Kinijos turgelio stebuklai: skelbiamas maršrutizatorių ir kitų tinklo sprendimų išpardavimas – Lietuvoje nepamatysite nei tokių kainų, nei tokios įvairovės (Video)  (3)

Šiame interneto amžiuje tinklo maršrutizatoriai tapo nepamainomais kompanionais tiek namuose, tiek biuruose, tiek viešose erdvėse, o per paskutinius penkerius metus kaip reikiant pasikeitė. Ir šiuo atveju keitėsi ne tik jų funkcionalumas ar našumas. Pastebimai daugiau dėmesio gamintojai skiria ir maršrutizatorių dizainui, kadangi šie tinklo įrenginiai vis dažniau tampa kiekvieno interjero papildomu akcentu. Tokie pokyčiai, žinoma, yra malonūs kiekvienam pirkėjui, tačiau šie faktoriai taip pat įtakoja nuolatinį tinklo maršrutizatorių kainų augimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdomu yra tai, kad Lietuvoje populiariausių gamintojų maršrutizatorių kainos kol kas išlieka tikrai itin konkurencingos. Kitaip sakant, dažnas pirkėjas sutiks, kad maršrutizatoriaus siųstis iš užsienio netgi neverta, nes Lietuvoje jį galima įsigyti pigiau. Vis dėlto kartais pasitaiko įvairių išimčių, o vieną jų, metams bėgant į pabaigą, pateikė Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ akcijoje „Routers promotion“.

Šiuo metu Lietuvoje pamėgtų gamintojų populiariausius tinklo maršrutizatorių modelius „Gearbest“ siūlo įsigyti tikrai labai patraukliomis kainomis. Pavyzdžiui, jeigu maršrutizatorius „ASUS RT-AC66U“ Lietuvoje šiuo metu kainuoja apie 155 eurus, tai ši Kinijos elektroninė parduotuvė pastarąjį dabar siūlo įsigyti už 114 eurų. Tuo tarpu kitas itin našus ir funkcionalus „ASUS RT-AC88U“ maršrutizatorius Lietuvoje dabar kainuoja daugiau nei 300 eurų, tačiau kinai jį gali pasiūlyti už 227 eurus.

Skubame pranešti, kad Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu geri pasiūlymai taip pat laukia ir mažiau reiklių maršrutizatorių pirkėjų. Pavyzdžiui, tinklo maršrutizatorius „D-Link DIR-822“ mūsų elektroninėse parduotuvės dabar kainuoja apie 37 eurus, kai tuo tarpu „Gearbest“ jį siūlo įsigyti už 30 eurų.

„Gearbest“ šioje kategorijoje Lietuvos elektronines parduotuves nukonkuruoja ne tik mažesnėmis kainomis, tačiau ir asortimentu. Joje galima įsigyti itin universalių belaidžio ryšio kartotuvų ar netgi WiFi ryšio modulių, kurie prie kompiuterio yra prijungiami tiesiog per USB jungtį. Pavyzdžiui, belaidžio ryšio kartotuvas „WiFi +“ šiuo atveju gali nustebinti ne tik savo 7 eurų kaina, bet ir universaliu USB tipo maitinimu.

Galiausiai tenka įvertinti ir tai, kad Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ maršrutizatorių pasiūla nesibaigia vien „ASUS“, „D-Link“ ar „NETGEAR“. Savaime suprantama kinai mielai platina ir savo vietinio gamintojo „Xiaomi“ tinklo maršrutizatorius. O pastarieji kol kas vis dar išlieka gana egzotiška preke Lietuvos elektroninėse parduotuvėse, tad norint juos išbandyti, reikia pirkti tiesiai iš kinų.

Visą maršrutizatorių įvairovę galite išvysti čia.

Ši tinklo sprendimų akcija tęsis kelias dienas, kol baigsis akcijai skirti produktai - jų kiekis, kaip jau įprasta tokiais avejais, ribotas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(11)
(-6)

Komentarai (3)