Kinijos turgelio stebuklai: „Oskarų“ proga kinai skelbia kinomanams ir ne tik jiems skirtą išpardavimą „2017 Academy Awards“  ()

Artėjančios 89-osios „Oskarų“ teikimo ceremonijos proga Kinijos elektorinė parduotuvė „Gearbest“ paruošė specialų išpardavimą „2017 Academy Awards“. Šių kiekvienais metais vykstančių apdovanojimų pobūdis leidžia tikėtis, kad didžiausias nuolaidas šią savaitę kinai paruošė kinomanams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš dalies taip ir yra - „2017 Academy Awards“ pasiūlymus tikrai įvertins kinomanai: įvairiausi TV priedėliai, vaizdo projektoriai, virtualios realybės akiniai, ausinės ir kita, nors kiek su kinu susijusi įranga – veiksmo kameros ar filmavimams skirti dronai. Tačiau taip pat išpardavime surasite ir tokių prekių, kurios neturi nieko bendro su kinu. Tai ir planšetiniai kompiuteriai, išmanieji telefonai, išmanieji laikrodžiai, robotizuoti žaislai ir buitinė namų technika... Ką čia pasakysi - kinams išmonės netrūksta: kinomanas ar ne kinomanas, vis tiek naudojasi telefonais ir kartais nori pavalgyti.

Visko aprašyti neįmanoma, o ir nėra reikalo, tad pasižvalgykite patys. Daugeliu atveju kainos su nuolaida net labai simpatiškos, tik produktų kiekis ribotas, tad ilgai dvejoti nepatartina. Mums besižvalgant po šį išpardavimą, už akių užkliuvo porą įdomesnių prietaisų iš standartinės elektronikos.

Pirmiausia, pradėkime nuo kinomanų ir jiems skirtų pasiūlymų. Ieškantys funkcionalaus TV priedėlio, šią savaitę būtinai turi atkreipti dėmesį į „Beelink GT1 Ultimate“. Pastarasis TV priedėlis šiuo metu kainuoja vos 67 eurus, tačiau dėl daugybės integruotų jungčių ir gero suderinamumo su populiariausiais ryšio standartais savo galimybėmis gali nustebinti net didžiausius skeptikus.

TV priedėlis „Beelink GT1 Ultimate“ yra aprūpintas sparčia RJ-45 jungtimi, yra suderinamas su Bluetooth 4.0 bei 802.11ac belaidžio ryšio WiFi standartu ir taip stebina savo aštuonių branduolių „Amlogic S912“ centriniu procesoriumi, „ARM Mali-T820MP3“ vaizdo plokšte bei 3 GB operatyviąją DDR4 tipo RAM atmintine.

Galiausiai svarbu pabrėžti ir tai, kad šis TV priedėlis parduodamas su komplekte pridedamu nuotolinio valdymo pulteliu ir yra pakankamai našus, kad gebėtų atkurti UHD raiškos vaizdo įrašus. Gamintojas akcentuoja dar ir tai, kad tai vienas iš pirmųjų TV priedėlių su „Android 6.0“ operacine sistema, o tai reiškia, kad į „Beelink GT1 Ultimate“ TV priedėlį nuo šiol galima ne tik įdiegti, bet taip pat ir iš jo pašalinti nereikalingas taikomąsias programas.

Jeigu nesate kinomanas, o tiesiog dairotės įdomesnės įrangos, užmeskite akį į neblėstančius kinų bandymus nustebinti fiziniais aktyvumo asistentais.

Su fizinio aktyvumo asistentu pirkėją nustebinti darosi vis sunkiau, todėl kinai vis daugiau ir daugiau dėmesio skiria pastarųjų sporto aksesuarų dizainui. Žinoma, pirkėjus savo pusėn vietiniai Kinijos gamintojai taip pat stengiasi palenkti ir patrauklia kainodara. O šiuo atveju pats geriausias variantas yra tada, kai abu šie aspektai dera kartu. Būtent šią savaitę abiem paminėtais aspektais gali pasipuikuoti 18 eurų kainuojantis fizinis aktyvumo asistentas „V07“.

Šis aktyvumo asistentas pirkėjų Kinijoje yra palankiai vertinamas dėl savo net iki 3 dienų laikančios baterijos, gero suderinamo su „Android“ bei „iOS“ platformomis ir taip pat dėl ryškaus bei itin efektyviai baterijos energiją naudojančio OLED technologijos ekrano. Svarbu pabrėžti, kad „V07“ gali stebėti miego kokybę, fiksuoti nueitus žingsnius, įveiktą atstumą, sudegintas kalorijas, matuoti pulsą, pranešti apie įeinančius išmaniojo telefono skambučius, o iš kitų aktyvumo asistentų labiausiai išsiskiria dėl to, nes yra kraunamas naudojant įprasto tipo USB jungtį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(11)
(-6)

Komentarai ()