Nuo liepos 3 d. iki liepos 10 d. itin geras flagmano „Leagoo T5“ pasiūlymas – už tokį kainos/parametrų santykį Lietuvoje nieko nėra net svajonėse, o ir Kinijoje geriau nerasite  ()

Vasara - atostogų metas, tad tau nėra pats tinkamiausias metas skambiems anonsams, tačiau tuo pat metu ir gana dėkingas – kuo mažiau aktyvumo iš visų gamintojų, tuo lengviau būti pastebėtam su įdomesniu pasiūlymu. Šią strategija ir pasirinko „Leagoo“ anonsuodama naująjį flagmaną „T5“, o dabar jį galima įsigyti už tokią kainą, kokios neturi joks kitas panašių parametrų telefonas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad jau užsiminėme apie kainą, tai pirmiausia nuo jos ir pradėkime. Nuo liepos 3 d. iki liepos 10 d. Gearbest paskelbta akcija, kurios metu telefonas siūlomas už 133€ (149.99$). Negana to, prie „LEAGOO T5“ akcijos metu nemokamai pridedamas dėklas ir į ausį įkišamos ausinės, kurios pasitarnaus ne tik muzikos klausimui, bet ir kaip laisvų rankų įranga.

Apie šį telefoną rašėme ir seniau, bet tuomet visą laiką kaina siekė 175€. Po liepos 10 d. ji vėl pakils iki 175€. Tad jei šis telefonas sudomino, siūloma nuolaida tikrai verta pasinaudoti.

Jei mažiau domitės telefonų rinka, gali kilti klausimų, ar šis telefonas vertas 133€. Atsakymas priklaus nuo to, ko ieškote – jei norite vidutinio našumo telefono su 4 GB RAM, dviguba galine vaizdo kamera (13 Mpx + 5Mpx), 13 Mpx raiškos priekine kamera, Full HD raiškos 5,5 colio „SHARP®“ ekranu, apsaugotu su „Corning Gorilla Glass 4“ stiklu, tada tikrai taip – pigiau šiuo metu nerasite tikrai nieko, net ir toje pačioje Kinijoje. Apie Lietuvą neverta nė kalbėti – bent kažkiek panašių parametrų telefonai kainuoja nuo 300€, o labiausiai panašūs – net ir nuo 400€.

Apie pagrindines telefono stiprybes jau rašėme straipsnyje „LEAGOO T5“: pigus, bet išskirtinis 2017 m. vasaros telefonas su garsiausiuose flagmanuose naudojama kamera, FHD ekranu ir itin stilinga išvaizda, tad išsamiai nesikartosime.

Tiesiog priminsime, jog pagrindinės šio telefono stiprybės – itin didelės raiškos asmenukėms skirta priekinė ir dviguba galinė vaizdo kamera su „Sony“ jutikliu ir F2.0 diafragma – visa tai padaryta tam, kad geros nuotraukos gautųsi ne tik prie gerų apšvietimo sąlygų, bet ir esant prieblandai – paprastiems biudžetiniams telefonams tokios fotografavimo sąlygos dažniausiai būna peilis.

Negalima pamiršti ir 4GB RAM – tiek atminties turi patys garsiausi flagmanai, tokie kaip „Samsung Galaxy S8“, „LG G6“, „Huawei P10“. Tai rodo, jog toks atminties kiekis šiai dienai yra ne tik optimalus, bet ir visiškai pakankamas pagal programinės įrangos poreikius. Duomenų atminties dydis – 64 GB: tai tipinė reikšmė vidutinės klasės telefonams, bet esminis privalumas tas, kad galima naudoti išorinę duomenų kortelę iki 256 GB talpos.

Telefono procesorius  - itin dažnai biudžetiniuose modeliuose sutinkamas „MTK6750T“, dirbantis kartu su „Mali-T860“. Pagal našumą su garsiausiais flagmanais jis nepakovos, bet šiai dienai jo pajėgumų daugiau nei per akis visoms būtiniausioms užduotims atlikti.

Telefono 4G dažnių juosta pilnai atitinka lietuviškus dažnius, tad be problemų spartusis internetas veiks visoje šalyje.

Pagal visus parametrus ir itin gerą kainos/kokybės santykį šis telefonas galėtų būti lyginamas su garsiuoju „Redmi Note 4“, tačiau kol galioja nuolaida, tol jį neabejotinai pralenkia. Be nuolaidos jau būtų diskusinis klausimas – geresnę kamerą turi „Leagoo T5“, tačiau „Redmi Note 4“ kainuotų pigiau.

 

LEAGOO T5

Redmi Note 4

Display

5.5 inch,FHD, SHARP display, Corning Gorilla Glass 4

5.5 inch, FHD

CPU

8-core

8-core

RAM

SAMSUNG 4GB

4GB

ROM

SAMSUNG 64GB

64GB

Rear Camera

SONY 13MP+ OV 5MP

13.0MP

Front Camera

OV 13MP

5.0MP

Fingerprint ID

Front Mounted

Back

VoLTE

Support

Support

CNC Metal Body

Yes

Yes

Battery

3000mAH LG

4100mAh

Quick Charge

5V2A

5V2A

Price

$149.99

$167.99

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(16)
(-10)

Komentarai ()