Kinijos turgelio stebuklai: itin stilingo dizaino išmanusis telefonas „Cubot Magic“ už daugiau nei juokingą kainą  ()

Vietinių Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojų sugebėjai potencialius pirkėjus stebina kiekvieną dieną. Šiuo atveju yra daugiau nei akivaizdu, kad perpratę bazines išmaniųjų telefonų gamybos subtilybes, dabar kinai stebinantį progresą rodo kiekvieno naujos kartos išmaniojo telefono išleidimo metu. Nors techniškai kiniški išmanieji telefonai netobulėja taip sparčiai kaip norėtųsi, dizaino aspektu pastarieji keičiasi taip greitai, kad minčių iš vietinių Kinijos gamintojų neužilgo galės semtis net ir dabartiniai rinkos lyderiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienu geriausiu to pavyzdžiu šią savaitę gali būti išmanusis telefonas „Cubot Magic“. Vos tik pamačius šį naujos kartos išmanųjį telefoną į akis, žinoma, krenta nepriekaištingas dizainas.

Šiuo atveju „Cubot Magic“ gali pasigirti ne tik itin siaurą kraštinį rėmelį turinčiu 5 colių įstrižainės ekranu (1280 x 720), bet ir specialiu korpusu, kuris turi užapvalintus kraštus tiek priekyje, tiek gale. Šią savybę mėgsta pabrėžti ir gamintojas. Jis tvirtina, kad „Cubot Magic“ yra ypatingas tuo, nes turi net aštuonias užapvalintas kraštines. Būtent toks sprendimas, pasak „Cubot“, leidžia sukurti nepriekaištingą dizainą, tačiau taip pat padeda užtikrinti maksimaliai geras išmaniojo telefono ergonomines savybes.

„Cubot Magic“ išmanusis telefonas maloniai stebina dar ir todėl, nes yra parduodamas su iš karto įdiegta „Android 7.0“ operacine sistema, išsiskiria dviejų SIM kortelių palaikymu, yra suderinamas su 128 GB talpos TF tipo atminties kortelėmis ir gali pasigirti dviguba (13 MP + 2 MP) gale integruota kamera bei 2600 mAh talpos baterija.

Sunku paaiškinti kaip, tačiau savo reklaminėje kampanijoje gamintojas akcentuoja, kad „Cubot Magic“ taip pat išsiskiria lengvai keičiama baterija. Bent jau iš pirmo žvilgsnio neatrodytų, jog šis išmanusis telefonas turi nuimamą galinį dangtelį, todėl kaip gamintojas realizuoja šį sprendimą kol kas lieka paslaptimi.

Galiausiai reikia paminėti tai, kad išmanusis telefonas „Cubot Magic“ yra aprūpintas keturių branduolių „MediaTek MTK6737“ centriniu procesoriumi, „Mali-T720 MP2“ vaizdo plokšte, 4G LTE ryšio moduliu bei 3 GB operatyviąją RAM ir 16 GB vidine ROM atmintimis.

Ne ką mažiau šiuo atveju stebina ir išmaniojo telefono kaina, kuri Kinijos elektroninėse parduotuvėse dabar neviršija nei 80 eurų. Jeigu rugpjūčio 7 – 14 dienomis „Cubot Magic“ nuspręsite įsigyti „Gearbest“, tai skubame pranešti, kad šiuo numatytu laikotarpiu kiekvieną dieną 12 val. Lietuvos laiku dešimt pirmųjų šio išmaniojo telefono užsakymų bus priimami už visiškai juokingą 43 eurų kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()