKO, SASO,
KUCAS, UKRAINIAN, PSE, CECP, WEEE, TUV
Ergo, TUV/GS

Korpusas

Priekinis kraštas, galinis dangtelis ir kojelė: Juoda
Apdaila: tekstūra

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(14)
(-6)

Komentarai (4)