Įdomi akcija Aliexpress ieškantiems ištvermingo telefono: 1000 „Vernee Thor E“ išmaniųjų už $99.99!  ()

Šiais metais Kinijos gamintojai jau pristatė daugybę įdomių išmaniųjų telefonų su „Android“ operacine sistema, o svarbiausia, jų visų kainos yra daugiau nei puikios, lyginant su žinomiausių gamintojų produkcija. Tačiau nežiūrint to, konkurencija tarp pačių Kinijos gamintojų yra tokia didelė, kad norėdami atkreipti į save dėmesį, patys gamintojai kartais organizuoja papildomas akcijas ir nuolaidas, o sulaukus tokios progos, įsigyti visiškai naują išmanųjį galima už neįtikėtinai gerą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viena iš tokių puikių progų yra dabar tiems, kas ieško 5“ įstrižainės ir geros išvaizdos, bet pigaus telefono su itin ištverminga baterija. „Aliexpress“ kartu su „Vernee“ organizuoja 1000 „Vernee Thor E“ išmaniųjų išpardavimą už 99.99$. Pasižvalgius po kitas parduotuves, tai siūloma kaina tikrai įspūdingai maža.

Kaip įprasta, tokia akcija trumpa, geriausiu atveju užtruks kelias dienas, o paskui vėl kaina pašoks įprastinę, tad susidomėjus delsti neverta.

Priminsime, jog „Thor E“ yra visiškai naujas telefonas, kurį „Vernee“ kompanija išleido 2017 metais ir iš karto nustebino savo parametrais – jis turi net 5020 mAh talpos bateriją, 5 colių ekraną ir tik 8.2 mm storio korpusą. Negana to, šis biudžetinės klasės telefonas dar turi ir 3 GB RAM.

Svarbiausia šio mažylio savybė – sugebėjimas ištverti 3 dienas be pakrovimo naudojantis įprastu režimu ir 30 dienų budėjimo režimu. Įspūdingus rezultatus padėjo pasiekti įdomūs techniniai ir programiniai sprendimai.

Dera atkreipti dėmesį, jog „Vernee Thor E“ yra pirmasis pasaulyje išmanusis su 5.0 colių ekranu ir įspūdingai didele 5020 mAh talpos baterija. Iki šiol niekam nėra pavykę į tokį mažą telefoną sukišti tokios didelės baterijos.

Model

Thor E

Redmi 4

Samsung A5

Screen Size

5 inches

5 inches

5.2 inches

Battery Capacity

5020mAh

4100mAh

3000mAh

Thickness

8.2mm

8.9mm

7.9mm

Weight

149g

156g

157g

 

„Vernee“ inžinieriams tai pavyko panaudojant itin didelio tankio bateriją. „Thor E“ naudojamos baterijos tankis siekia 690Wh/L ir tai yra 38% daugiau, nei vidutiniškas kitų telefonų baterijų rezultatas, siekiantis 500 Wh/L. Todėl ir pats „Thor E“ yra apie 30% plonesnis, nei telefonai su analogiškos talpos baterijomis.

Gamintojas pabrėžia, jog nors baterija yra itin didelės talpos, nėra jokio sprogimų pavojaus, mat naudojamos kieto kūno ličio jonų polimerų baterijos, kurios rinkoje yra pačios saugiausios. Integruota apsauga nuo perkaitymo panaikina trumpojo jungimo pavojų. Tvirtinama, jog tokia baterija nebijo net ir aukštos aplinkos temperatūros, drėgmės ir kitų pavojingų aplinkos poveikių.

Be to, „Thor E“ turi labai įdomų sprendimą – „E-Link“ energijos taupymo režimą. Persijungus į jį, automatiškai sumažinimas ekrano ryškumas, iš spalvoto vaizdo jis persijungia į nespalvotą, apribojami CPU ir GPU režimai, panaikinami sisteminiai pranešimai, o fone veikiančios programėlės pereina į optimizuotą režimą. Tokiu būdu tik 20% energijos beturinti baterija užtikrina, kad telefonu galėsite naudotis dar visas 24 valandas.

Gera žinia, kad didžiulės talpos „Thor E“ baterija turi greitą įkrovimą - jis užtikrina, kad iki pilnumo ji bus įkrauta per 120 min., o po 30 min. krovimo sukauptos energijos visiškai pakaks naudotis telefonu vieną dieną.

Ir pabaigai verta pastebėti, kad rinkoje šiuo metu tai vienas geriausių 5“ įstrižainės telefonų pagal kainos-kokybės santykį, kurio artimiausias konkurentas yra „Xiaomi Redmi 4X“:

 

Thor E

Redmi 4X

Display

5.0 inch HD

5.0 inch HD

CPU

8-core LTE

8-core LTE

RAM

3GB

2GB

ROM

16GB

16GB

Rear Camera

13.0MP

13.0MP

Battery

5020mAH

4100mAH

Quick Charge

9V2A(18W)

NO

Body Thickness

8.2mm

8.65mm

Wight

149g

150g

Price

Įprastinė kaina su nuolaidomis: $109.99

Kaina Aliexpress: $99.99

Nuo $149.99

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai ()