Kinijos turgelio stebuklai: norintiems „Galaxy S7 edge“, bet neturintiems tiek laisvų pinigų, organizuojama trumpa akcija 5 kartus pigesniam identiškam klonui „Bluboo Edge“ (Video)  (2)

Pietų Korėjos giganto „Samsung“ pasiūlytas „Galaxy S“ serijos išmaniųjų telefonų dizainas susilaukė pripažinimo visame pasaulyje. Bene labiausiai „Samsung“ pasiūlyta dizaino koncepcija sužavėjo vietinius Kinijos gamintojus. Pastarieji taip įsijautė, kad galiausiai pradėjo kurti „Galaxy S7 edge“ klonus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Klonai yra klonai, „Samsung“ sukurtam išmaniajam telefonui akivaizdžiai nusileidžia techninėmis galimybėmis, tačiau dizaino aspektu atrodo tarsi artimiausi broliai. Šiuo metu vienu naujausių tokių klonų pavyzdžiu tapo išmanusis telefonas „Bluboo Edge“.

Pirkėjams siūloma įsigyti auksinės arba juodos spalvos „Bluboo Edge“ variantus, taip lengvai sukuriant solidumo įspūdį.

Tačiau spalvos – tik pati įdomybių pradžia. Šis išmanusis telefonas taip pat yra aprūpintas pulso matuokliu ir priekyje esančiame mygtuke turi integruotą piršto atspaudų skaitytuvą.

Be to, priklausomai nuo pasirinktos konfigūracijos „Bluboo Edge“ gali turėti dviejų SIM kortelių palaikymą, tačiau jeigu pirkėjui tai nėra reikalinga, jis gali rinktis išmaniojo telefono konfigūraciją su viena SIM kortele bei integruotu TF kortelės lizdu.

Asociacijų su „Galaxy S7 edge“ kyla ir tuomet, kai paaiškėja, kad „Bluboo Edge“ 5,5 colių HD raiškos (1280 x 720) OGS technologijos ekraną nuo susibraižymų apsaugo „Corning Gorilla Glass 4“ stiklas.

„Bluboo“ taip pat giriasi ir itin plonu 0,8 milimetro storio išmaniojo telefono pagrindinės konstrukcijos rėmeliu bei iš abiejų pusių užapvalintais „Bluboo Edge“ kraštais. Abejonių greičiausiai jau nekyla niekam, kokia ta paslaptinga mūza, įkvėpusi „Bluboo Edge“ dizainą.

Tiesa, techninės išmaniojo telefono galimybės jau toli gražu neprilygsta „Galaxy S7“. „Bluboo Edge“ kaip ir dauguma kiniškų išmaniųjų telefonų turi keturių branduolių „MediaTek MTK6737“ centrinį procesorių, 2 GB operatyviąją RAM atmintinę bei „Mali-T720“ vaizdo plokštę.

2600 mAh baterija taip pat nei iš tolo negali būti lyginama su „Galaxy S7 edge“ integruojama 3600 mAh talpos baterija.

Įdomu tai, kad 8 megapikselių kamera užfiksuotos nuotraukos po pagalbinių programinių operacijų telefono atmintyje yra saugomos 13 megapikselių raiška, tačiau kažin ar tokio sprendimo „Bluboo Edge“ pakanka, kad pagal nuotraukų kokybe būtų galima lygiavertiškai konkuruoti su išmaniaisiais telefonais „Galaxy S7“ ar „Galaxy S7 edge“. Bet mažiau reikliems pirkėjams kokybės turėtų užtekti.

Vis dėlto noras lyginti „Bluboo Edge“ su kitais išmaniais telefonais tiesiog dingsta akimirksniu, kai paaiškėja, kad pastarojo kaina yra bent penkiais kartais mažesnė nei „Galaxy S7 edge“ ir šiuo metu  neviršija nei 130 JAV dolerių. Tiesa, už tokią kainą siūlomų telefonų kiekis yra nedidelis ir skirtas akcijinei kelių dienų prekybai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(18)
(-12)

Komentarai (2)