Kinijoje paskelbta nauja visų „Vernee“ telefonų akcija: modeliai parduodami su nuolaidomis iki 80€  (4)

„Vernee“ šį mėnesį planuoja pristatyti naujus 2017 modelius, tad itin sparčiai intensyvina senųjų modelių prekybą, o tam yra puiki proga parduotuvėje Gearbest, kuri švenčia 3 metų jubiliejų ir derasi su visais gamintojais dėl papildomų nuolaidų šia proga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį kartą išpardavimas apima visus „Vernee“ modelius, o kainos vėl tokios pačios, kaip ir per senesnius kompanijos išpardavimus, tik modelių kiekis ribotas ir kaip jau įprasta, greitai senka.

Tik prieš kelias dienas baigėsi specializuotas „Vernee Apollo Lite“ išpardavimas (tiksliau ne baigėsi pats, o išpirko visą pasiūlytą telefonų kiekį), o dabar jau prasidėjo naujas, visiems modeliams skirta akcija. Panašu, kad telefonų paklausa su mažesnėmis kainomis yra tokia didžiulė, kad skatina gamintoją į tai reaguoti ir atnaujinti akciją.

Pagal tai, kiek šis Kinijos gamintojas turi atkaklumo, drąsiai galima vadinti išskirtiniu atveju. Bet ir jo pati strategija nėra eilinė - jau rašėme apie tai straipsnyje Kodėl Vernee telefonai yra išskirtiniai: neeilinis kompanijos tikslas būti nepakartojamiems arba mirti!

Apie visus „Vernee“ modelius jau esame visko ir daug rašę, tad jei sudomins naujasis išpardavimas, bet nežinosite, kurį modelį rinktis, apie juos galite paskaityti mūsų senesniuose straipsniuose arba trumpose santraukose šiame tekste.

Pasaulį nustebinęs „Vernee Apollo“ flagmanas su nemokamai pridedamais VR akiniais

Dabar kainuoja 229 €, tačiau kiekis ribotas ir gan sparčiai graibstomas

2016 m. lapkritį „Vernee“ pristatė savo pirmąjį flagmaną - „Vernee Apollo“, kuris iš karto sulaukė didžiulio dėmesio visame pasaulyje. Apie šį anonsą iš karto pranešė tokie dideli portalai, kaip „Phone Arena“, Android Authority“ bei „Softpedia“, tačiau tai visai nestebina, jei tik su konkurentais palyginamos techninės specifikacijos ir kaina.

Visų pirma, tai vienas iš pirmųjų telefonų, gavusių galingą 10 branduolių 2.5 GHz dažnio „MTK Helio X25“ centrinį procesorių, šalia kurio darbuojasi Mali-T880 grafikos procesorius - toks tandemas užtikrino puikius spartos testus AnTuTu reitinge. Verta paminėti, jog telefonas turi dar ir solidų kiekį operatyviosios RAM atminties - 4 GB. „Vernee Apollo“ vidinė ROM atmintis taip pat yra daugiau nei pakankama, nes siekia 64 GB, tačiau esant pirkėjo poreikiui ją bet kada galima praplėsti dar 128 GB naudojant TF tipo atminties kortelę.

Be to, tai pirmasis išmanusis su MTK procesoriumi, kuris palaiko virtualią realybę. O smagiausia, kad norint išbandyti virtualią realybę, papildomai nereikia pirkti jokių akinių – jie nemokamai pridedami prie telefono ir surasite toje pačioje pakuotėje.

Tačiau puiki sparta ir virtuali realybė ne vienintelis telefono išskirtinumas.  Šis 5,5 colių išmanusis telefonas maloniai stebina ir savo 2K raiškos (2560 x 1440) LPTS technologijos ekranu (538 ppi, 500 nits, 1500:1 kontrastas), be to, itin daug teigiamų atsiliepimų telefonas sulaukė dėl kokybiškos 21 megapikselio kameros, kuri vaizdo įrašus yra pajėgi įrašinėti 4K raiška. Vaizdo kameros sensorius – „ Sony

IMX230“, tad aukšta kokybė yra praktiškai garantuota.

Verta paminėti,  jog „Vernee Apollo“ turi itin gerą priekinę kamerą, skirtą asmenukėms – jos raiška yra net 8 Mpx ir naudojamas plataus kampo objektyvas (84 laipsniai).  Plataus kampo objektyvas tiesiog būtinas norint, kad į kadrą patektų ir aplinkinis peizažas, kurio fone norite nusifotografuoti.

Negalima pamiršti ir išskirtinio „Vernee Apollo“ korpuso. Kompanijos inžinieriams pavyko 40% sumažinti antenos matmenis, todėl jos angą dengia itin mažas plastikinis gaubtelis – likusi 98% korpuso dalis yra pilnai metalinė. Be to, tai pirmasis telefonas pasaulyje, kurio galinis dangtelis yra 2 mm storio ir pagamintas iš titano lydinio.

Itin įdomių technologijų prifarširuotas flagmanas „Vernee Apollo Lite“

Kaip ir per buvusią akcija, jo kaina nepasikeitė – 146€

Tai pigesnė flagmano „Vernee Apollo“ versija, tačiau analogiškai pasižyminti labai įdomiais techniniais sprendimais. Šis išmanusis telefonas yra komplektuojamas su dešimties branduolių 64 bitų „MediaTek Helio X20“ centriniu procesoriumi, turi 4 GB operatyviąją RAM atmintinę, 5,5 colių IGZO technologijos aukštosios raiškos „2.5D Arc Corning Gorilla 3“ stiklu apsaugotą ekraną bei 32 GB vidinę atmintį, kurią esant poreikiui naudojant TF tipo atminties kortelę galima praplėsti dar 128 GB.

„Vernee Apollo Lite“ išmanusis pagal technines charakteristikas dažnai lyginamas su garsiuoju „Xiaomi Redmi Note 4“ telefonu. Įdomu tai, kad „Vernee“ flagmanas pagal techninius parametrus ne tik nenusileidžia, bet ir lenkia savo konkurentą, tačiau nuo jo atsilikdavo pagal kainą. Pritaikius 90€ nuolaidą, „Xiaomi Redmi Note 4“ nebeturi jokių šansų – visais atžvilgiais „Vernee“ produktas tampa geresnis.

„Vernee Apollo Lite“, kaip ir kiti išmanieji su „MTK Helio X20“ procesoriumi pasižymi tik flagmanams būdingu sklandžiu veikimu – tai užtikrina puikus procesoriaus branduolių išnaudojimas. „MTK Helio X20“ ypatingas tuo, kad sugeba itin efektyviai paskirstyti atliekamas užduotis tarp branduolių. Šis procesorius turi tris branduolių klasterius - jeigu telefone paleidžiate nesudėtingą programėlę, pavyzdžiui, skaičiuotuvą ar siunčiate tekstinius pranešimus, šias užduotis atlieka vienas branduolių klasteris, o kiti automatiškai pereina į budėjimo režimą ir praktiškai nenaudoja akumuliatoriaus energijos. Skaičiuojama, jog toks algoritmas leidžia sutaupyti bent 30% akumuliatoriaus energijos.

Tačiau jei vykdant paprastą užduotį paleidžiama ir kitos, sudėtingesnės programos, jos iš karto nukreipiamos į laisvus branduolių klasterius, tad telefonas vienu metu gali atlikti daug užduočių ir visiškai nesijausti stabdymo.

