Kinijos turgelio stebuklai: įspūdingos spartos USB atmintinė, triukšmui atsparios ausinės, akumuliatorių krovėjai ir analizatoriai (Video)  ()

Smulkių elektroninių aksesuarų gerbėjai šią savaitę maloniai nustebs sužinoję apie specialų „March Madness Deals“ išpardavimą. Šiame Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ surengtame išpardavime prekes siūloma rinktis net iš keturiolikos skirtingų kategorijų. Šis teminis išpardavimas priklauso tam pačiam dideliam 3 metų gimtadienio progai skirtam išpardavimui – tiesiog nuolaidos kai kurios prekėms yra pateikiamos individualiai, o kai kurios yra grupuojamos pagal tam tikrą algoritmą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie pavienes įdomybes rašėme vakar, o štai šiandien už akių užkliuvo „March Madness Deals“ akcija, apjungusi į vieną visumą labai įdomius produktus, kurių prireikia kiekvieną pavasarį. Taupydami skaitytojų laiką nusprendėme atrinkti pavyzdinių „March Madness Deals“ pasiūlymų trejetuką, nors neabejojame, kad surasite nemažai naudingų smulkmenų ir tarp likusių prekių.

Žemiau paminėti aksesuarai yra pakankamai universalūs, todėl be didesnių problemų greitai ras savo vietą kiekvienuose namuose.

USB atmintine dabar ką nors nustebinti tikrai sunku, tačiau „Eaget F50“ kaina ir vidinė talpa greičiausiai privers suklusti net ir pačius didžiausius skeptikus. Skubame pranešti, kad 256 GB talpos „Eaget F50“ USB atmintinė šio išpardavimo metu kainuoja vos už 66 eurus (nuolaidos kodas – GBCNA).

Ši iš metalo ir ABS plastiko pagaminta USB atmintinė ypatinga dėl to, nes yra aprūpinta USB 3.0 standarto jungtimi, o tai leidžia užtikrinti 35 – 90 Mbps duomenų skaitymo bei 10 – 40 Mbps duomenų rašymo spartas.

Gamintojas taip pat akcentuoja, kad „Eaget F50“ yra naudojami tik aukščiausios kokybės atminties lustai („Samsung“, „Toshiba“, „Micron“, „SK Hynix“ ir t.t.), todėl šios USB atmintinės spartos galimybėmis ar realiu vidinės atminties dydžiu net neverta abejoti.

Galimybė vos už 46 eurus įsigyti funkcionalias „Bluedio F800“ belaides Bluetooth ausines taip pat pasitaiko ne kiekvieną savaitę.

Šios ausinės itin daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl savo unikalaus sulankstomo dizaino bei stebina net iki 30 valandų be įkrovos atlaikančia 650 mAh baterija. Be to, „Bluedio F800“ taip pat turi 3,5 milimetro ausinių lizdą, kurį esant reikalui taip pat galima naudoti ir kaip garso išėjimą. Būtent pastarasis sprendimas ypatingas tuo, nes leidžia garsą iš ausinių perduoti, pavyzdžiui, į išorinę kolonėlę.

Vis dėlto, pasak gamintojo, „Bluedio F800“ iš kitų belaidžių ausinių labiausiai išsiskiria tuo, nes yra aprūpintos „ANC“ techniniu sprendimu, kuris padeda pašalinti iš gretimos aplinkos sklindantį pašalinį nepageidaujamą triukšmą.

Galiausiai abejingų taip pat turėtų nepalikti ir 83 eurus kainuojantis išmanusis baterijų įkroviklis bei analizatorius „Skyrc MC3000“ (pirkdami pritaikykite nuolaidos kuponą NJDD).

Šis universalus prietaisas ypatingas tuo, nes gali įkrauti ir pateikti informaciją apie 42 skirtingų dydžių (AA, AAA, 10340 ir t.t.) ir 7 tipų (ličio, Ni-MH, Ni-Cd ir t.t.) baterijas, o esant reikalui gali būti valdomas ne tik per taikomąją išmaniojo telefono programą, bet ir per kompiuterį.

Svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Skyrc MC3000“ yra aprūpintas patikima aušinimo sistema, specialiais saugumo mechanizmais ir taip pat gali dirbti net 6 skirtinguose darbo režimuose (baterijų įkrovimas, iškrovimas, analizė, talpos atstatymas, atminties ištrynimas, techninių savybių įvertinimas bei atkūrimas).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(9)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: