Kinijos turgelio stebuklai: pavasarinės nuolaidos „Xiaomi“ išmaniosioms svarstyklėms, belaidėm ausinėm „QCY QY19“ ir tiesiog įspūdingo kainos/kokybės santykio išmanusis „Xiaomi Redmi 4A“  ()

Ši savaitė įsimintina ne tik dėl laisvo pirmadienio ir Velykų. Tą pirkėjams bando priminti ir Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“. Kaip jau tapo įprasta, pavasariais kasmet yra minima Pasaulinė Žemės diena.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šia proga „Gearbest“ surengtas „The Earth Day Flash Sale“ išpardavimas siūlo rinktis prekes ne tik pagal prekinius ženklus ar prekių kategorijas, bet taip pat ir pagal iš anksto nustatytus kainų rėžius. Tuo tarpu taupantiems savo laiką tiesiog rekomenduojame susipažinti su šio išpardavimo įdomiausių pasiūlymų trejetuku.

Išmaniosios svarstyklės

Artėjant vasaros sezonui pasigražinti figūrą dabar yra itin madinga, o tą pasiekti neabejotinai bus dar įdomiau su išmaniosiomis svarstyklėmis „Xiaomi Smart Scale“.

Šios apie 50 eurų kainuojančios svarstyklės ypatingos tuo, nes yra aprūpintos 304L tipo nerūdijančio plieno elektrodais. Pastarieji geri tuo, nes leidžia užfiksuoti kūno svorį kur kas tiksliau nei įprastomis svarstyklėmis.

Išmaniosios svarstyklės „Xiaomi Smart Scale“ stebina dar ir tuo, nes geba įsiminti net 16 skirtinų žmonių profilių. Šis funkcionalumas svarstyklėms reikalingas todėl, nes kiekvienas kūno svorio matavimas yra papildomai apdorojamas ir vėliau sinchronizuojamas su išmaniajame telefone įdiegta taikomąją programa.

„Xiaomi Smart Scale“ pagal svorį įvertina dešimt žmogaus kūno parametrų (kūno masės indeksą, nutikimo lygį, raumenų masę ir t.t.), kurie itin praverčia ne tik sportuojantiems, bet ir tiems, kurie mėgsta kontroliuoti savo kūno sudėjimą bei jį įtakojančius faktorius.

Ausinės „QCY QY19“

Į ausis įstatomų ausinių Lietuvoje tikrai netrūksta, tačiau jų kaina dažniausiai būna priimtina tikrai ne visiems pirkėjams. Jeigu priklausote mėgstančių pataupyti pirkėjų kategorijai, šią savaitę greičiausiai susidomėsite vietinių Kinijos pirkėjų itin pamėgtomis į ausis įstatomomis belaidėmis ausinėmis „QCY QY19“ už 17 eurų.

Šios belaidės ausinės ypatingos tuo, nes yra aprūpintos „CVC6.0“ triukšmo šalinimo techniniu sprendimu, itin talpia net iki 6 valandų be įkrovos laikančia 74 mAh baterija, Bluetooth 4.1 ryšio moduliu, integruotu mikrofonu, valdymo klavišais ir taip pat maloniai stebina savo atsparumu vandeniui bei prakaitui (IPX4), kas itin praverčia aktyviai sportuojantiems.

„Xiaomi Redmi 4A“

Galiausiai norisi paminėti ir gerą kainos bei kokybės santykį turintį išmanųjį telefoną „Xiaomi Redmi 4A“. Pastarąjį šią savaitę galima įsigyti vos už 110 eurų. Ir jei kam nors tokia kaina neatrodo labai kukli, visų pirkėjų nuomonė kardinaliai pasikeičia sužinojus, kad „Xiaomi Redmi 4A“ yra aprūpintas ne tik 5 colių ekranu (1280 x 720, 294 PPI) bei santykinai talpia 3120 mAh baterija, bet ir puikiu ekonominės klasės keturių branduolių centriniu procesoriumi „Snapdragon 425“.

Čia dar galima pridėti ir tai, kad išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi 4A“ turi integruotą 13 megapikselių kamerą, 4G LTE ryšio modulį, 2 GB operatyviąją RAM bei 32 GB vidinę ROM atmintis ir iš karto yra parduodamas su įdiegta „Android 6.0“ operacinės sistemos versija, kuri yra aprūpinta unikalia paties gamintojo sukurta „MIUI 8“ vartotojo sąsaja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()