Kinijos turgelio stebuklai: Europai skirtame išpardavime itin pigūs SSD diskai, išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir galybė kitokių pasiūlymų (Video)  (4)

Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ išpardavimų gausa tikrai nesiskundžia, tačiau dauguma jų būna orientuoti į vietinę rinką. Vis dėlto „Gearbest“ retkarčiais organizuoja ir vien tik Europai skirtus išpardavimus. Būtent vienas tokių vyksta šią savaitę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai kurie pirkėjai tvirtina, kad „Gearbest“ sandėliai Europoje yra tik marketingo triukas, tačiau bene lengviausią galimybę kiekvienam norinčiam tai patvirtinti arba paneigti dabar suteikia „EU Warehouse Clearance“ išpardavimas – iš Europos sandėlio pirktos prekės turi atkeliauti nepalyginai greičiau nei iš Kinijos. Kiek užtrunka prekių atsiuntimas iš Kinijos mes jau rašėme. Geriausia žinia ta, jog perkant iš Europos sandėlių galima prekes siųsti ir per siuntų tarnybą visiškai nesibaiminant muitų - prekės iš ES šalių papildomai neapmokestinamos.

Jeigu šį kartą domitės tik perkamiausiomis prekėmis, rekomenduojame susipažinti su žemiau pateiktu pasiūlymų trejetuku.

SSD diskas

Tenka pripažinti, kad Kinijoje gaminti SSD tipo diskai kai kuriems pirkėjams neįtinka, tačiau net ir šis skeptiškas požiūris kinams leidžia generuoti santykinai gerus „KingDian S280-120GB“ SSD disko pardavimus. Skubame pranešti, kad šį 120 GB talpos SSD diską dabar galima įsigyti už 56 eurus.

Čia svarbu pabrėžti, kad praktiniai bandymai įrodo puikų „KingDian S280-120GB“ našumą, kuris vykdant nuoseklų duomenų skaitymą siekia apie 560 MB/s, o vykdant duomenų rašymą apie 380 MB/s. Be to, gamintojas pristatydamas šį SSD diską taip pat akcentuoja aukšto lygmens „KingDian S280-120GB“ patikimumą, kuris puikiai atsispindi ir 1,5 mln. valandų deklaruojamoje vidutinėje darbo trukmėje MTBF.

„OUKITEL C5 Pro“ išmanusis telefonas

Jeigu vis dar priklausote tai kategorijai, kuri nori įprasta telefoną pakeisti į kažką naujesnio be didelių išlaidų, tai šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į puikiai „Gearbest“ elektroninėje parduotuvėje vertinamą ir 72 eurus kainuojantį „OUKITEL C5 Pro“ išmanųjį telefoną.

Pastarasis daugumą pirkėjų žavi savo itin siaurą rėmelį turinčiu 5 colių įstrižainės ekranu (1280 x 720) bei cinkuota korpuso konstrukcija, tačiau taip pat puikiai yra vertinamas ir dėl integruoto keturių branduolių „MediaTek MTK6737“ centrinio procesoriaus, 4G LTE ryšio modulio, 5 megapikselių kameros (interpoliuojant gaunama 8 MP), 2 GB operatyviosios RAM atmintinės, 16 GB vidinės ROM atminties bei iš karto įdiegtos „Android 6.0“ operacinės sistemos versijos.

Planšetinis kompiuteris „Cube WP10“

Kinai šią savaitę taip pat turi puikių pasiūlymų ir planšetinių kompiuterių kategorijoje. Pavyzdžiui, 6,98 colių įstrižainės ekraną (1280 x 720) turinį planšetinį kompiuterį „Cube WP10“ su „Windows 10 Mobile“ operacine sistema bei integruotai 2G, 3G bei 4G ryšio moduliais šiuo metu galima įsigyti už maždaug 110 eurų.

Ir šiuo atveju svarbu nepamiršti dar ir to, kad „Cube WP10“ gali pasigirti ne tik 5 megapikselių kamera su integruota LED blykste, bet taip pat ir keturių branduolių „Qualcomm MSM8909“ centriniu procesoriumi, „Adreno 304“ vaizdo plokšte, 2850mAh talpos baterija bei 2 GB operatyviąją RAM ir 16 GB vidine ROM atmintimis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(15)
(-12)

Komentarai (4)