Kinijos turgelio stebuklai: europiečiams skirtas išpardavimas vilioja itin universaliu USB kaupikliu, simpatišku dviračio kompiuteriu ir itin stilingu bei funkcionaliu išmaniuoju laikrodžiu (Foto, Video)  ()

Skaitytojų susidomėjimas Kinijoje pardavinėjamais įvairaus tipo elektroniniais aksesuarais ir toliau neblėsta, tačiau sprendžiant pagal grįžtamąją informaciją iš kinų, lietuviai labiausiai domisi unikaliais produktais, kurių kaina nesiekia 100 eurų. Atsižvelgdami į tokias tendencijas paruošėme naują pigios elektronikos įdomybių rinkinį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis rinkinukas sudarytas remiantis Kinijoje vykstančio „EU Warehouse Promotion“ išpardavimo pasiūlymais, tad visoms aprašytoms prekėms taikomos išpardavimo nuolaidos. Svarbiausia, jog išpardavimas vyksta Europos sandėlyje, vadinasi, prekių pristatymas bus nepalyginamai greitesnis, nei perkant tiesiai iš Kinijos.

Jei domina visas išpardavimo asortimentas, pasižvalgykite jame patys – yra ir daugiau įdomybių, nei kad sugebėjome aprašyti. Jame surasite ir tokių produktų, apie kuriuos jau esame rašę. Pavyzdžiui, metalinį išmanųjį „Vernee Mars“ su 81% priekinio skydelio uždengiančiu 5,5 colių ekranu, 2 GHz aštuonių branduolių „Helio P10“ lustu, 4GB RAM, 32GB ROM ir 3000mAh baterija dabar galima įsigyti už 216 €. Apie jį rašėme straipsnyje Kinijos turgelio stebuklai: paaiškėjo, kiek gi kainuoja tikrai geras, garsiausiems pasaulio analogams nenusileidžiantis kiniškas išmanusis telefonas (Video)

O „Umi Max“ iš EU sandėlio dabar galima įsigyti už 146€. Šis išmanusis turi „Sharp“ sukurtą 5.5 colių FHD raiškos ekraną, apsaugotą „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu, 1.8GHz aštuonių branduolių lustą „Helio P10“, 3GB RAM + 16GB ROM, pirštų atspaudų skenerį ir du SIM kortelių lizdus. Prietaisą maitina 4000mAh talpos baterija. Visa įranga patalpinta į aliuminio korpusą. Fotografijai skirta 13 MP „Pansonic“ kamera. Yra moderni USB C tipo jungtis ir atskiras HI-Fi garso lustas AW8738. Apie jį jau rašėme straipsnyje Kinijos turgelio stebuklai: vidutinės kainos „Umi Max“ išmanusis telefonas lipa ant kulnų garsiausiems flagmanams.

Bet aišku, labiausiai domina tokia įranga, apie kurią dar nesame nieko rašę, tad pasižvalgykime, ką dar įdomaus galima surasti.

Universali duomenų laikmena „K13“

Sprendžiant pagal pirminę informaciją, šią savaitę užsienio pirkėjai yra itin susidomėję 26 eurus kainuojančia universalia duomenų laikmena „K13“.

Šiį iš pažiūros įprasta 64 GB talpos USB atmintinė ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes be jokių papildomų adapterių gali būti nesunkiai prijungiama ne tik prie kompiuterių ar televizorių, bet ir prie įvairių hibridų ar išmaniųjų telefonų.

Kitaip sakant, ši kinų sukurta atmintinė yra aprūpinta įprasta USB 3.0 jungtimi, tačiau taip pat turi ir integruotą Micro USB jungtį bei senesnės kartos „iPhone“ išmaniuosiuose telefonuose bei planšetiniuose kompiuteriuose naudota 8 kontaktų „Apple Lightning“ jungtį. Taigi, galima net neabejoti, kad šis universalumas pravers ne tik daug keliaujantiems, bet ir visiems tiems, kurių išmanieji telefonai neturi Micro SD kortelės lizdo.

Dviračio kompiuteris „Garmin Edge 200“

Lietuvoje sparčiai daugėja ne tik dviračių takų, bet ir šio vasarinio sporto mėgėjų. Pastarieji šią savaitę būtinai turėtų atkreipti dėmesį į už 74 eurus Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ pardavinėjamą specializuotą dviračiui pritaikytą kompiuterį „Garmin Edge 200“.

Jis priešingai nei anksčiau prie dviračių montuoti elektroniniai prietaisai ypatingas yra dėl to, nes turi integruotą GPS modulį.

Būtent dėka integruoto GPS modulio „Garmin Edge 200“ geba tiksliai rodyti momentinį dviračio greitį bei nuvažiuotą atstumą, o taip pat gali būti naudojamas išankstiniams pasivažinėjimų maršrutams sudaryti. Be to, „Garmin Edge 200“ taip pat yra atsparus vandeniui ir su pilnai įkrauta baterija gali būti be pertraukos naudojamas net iki 15 valandų.

Išmanusis laikrodis „K88H“

Be jokios abejonės, kaip ir Lietuvoje, taip ir pasaulyje vis daugiau pirkėjų susidomėjimo sulaukia pigūs kiniški išmanieji laikrodžiai. Pavyzdžiui, šią savaitę į užsienio pirkėjų taikinį pakliuvo išskirtinis, tik 40 eurų kainuojantis „K88H“ išmanusis laikrodis.

Žinoma, kaip ir dauguma kitų kiniškų išmaniųjų laikrodžių, taip ir „K88H“ yra aprūpintas svarbiausiomis fizinio aktyvumo funkcijomis (skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, praneša apie išmaniojo telefono aktyvumą), tačiau taip yra aprūpintas svarbiausiais medicininiais sensoriais, todėl seka miego kokybę ir matuoja pulsą.

O svarbiausia, neabejotiną pranašumą prieš konkurentus jis labiausiai įgyja dėl geros integracijos su „iOS“ bei „Android“ platformomis. Gamintojas garantuoja, kad laikrodis puikiai veiks ne tik su „iPhone“, bet ir su daugybe „Android“ išmaniųjų telefonų, tame tarpe „Lenovo“, „Huawei“, „Vivo“, „Samsung“, „ZTE“, „HTC“, „Meizu“ ir kitų gamintojų produkcija.

 

Be to, negalima pamiršti ir jo nepriekaištingo dizaino - šiuo aspektu „K88H“ gali pasigirti ne tik pilnai metaliniu korpusu, bet ir kokybiška nerūdijančio plieno apyranke.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(6)
(3)

Komentarai ()