Kinijos turgelio stebuklai. Itin galingas laikrodis „NO.1 D5+“ pagal spartą jau pavijo net ir biudžetinius telefonus (Video)  (1)

Kinijos elektroninėse parduotuvėse išmaniųjų laikrodžių pasiūla pamažu pradeda prilygti išmaniųjų telefonų pasiūlai. Dauguma vietinių Kinijos gamintojų išmaniųjų laikrodžių pirkėjus stebina ne tik savo galimybėmis ar techninėmis charakteristikomis, artėjančiomis link išmaniųjų telefonų, bet ir dizaino sprendimais. Be to, kinų išmanieji laikrodžiai potencialius pirkėjus taip pat prisivilioja ir dėl savo santykinai žemos kainos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai visi aukščiau paminėti aspektai susitinka vienoje vietoje tenka maloniai nustebti, o su nuolaida apie 100 eurų kainuojantis išmanusis laikrodis „NO.1 D5+“ šį kartą gali būti puikiu to įrodymu. Turbūt nustebsite, kokia čia gera kaina – su nuolaida ir net 100€? Tačiau neskubėkite vertinti - „NO.1 D5+“ nėra paprastas pigus žaisliukas, o aukštosios klasės ir išskirtinai galingas išmanusis laikrodis su labai įdomiais parametrais, kurie gali prilygti net pigiausiems išmaniesiems telefonams.

Visų pirma, pirkėjai Kinijoje „NO.1 D5+“ labai greitai pamėgo dėl įprastą laikrodį primenančio dizaino, odinės apyrankės, o taip pat dėl tvirto iš nerūdijančio plieno pagaminto korpuso. Nepriekaištingą išmaniojo laikrodžio dizainą puikiai papildo ir priekyje integruotas 1,3 colio įstrižainės (360 x 360) IPS technologijos lietimui jautrus ekranas.

Išmaniojo laikrodžio „NO.1 D5+“ techninės galimybės šiuo atveju maloniai turėtų nustebinti net ir itin didelius skeptikus. Šis išmanusis laikrodis gali pasigirti keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, 1 GB operatyviąja RAM bei 8 GB vidine ROM atmintimis, 450 mAh talpos baterija, o taip pat ir integruotais Bluetooth 4.0, GPS, 3G ryšio moduliais.

Verta pastebėti, jog „NO.1 D5+“ išmanusis laikrodis yra atnaujinta itin daug gerų atsiliepimų sulaukusio „NO.1 D5“ versija, tačiau po atnaujinimo savo pirmtakui nepaliko jokių šansų – tai puikiai matyti palyginamajame „AnTuTu“ teste, kuriame surinko net 23 000 balų:

Įdomu, jog pagal spartos testų rezultatus „NO.1 D5+“ praktiškai pavijo biudžetinių išmaniųjų telefonų našumą.

Kadangi „NO.1 D5+“ yra parduodamas su iš anksto įdiegta „Android 5.1“ operacine sistema, techniškai pažangi ir naši aparatinė įranga tampa dideliu privalumu, nes leidžia realizuoti sudėtingus sprendimus programiniame lygmenyje. Paprastai išmaniuosius laikrodžius įprasta naudoti kaip išmaniojo telefono pagalbininkus, tačiau „NO.1 D5+“ taip pat gali veikti ir visiškai nepriklausomai, kas reiškia jog šiuo atveju programinės įrangos galimybės yra labai svarbios.

Kitaip tariant, išmanusis laikrodis „NO.1 D5+“ yra tarsi antrojo telefono analogas, tik nepalyginamai stilingesnis ir patogesnis nešiojimui.

Kaip jau buvo minėta, „NO.1 D5+“ turi integruotą GPS ryšio modulį, todėl esant reikalui šį išmanųjį laikrodį galima naudoti kaip primityvią GPS navigaciją. Tuo tarpu integruotas 3G ryšio modulis leidžia suprasti, kad „NO.1 D5+“ taip pat turi ir SIM kortelės lizdą. Būtent pastarasis sprendimas naudingas tuo, nes leidžia tiesiog naudojantis išmaniuoju laikrodžiu skambinti, naršyti internete ar netgi rašyti trumpąsias SMS žinutes.

Galiausiai svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad „NO.1 D5+“ esant reikalui gali pasitarnauti ir kaip paprastas fizinio aktyvumo asistentas – be visų kitų funkcijų, šis išmanusis laikrodis geba skaičiuoti nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas, o taip pat gali pasigirti itin tiksliai pulsą nustatančiu pulsometru.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(4)
(5)

Komentarai (1)