Kinijos turgelio stebuklai: įdomiausi metų išpardavimo „Sales Storm“ pasiūlymai – nuo simpatiško išmaniojo laikrodžio iki tikrai išskirtinio vaizdo registratoriaus (Video)  (1)

Besižvalgant po didžiausią metų išpardavimą „Sales Storm“ paieškojome įdomiausių pasiūlymų, kurie galėtų sudominti elektronikos gerbėjus. Nors įvairovė yra milžiniška, tačiau išskirtinės prekės iš karto krenta į akis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis laikrodis

Pirmiausia, dėmesį atkreipia universalus išmanusis laikrodis su integruotomis fizinio aktyvumo asistento funkcijomis „Xiaomi AMAZFIT“ - jis maloniai gali nustebinti net ir pačius išrankiausius pirkėjus.

Nors kol kas šis stilingas išmanusis laikrodis veikia tik su „Android“ operacine sistema, tačiau įvertinus tai, kad jis turi integruotą GPS modulį, specialų skaičiavimo algoritmą naudojantį pulsometrą bei Bluetooth ryšiu gali transliuoti muzikos įrašius iš savo 4 GB dydžio vidinės atminties, išbandyti šį žaisliuką pagunda yra labai didelė.

Ypač pigus projektorius

Tuo tarpu ieškantys mobilaus ir lengvai transportuojamo projektoriaus būtinai turėtų atkreipti dėmesį į ypač pigų projektorių „YG – 300“.

Žinoma, už 33 JAV dolerius gera raiška (320 x 240) tikrai nenustebins, tačiau be labai simpatiškos kainos, jis maloniai džiugina ir tokiomis smulkmenomis, kaip nuotolinis „YG – 300“ valdymas, mobilumą užtikrinančia ličio jonų baterija bei integruotomis AV, CVBS, HDMI ir USB tipo jungtys, kurios prie šio mažų gabaritų projektoriaus praktiškai leidžia prijungti bet kokį norimą elektroninį prietaisą.

Taigi, puikus variantas nedidelių darbinių ar buitinių prezentacijų rengimui – tokiais atvejais brangus projektorius tiesiog neapsimoka.

Ausinės

Tikri melomanai gal ir nesusidomės, bet paprasti muzikos mylėtojai turėtų atkreipti dėmesį į „Sales Storm“ išpardavimo metu už 20 JAV dolerių parduodamas ausines „Superlux HD681“.

Pastarosios pasižymi ne tik puikia garso kokybe bei geromis žemų dažnių atkūrimo galimybėmis, tačiau taip pat labai palankiai „Gearbest“ pirkėjų yra vertinamos ir dėl savo ergonominių savybių.

Vaizdo registratorius

Puikių pasiūlymų šį kartą gali rasti ir ieškantys automobilinio vaizdo registratoriaus. Pavyzdžiui, vos 60 JAV dolerių kainuojantis vaizdo registratorius „Xiaoyi YI“, atrodo, neturi sau lygių.

Pastarasis abejingų nepalieka jau vien dėl savo objektyvo su F/1.8 diafragma. Tai iš ties labai didelis privalumas, nes dėl didesnio į objektyvą patenkančio šviesos srauto, „Xiaoyi YI“ registratorius kuo puikiausiai filmuoja ne tik dieną, bet ir naktį.

Be to, „Xiaoyi YI“ net ir didžiausius skeptikus tikrai nustebins dėl savo itin plačiu, 168 laipsnių kampu vaizdą fiksuojančio lęšio. Na ir galiausiai, 30 kadrų per sekundę sparta įrašinėjamų vaizdo įrašų raiška siekia net 2304 x 1296 taškus (1296p) – tai tikrai puikus rezultatas, prilygstantis geriausiems rinkos analogams.

Dronas

Suklusti turėtų ir fotografijos mėgėjai, nes puikiai unikaliems kadrams fiksuoti tinkamas dronas „SYMA X8G“ dabar gali būti įsigytas vos už 114 JAV dolerių.

Pirkėjai „SYMA X8G“ itin teigiamai vertina dėl funkcionalaus nuotolinio valdymo pultelio bei kvadrokopteryje sumontuoto 6 ašių giroskopo. Jis šiai bepilotei skraidyklei suteikia ne tik gerą stabilumą ore, bet taip pat užtikrina neįtikėtinai tikslų jos valdymą nuotoliniu būdu. Žinoma, dideliu „SYMA X8G“ privalumu tampa ir iš karto komplekte pridedama 8 megapikselių aukštosios raiškos kamera.

Išmanieji telefonai ir planšetai

Ieškantiems išmaniųjų telefonų, vertėtų atkreipti dėmesį į tikrai puikių parametrų „Vernee Apollo Lite“ išmaniuosius (apie juos išsamiau jau rašėme), o norintys nustebinti draugus ir neišlaidauti, turėtų apsvarstyti „Apple iPhone“ klono „Oukitel U15S“ (plačiau galima paskaityti telefono pristatyme, tad dabar nesiplėsim) arba „Samsung Galaxy S7“ klono „Elephone S7“ įsigijimą (telefono pristatymas).

Ieškantys planšeto turėtų apsidairyti planšetų išparduotuvėje - pasiūlos įvairovė didžiulė, tad kur kas didesnė bėda, kaip išsirinkti reikiamą įrenginį.

Tai tik keli įdomesni pavyzdžiai ir didžiojo 11.11 išpardavimo „Sales Storm“ - šiandien yra pačių didžiausių nuolaidų diena, tad jei kažkas sudomino, ilgai laukti tikrai neverta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(5)
(6)

Komentarai (1)