Verta pastebėti, jog „Vernee Apollo Lite“ naudoja Sharp IGZO ekranus, kurie pasižymi itin aukštos kokybės vaizdų atkūrimu, pagerintu jautrumu lietimui ir kur kas mažesnėmis energijos sąnaudomis nei tradiciniai IPS ekranai. Pagal savo charakteristikas šie ekranai lyginami net ir su garsiaisiais „Samsung AMOLED“ ekranais, tik kad nėra taip gerai žinomi, kaip pastarieji.

Manoma, kad netolimoje ateityje IGZO ekranai turėtų pakeisti dabartinius IPS technologijos ekranus – jų kaina yra panaši, o pagal parametrus IGZO tiesiog nepralenkiami, pavyzdžiui, reakcijos laikas yra 100% didesnis nei IPS technologijų ekranuose.

Atskiro dėmesio reikalauja ir „Vernee Apollo Lite“  kameros – tiek priekinėje, tiek galinėje kameroje panaudoti „Samsung“ gaminti jutikliai „Isocell“, tad gaunama itin aukšta nuotraukų kokybė su  galimybe įrašinėti 4K raiškos video. „Isocell“ technologija pasižymi tuo, kad naudojant specialų RWB filtrą padidinamas jutiklio jautrumas šviesai, o tai ypač padeda fotografuojant prieblandoje. 

Verta pastebėti, jog kartu su „Samsung“ jutikliais naudojama ir PDAF vaizdo fokusavimo technologija, pirmą kartą įdiegtą į garsųjį flagmaną „Samsung Galaxy S5“.  PDAF technologija užtikrina, kad fokusavimas vyks iki 7 kartų greičiau, tad žymiai palengvėja tikimybė užfiksuoti trumpas ir gražias gyvenimo akimirkas. Be to, ši technologija itin praverčia fotografuojant prieblandoje. Kodėl ne visi išmanieji turi PDAF? Todėl, kad reikalingas atskiras fazinis jutiklis, pagal kurio duomenis procesorius ir vykdo automatinį fokusavimą. O tai padidina telefono kainą.

Išskirtinis „Vernee Mars“ išmanusis su „Android 7.0“

Akcijos metu kainuoja 146€

„Mars“ tapo pačiu pirmuoju „Vernee“ išmaniuoju, kuris gavo „Android 7.0“ atnaujinimą. Visgi „Android 7.0“ nėra vienintelė „Vernee Mars“ stiprybė. Šis aukštosios raiškos (1920×1080) 5,5 colių įstrižainės ekraną turintis „Vernee Mars“ išmanusis telefonas išsiskiria itin našiu ir energiją taupančiu aštuonių branduolių 64 bitų centriniu procesoriumi „Helio P10“, aprūpintas „Mail-T860“ vaizdo plokšte bei 32 GB vidine atmintimi (TF kortele galima praplėsti dar 128 GB), o kas svarbiausia, turi net 4 GB dydžio RAM atmintinę. Kaip biudžetiniam telefonui, tai įspūdingas RAM kiekis.

Verta paminėti ir visiškai metalinį šio išmaniojo telefono korpusą bei neįtikėtinas ryšio galimybes. Metalinis korpusas apima 98% galinės telefono dalies, o likę 2% - nedidelis plastiko gabalėlis, pridengiantis ryšio anteną ir taip apsaugantis nuo ryšio trukdžių. Kalbant apie ryšį,  „Vernee Mars“ išsiskiria ne tik integruotu 4G ryšio moduliu, bet ir įdiegtu 2,4 GHz ir 5 GHz dažnio ruože veikiančiu WiFi moduliu, palaikančiu IEEE 802.11ac standartą.

Dar viena išskirtinė šio išmaniojo telefono savybė - piršto atspaudų skaitytuvas integruotas telefono šoninėje sienelėje. Tai retai sutinkamas sprendimas, bet labai patogus, kuomet norima greitai atrakinti telefoną nepriklausomai nuo to, ar jis paguldytas ant ekrano, ar ant galinio dangtelio.

Taip pat „Vernee“ didžiuojasi ypatingai plonu šio telefono ekrano rėmeliu, kuris siekia tik 1 mm.

