Kinijos turgelio stebuklai: naujos kartos išmaniojo laikrodžio hibridas „Zeblaze Blitz“ pirmiausia nustebina funkcijų gausa ir universalumu, o galiausiai pribloškia savo kaina (Video)  ()

Atidžiau pažvelgus į šių metų antrosios pusės tendencijas tampa aišku, kad gamintojai ir toliau ieško geriausio sprendimo išmaniųjų laikrodžių bei fizinių aktyvumo asistentų rinkos segmente.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors dauguma kompanijų dar visai neseniai šiuos du elektroninius pagalbininkus traktavo kaip atskirus įrenginius, pokyčiai rinkoje rodo, kad realius skirtumus tarp pastarųjų apčiuopti darosi vis sunkiau: kiekvienas šiuolaikinis išmanusis laikrodis nuo šiol yra aprūpinamas ir fizinio aktyvumo asistento funkcijomis. Tai tarsi jau kažkur matytas scenarijus, kuris gali priminti įprastų planšetinių kompiuterių virsmą hibridais ar „2-in-1“ tipo kompiuteriais.

Labai tinkamu to pavyzdžiu išmaniųjų laikrodžių bei fizinių aktyvumo asistentų rinkos segmente šiuo atveju gali tapti „Zeblaze Blitz“. Būtent tai yra vienas iš tų aksesuarų, kuris gali nustebinti tiek išrankius išmaniųjų laikrodžių pirkėjus, tiek aktyvų gyvenimo būdą vertinančius ir savo pasiekimus nuolatos fiksuojančius sportininkus.

Technologijų entuziastams šiuo atveju turėtų patikti tai, kad „Zeblaze Blitz“ korpuse yra integruoti garsiakalbiai bei 2G, 3G, WiFi ryšio moduliai. Negana to šis išmanusis laikrodis yra aprūpintas keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, „Mali-400“ vaizdo plokšte ir 512 MB operatyviąją RAM atmintine. Ir čia dar tenka pridėti 480 mAh bateriją, integruotą 2 megapikselių kamerą bei, žinoma, elektroninę taikomųjų programų parduotuvę „Google Play“.

Tuo tarpu „Zeblaze Blitz“ vertinant iš fizinio aktyvumo asistento perspektyvos taip pat galima labai maloniai nustebti. Nors gamintojas itin giriasi šiame laikrodyje integruotu pulso matuokliu naudojančiu „Samsung“ lustą, „Zeblaze Blitz“ nepalieka abejingų ir dėl tokių techninių ypatybių kaip integruoto GPS modulio ar atsparumą vandeniui ir dulkėms patvirtinančio IP67 sertifikato.

Žinoma, „Zeblaze Blitz“ taip pat skaičiuoja įveiktą atstumą, sudegintas kalorijas bei nueitus žingsnius, tačiau svarbiausia yra tai, kad visa ši informacija yra pateikiama ryškiame 1,33 colių įstrižainės ekrane. Svarbu paminėti ir tai, kad pastarąjį nuo susibraižymų apsaugo „Gorilla Glass 3“ stiklas.

Ir pats smagiausias momentas – įrenginio kaina gali išvis palikti be žado. Nors ir kaip sunku tuo patikėti, bet šis pilnavertis išmaniojo laikrodžio bei fizinio aktyvumo asistento hibridas „Zeblaze Blitz“ kainuoja vos 80 € (pasinaudojus nuolaidos kodu ZebGB). Ir patikėkite, tai ne sapnas, o realybė, kurią šiuo metu pasaulinėje rinkoje kuria mažai kam žinomas Kinijos gamintojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(16)
(3)
(13)

Komentarai ()