Kinijos turgelio stebuklai: išmaniųjų laikrodžių išpardavimas – nuo keliolikos eurų aktyvumo asistentų iki garsiojo „Xiaomi AMAZFIT“ už tikrai gerą kainą  ()

Išmaniųjų įrenginių pasiūla Kinijoje tikrai maloniai stebina. Kartais netgi tenka pripažinti, kad kinai pagaliau tapo vienvaldžiais šios rinkos lyderiais. Geriau žinomi gamintojai vis dar imasi išmaniųjų įrenginių gamybos, tačiau pastarieji šiuo metu yra atnaujinami santykinai retai, todėl visiškai normalu, kodėl potencialūs pirkėjai vis dažniau ir dažniau naujos kartos aksesuarus tiesiog įsigyja Kinijos elektroninėse parduotuvėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, šią savaitę išmaniuosius laikrodžius ar fizinius aktyvumo asistentus su papildomomis nuolaidomis kiekvienas norintis gal įsigyti „Smartest Summer“ išpardavime.

Vienas geriausių išmaniųjų laikrodžių iš Kinijos - „Xiaomi AMAZFIT“

Vietinių Kinijos gamintojų bandymų kurti išmaniuosius laikrodžius tikrai netrūksta, tačiau tikrai kokybiško produkto pirkėjams teko laukti gana ilgai. Šiek tiek mažiau nei prieš metus pristatytas išmanusis laikrodis „Xiaomi AMAZFIT“ net ir šiandien išlieka bene geriausiai parduodamu išmaniuoju asistentu, nors paprastai kainuoja gerokai virš 100€. Tačiau dabar su nuolaida jį galima įsigyti už 92 eurus, tačiau už tokią kainą produktų kiekis yra ribotas.

Kuo šis laikrodis toks išskirtinis? Visų pirma, yra aprūpintas 1,34 colių ekranu, 512 MB operatyviąją RAM atmintine, GPS ryšio moduliu, pulsometru, talpia iki 5 valandų atlaikančias 280 mAh baterija bei 4 GB vidine ROM atmintimi. Kitaip sakant, „Xiaomi AMAZFIT“ yra puikus pagalbininkas sportuojantiems, nes geba fiksuoti nueitus žingsnius, apskaičiuoti įveiktą atstumą bėgant ir taip pat gali veikti kaip Bluetooth muzikos grotuvas ar nuotolinis išmaniojo telefono pagalbininkas.

Kadangi išmanusis laikrodis savyje slepia GPS sekiklį, galima matyti ne tik nueitą/nubėgtą atstumą, bet ir maršrutą. Dėl savo dizaino jis yra atsparus vandeniui (IP67).

Net ir silpnoji šių įrenginių dalis – akumuliatorius – stebina:  spalvotas liečiamas ekranas, įstatytas keraminiame korpuse, po savimi slepia 280 mAh ličio polimerų bateriją, kuri įkrauta 3 valandas turėtų atlaikyti 11 dienų paprasto naudojimo, 5 dienas reguliaraus naudojimo ir 35 valandas nepertraukiamo širdies ritmo matavimo ir GPS sekimo. Taigi, baterija laikys tiek, kiek jūs pasirinksite.

Fizinis aktyvumo asistentas su skaitmeninio laikrodžio funkcija

Jeigu ieškote kokybiško fizinio aktyvumo asistento su integruotu skaitmeniniu laikrodžiu, tai šią savaitę rekomenduojame pasidomėti mažiau nei 25 eurus kainuojančiu naujos kartos fiziniu aktyvumo asistentu „DOMINO DM58“.

Pastarasis fizinis aktyvumo asistentas su iš cinko lydinio pagamintu korpusu ypatingas tuo, nes yra aprūpintas 0,95 colių įstrižainės OLED tipo ekranu, „NRF51822“ lustu, 120 mAh iki 10 dienų budėjimo režime atlaikančia baterija ir taip pat yra atsparus vandeniui bei dulkėms (IP67).

Bene pagrindinis skiriamasis „DOMINO DM58“ fizinio aktyvumo asistento bruožas – tai tikslus iš trijų atskirų daviklių sudarytas naujos kartos pulsometras. Būtent toks sprendimas leidžia užtikrinti ne tik itin tikslius pulso parodymus, tačiau taip pat leidžia įvertinti ir kraujo spaudimą. Be to, gamintojas pabrėžia, kad „DOMINO DM58“ dar gali skaičiuoti nueitus žingsnius, atstumą ar sudegintas kalorijas, sekti miego kokybę bei esant reikalui veikti kaip begarsis žadintuvas.

Žinoma, jau pagal kainą matosi, kad turi mažiau funkcionalumo nei „Xiaomi AMAZFIT“, tačiau tiems, kas nežada išnaudoti visų išmaniojo laikrodžio funkcijų, neverta investuoti į brangesnį produktą.

Kam reikia pačio pigiausio, bet dar pakankamai patvaraus laikrodžio – tada „Zeblaze VIBE“

Pirkėjai, kurie vertina patvarumą ir aukštą kokybę šiuo metu dažnai renkasi „Zeblaze VIBE“ išmanųjį laikrodį už 16 eurų.

Čia svarbu pabrėžti, kad „Zeblaze VIBE“ atsparumą vandeniui ir dulkėms patvirtina suteiktas IP67 sertifikatas, o gerą laikrodžio patvarumą garantuoja 1,1 colio įstrižainės ekrano apsaugai naudojamas mineralinis stiklas bei korpuso gamybai panaudotas 316L tipo nerūdijantis plienas.

Galiausiai šis išmanusis laikrodis su fizinio aktyvumo asistento funkcionalumu ypatingas yra ir dėl to, nes gali pasigirti 240 mAh talpos baterija, kuri budėjimo režime, pasak gamintojo, atlaiko net iki 365 dienų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()