Kinijos turgelio stebuklai: 4 garsiakalbių belaidės kolonėlės iš „Xiaomi“, universalios belaidės ausinės, galinčios groti ir su laidu bei automobilių apsaugai ir šnipams tinkamas GPS daviklis  ()

Pirkėjai, kurie domisi smulkiais elektroniniais aksesuarais patvirtins, kad bene didžiausia jų pasiūla yra Kinijoje. Kitaip sakant, šiame regione kiniškos elektronikos išpardavimai yra įprasta kasdienybė, tačiau šiais pasiūlymais vis dažniau ir dažniau taip pat susidomi ir europiečiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasižvalgyti po smulkios elektronikos stebuklus vilioja Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ surengtas išpardavimas „Furious & Savings“ – skubantiems žemiau pateikiame šio išpardavimo įdomiausių pasiūlymų trejetuką.

Belaidės garso kolonėlės

Belaidės garso kolonėlės per paskutiniuosius keletą metų tapo gana paklausia preke. Savaime suprantama, kad didėjantis pirkėjų susidomėjimas gamintojus privertė ieškoti naujų funkcinių sprendimų, kurie padėtų išsiskirti iš daugybės konkurentų.

Panašu, kad populiarusis Kinijos gamintojas „Xiaomi“ tuos sprendimus rado greičiau nei kiti, nes vos 82 eurus kainuojanti belaidė garso kolonėlė „Xiaomi Mi Smart“ daugumai vietinių Kinijos gamintojų tapo tarsi šio rinkos segmento etalonu.

„Xiaomi Mi Smart“ bene labiausiai stebina net keturiais integruotais garsiakalbiais ir savo ryšių galimybėmis.

Pavyzdžiui, jeigu kitos belaidės garso kolonėlės yra aprūpintos tik Bluetooth ryšio moduliu, tai „Xiaomi Mi Smart“ dar gali pasigirti ir integruotu 2,4 GHz bei 5 GHz dažnių ruože veikiančiu WiFi 802.11b/g/n/ac ryšio moduliu.

Be to, „Xiaomi Mi Smart“ kolonėlė taip pat turi 8 GB vidinę ROM atmintį ir palaiko išorines per USB jungtį prijungiamas duomenų laikmenas bei esant reikalui dar gali būti naudojama ir kaip žadintuvas.

Belaidės ausinės

Šią savaitę Kinijoje pirkėjų dėmesio taip pat netrūksta ir belaidėms Bluetooth ausinėms „AUSDOM M08“. Pastarosios bene labiausiai stebina savo sulankstomu dizainu bei itin maža 33 eurų kaina. Pristatydamas „AUSDOM M08“ gamintojas akcentuoja jog šias ausines esant reikalui galima naudoti ir kaip įprastas laidines ausines, tačiau nuolatos yra linkęs pabrėžti ir itin talpios 500 mAh baterijos privalumus.

Jeigu tikėsime techninių charakteristikų aprašu, tai teoriškai tokios talpos baterija muziką be papildomos įkrovos leidžia klausyti net apie vieną parą. Be to, šias vietinio Kinijos gamintojo sukurtas belaides ausine „AUSDOM M08“ pirkėjai gretai pamėgo dar ir dėl to, nes jos turi integruotus funkcinius mygtukus, mikrofoną bei maloniai stebina savo iš aliuminio pagamintu patvariu karkaso rėmeliu.

GPS sekimo įranga

Galiausiai kiekvieną automobilio savininką šią savaitę turėtų sudominti ir 42 eurus kainuojanti GPS sekimo įranga „TK905“. Esminiai skiriamieji „TK905“ GPS sekimo įrangos bruožai – magnetinis paviršius, atsparumas vandeniui ir dulkėms (IP66) bei neįtikėtinai talpi 5000 mAh baterija.

Būtent šios savybės „TK905“ leidžia lengvai ir patikimai pritvirtinti prie bet kokio metalinio paviršiaus, o tuo tarpu didelės talpos baterija garantuoja, kad šią GPS sekimo įrangą be papildomos įkrovos bus galima naudoti net iki 60 dienų.

Kokia iš jo nauda? Galite žemėlapyje stebėti, kur tiksliai šiuo metu yra jūsų automobilis. Tai pagelbės tuo atveju, jei jūsų automobilį pavogs – visada žinosite, kur tiksliai vagys jį pastatė, nebent būtų blokuotas pats siųstuvo signalas.

Tačiau yra ir kitų, labiau intriguojančių panaudojimo būdų – gal norite stebėti, kur su įmonės automobiliu važinėja darbuotojai, ar į kokias keliones išsirengia šeimos nariai? Žinoma, žmonių sekimas gali prasilenkti su žmonių teisėmis, tad tokiais dalykais piktnaudžiauti nereikia, tačiau kartais tai tikrai naudinga – pavyzdžiui, jei vėlai vakare pas draugus su automobiliu išleidžiate savo vaiką, bus ramiau, jei matysite, kad automobilis nenuklysta į pavojingas vietas ir yra ten, kur ir turėtų būti pagal vaiko pažadus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(3)
(10)

Komentarai ()