Kinijos turgelio stebuklai: itin naudingas išpardavimas, ieškantiems geriausių telefonų pagal kainos ir kokybės santykį  (1)

Neįmanoma paneigti, jog vietinių Kinijos gamintojų kuriami išmanieji telefonai susilaukia vis daugiau pirkėjų simpatijų. Visų pirma, ypač vilioja jų kainos – jos ant tiek mažos, kad net jei pigiausi kiniški telefonai ir neištveria kelių metų intensyvaus naudojimo, dėl to jokio nusivylimo nebūna. Žinoma, yra ir tokių modelių, kurie gali varžytis su flagmanais, bet jų kaina irgi jau didesnė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepriklausomai nuo to kuriai pirkėjų kategorijai save priskiriate, šią savaitę tikrai rekomenduojame pasižvalgyti po „Sweet Easter Saving“ išpardavimą, kuriame surasite daugumą populiariųjų Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojų. Tuo tarpų su mūsų sudarytu įdomiausių šios savaitės išmaniųjų telefonų pasiūlymų trejetuku galite susipažinti žemiau.

Pirmiausia, pačių išrankiausių pirkėjų akys šią savaitę tikrai užklius už visus standartus laužančio išmaniojo telefono „Lenovo ZUK Z2“ su „Android 6.0“ operacine sistema. Priminsime, jog testavimo programos „AnTuTu“ kūrėjai šį telefoną reguliariai įvardina, kaip geriausią pagal kainos ir kokybės santykį tarp visų Kinijos telefonų.

Ir tuo neverta stebėtis, mat vos už 173 eurus „Lenovo ZUK Z2“ gali nustebinti ne tik 5 colių aukštosios raiškos (1920 x 1080, 424 PPI) ekranu, bet taip pat ir 4 GB operatyviąją RAM bei 64 GB vidine ROM atmintimis, 13 megapikselių kamera, itin talpia 3500 mAh baterija, iš metalo bei stiklo pagamintu korpusu, o kas svarbiausiai taip pat integruotu našiu keturių branduolių „Snapdragon 820“ centriniu procesoriumi.

Ir šiuo atveju nebelieka nieko kito, tik kaip sutikti su užsienio apžvalgininkų vieninga nuomone, kad „Lenovo ZUK Z2“ greičiausiai yra pats geriausiais iki šiol Kinijoje sukurtas ekonominės klasės išmanusis telefonas už visiems prieinamą kainą. Nekeista, jog jis tiesiogine žodžio prasme, šluojamas visuose išpardavimuose, kuriuose tik dalyvauja – tas pats vyksta ir šiuo metu, tad susidomėjus ilgai abejoti neverta.

Tiesa, jis turi vieną aiškų trūkumą – nepalaiko 4G juostoje 800 MHz dažnio, tad nors Lietuvos miestuose jokio diskomforto nepajusite, provincijoje gali būti problemų su 4G internetu.

Norintys išbandyti naujoves greičiausiai susidomės išmaniuoju telefonu „Oukitel U20 Plus“ su „Android 6.0“ operacine sistema už 86 eurus – be visų kitų privalumų, jis palaiko ir visus Lietuvos 4G interneto dažnius. Negana to, kad tai vienas perkamiausių kinų išmaniųjų telefonų Lietuvoje, jam dėmesio taip pat netrūksta ir užsienio apžvalgininkų tarpe.

Jie tvirtina, kad tai turbūt bene geriausias pasirinkimas tiems, kurie pigiai nori išbandyti dvigubos 13 megapikselių kameros su „Sony IMX135“ jutikliu privalumus. Pagyrų šiam išmaniajam telefonui netrūksta ir dėl 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) „Sharp“ ekrano bei ilgai atlaikančios 3300 mAh baterijos.

Taip pat priminsime, kad „Oukitel U20 Plus“ yra komplektuojamas su keturių branduolių „MediaTek MTK6737T“ centriniu procesoriumi bei 2 GB operatyviąją RAM ir 16 GB vidine ROM atmintimis.

Jeigu ieškote kuo pigesnio išmaniojo telefono, tai „Leagoo Z5C“ yra būtent tai apie ką jau seniai svajojate.

Šis ekonominės klasės 3G išmanusis telefonas su 5 colių ekranu (854 x 480), „Android 6.0“ operacine sistema, keturių branduolių „SC7731“ centriniu procesoriumi, 5 megapikselių kamera, 1 GB operatyviąją RAM bei 8 GB vidine ROM atmintimi skirtas tiems, kurie dėl kažkokių priežasčių ieško itin paprasto ir pigaus išmaniojo pačioms paprasčiausios funkcijoms atlikti.

Galbūt tokio telefono prireikia darbe, galbūt išvykose į gamtą, galbūt mažiems vaikams pažaisti – tai visai įdomus variantas antrajam ar trečiajam telefonui. Kad ir kaip šį iššūkį galiausiai priims naujasis pirkėjas, jis nebus itin skausmingas piniginei, nes šiuo metu „Leagoo Z5C“ kaina Kinijoje neviršija net 46 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(4)
(5)

Komentarai (1)