Kinijos turgelio stebuklai: ypatinga gausa išsiskiriantys šios savaitės išpardavimai – nuo itin palankiai vertinamų ausinių iki išskirtinę konstrukciją turinčio vaizdo registratoriaus (Video)  ()

Kasmetinė mobiliųjų technologijų paroda „Mobile World Congress 2017“, be jokios abejonės, kelia ypatingą šurmulį išmaniųjų telefonų rinkoje. Vis dėlto Kinijos elektroninės parduotuvės šiuo neįprastu laikotarpiu nepamiršo ir visų likusiųjų. Pavyzdžiui, elektroninė parduotuvė „Gearbest“ intriguojančių išpardavimų šią savaitę taip pat siūlo ir kitose prekių kategorijose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Melomanams būtinai rekomenduojame pasidomėti „The Best Earbuds and Headphone Accessories Flash Sale“ išpardavimo pasiūlymais.

Būtent jame šiuo metu, pavyzdžiui, galite įsigyti išskirtinio dizaino ir galimybių ausines „Bluedio HT H – Turbine“ vos už 19 eurų.

Pastarosios ausinės Kinijoje labai daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl savo gerų ergonominių savybių, tačiau pirkėjai nuolatos pabrėžia ir šių ausinių technines galimybes.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad „Bluedio HT H – Turbine“ galima naudoti kaip įprastas laidines ausines, tačiau pastarosios taip pat turi integruotą „Bluetooth 4.1“ ryšio modulį, kas leidžia jas naudoti ir kaip universalias belaides ausines.

Gamintojas pabrėžia, kad lyginant su „Bluetooth 4.0“ ryšio moduliu, „Bluetooth 4.1“ leidžia energijos sąnaudas sumažinti net 40%, todėl šias belaides ausines muzikos klausimui be papildomos įkrovos galima naudoti net iki 40 valandų.

Tuo tarpu kitas „Clearance Sale“ išpardavimas šį kartą stebina savo apimtimi. Būtent čia intriguojančių pasiūlymų greičiausiai ras kiekvienas, kadangi šis išpardavimas apima net penkiolika skirtingų prekių kategorijų.

Pavyzdžiui, mūsų akys šią savaitę užkliuvo už išskirtinę konstrukciją bei galimybes turinčio vaizdo registratoriaus „Chupad D501“. Pastarąjį vaizdo registratorių Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ dabar galima įsigyti vos už 52 eurus.

„Chupad D501“ ypatingas tampa dėl savo unikalaus korpuso dizaino, todėl gali būti nesudėtingai pritvirtintas pačiame automobilio priekinio stiklo viršuje, šalia galinio vaizdo veidrodėlio. Būtent tokioje vietoje pritvirtintas vaizdo registratorius neblaškys ne tik vairuotojo dėmesio, bet taip pat bus sunkiai pastebimas ir aplinkiniams.

Svarbu pabrėžti ir tai, kad „Chupad D501“ yra aprūpintas „Novatek 96658“ lustu, aukštąją 1080p raiška (1920 x 1080) filmuojančia kamera, 2,45 colių TFT technologijos ekranu (432 x 240), 1 GB vidine atmintimi ir taip pat yra suderinamas su 32 GB talpos TF tipo atminties kortelėmis. Galiausiai kiekvieną greičiausiai nustebins ir tai, kad šis vaizdo registratorius turi integruotą WiFi ryšio modulį, todėl esant reikalui taip pat gali būti valdomas naudojantis „Android“ bei „iOS“ išmaniaisiais telefonais.

Prisiminus, jog vaizdo registratorius gali išgelbėti nuo teisių praradimo pusei metų, tai labai apsvarstymo vertas pasiūlymas, jei tokio įrenginio dar neturite.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(13)
(-6)

Komentarai ()