Net ir išrankiausią pirkėją nustebinti turėtų „Vernee Mars“ galinėje dalyje panaudotas „ SONY

IMX258“ 13 megapikselių foto kameros sensorius, o lietimui jautraus ekrano itin gerą tikslumą užtikrina „Sharp TDDI“ technologija.

Verta paminėti ir 3000 mAh talpos ličio polimerų bateriją, kurią iki 50% ribos galima pakrauti vos per pusvalandį – tam naudojamas „Vcharge“ techninis sprendimas.

Biudžetinis išmanusis „Vernee Thor“

Dabar kainuoja 91 € ir irgi sparčiai graibstomas

„Vernee“ įsitikinusi, jog „Thor“ tapo pirmuoju pasaulyje išmaniuoju su „MT6753“ lustu, kuris gavo naujausią „Android 7.0“ operacinę sistemą. Turint omenyje, jog ši operacinės sistemos versija tik dabar atkeliauja į pačius brangiausius flagmanus, tai tikrai dėmesio vertos kompanijos pastangos.

Galimybė itin pigiai išbandyti „Android 7.0“ sužavėjo daugelį pirkėjų, todėl ekonominės klasės išmanusis telefonas „Vernee Thor“ su 5 colių įstrižainės ekranu (1280 x 720, 294 PPI) šiuo metu yra vienas perkamiausių „Vernee“ išmaniųjų telefonų. Ir nors „Vernee Thor“ nestebina skambiais išskirtinumais, geri pardavimai yra užtikrinami todėl, nes šis išmanusis telefonas kiekvienam pirkėjui garantuoja pakankamą našumą ir maloniai džiugina puiku dizainu bei išpardavimo metu itin patrauklia vos 100 eurų kaina.

Gamintojas pristatydamas šį ekonominės klasės išmanųjį telefoną akcentuoja itin ploną 7,9 milimetrų storio korpusą ir taip pat itin didžiuojasi tuo, kad net 80% priekinės telefono dalies sudaro jau minėtos įstrižainės ekranas, kurį nuo susibraižymų apsaugo „Corning Gorilla Glass 2.5D“ stiklas. Pasak „Vernee“, „Thor“ šiuo aspektu netgi nurungia „ iPhone

6S“ išmanųjį telefoną, kadangi pastarasis tokio paties dydžio korpuse sutalpina tik 4,7 colių įstrižainės ekraną.

Kaip ekonominės klasės išmanusis telefonas, „Vernee Thor“ taip pat gali pasigirti ir puikia technine dalimi, nes yra aprūpintas aštuonių branduolių 64 bitų „MediaTek MTK6753“ centriniu procesoriumi, „Mali-T720“ vaizdo plokšte, 3 GB operatyviąją RAM atmintine, 3G, 4G, GPS bei WiFi ryšio moduliais, 13 megapikselių kamera ir daugiau nei pakankama 16 GB vidine atmintimi. Vis dėlto jeigu dėl vienų ar kitų priežasčių pirkėjui tokio dydžio vidinės atminties nepakanka, pastarąją bet kada galima praplėsti dar 128 GB panaudojat TF tipo atminties kortelę.

„Vernee Thor“ dar gali pasigirti itin kokybišku garsiakalbiu, įdiegtu dviejų SIM kortelių palaikymu bei itin greitai veikiančiu piršto atspaudų skaitytuvu. Be to, šiame išmaniajame telefone taip pat įdiegta „Android 6.0“ operacinės sistemos versija, o gamintojas esant progai akcentuoja dar ir tai, kad „Vernee Thor“ išsiskiria gerai optimizuoja GPS ryšio sistema, kuri užtikrina itin spartų vietovės nustatymo paslaugų veikimą net ir esant pakankamai sudėtingoms tiesioginio matomumo sąlygoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(10)
(-2)

Komentarai (4)