Kinijos turgelio stebuklai: tikras naujų anonsų desantas rugpjūčio akcijoje – išskirtinis itin didelio OLED ekrano aktyvumo asistentas, nauja „Xiaomi dafang“ IP kamera ir itin universalios „Bluedio F2“ ausinės  ()

Kiekvienas skaitytojas besidomintis Kinijos elektroninių aksesuarų rinka greičiausiai sutiks, kad kinai turi tikrai gerų fizinių aktyvumo asistentų, išmaniųjų laikrodžių, IP kamerų bei belaidžių ausinių pasiūlymų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O kad visa tai ne šiaip teorijos, o reali praktika, šią savaitę puikiai patvirtina Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ surengtas išpardavimas „Awesome August Arrivals“. Nors šiame išpardavime tikrai rasite seniau pristatytų prekių, vis tiek net neabejojame, kad taip pat maloniai nustebsite ir nauju prekių asortimentu. Su įdomiausių šio išpardavimo naujų pasiūlymų trejetuku galite susipažinti žemiau.

Fizinis aktyvumo asistentas „S908“

Tenka pripažinti, kad fiziniai aktyvumo asistentai pirkėjus labiausiai domina vasaros sezono metu. Vis dėlto techniškai pažangūs ir funkcionalūs fiziniai aktyvumo asistentai yra gerai perkami praktiškai ištisus metus. Vieną tokių šią savaitę Kinijoje galima įsigyti už 33 eurus.

Fizinis aktyvumo asistentas „S908“ potencialius pirkėjus labiausiai stebina savo neprastai dideliu OLED technologijos ekranu, o papildomo dėmesio susilaukia dar ir todėl, nes gali pasigirti integruotu GPS ryšio moduliu, iki 20 dienų budėjimo režime laikančia 230 mAh talpos baterija bei atsparumu vandeniui ir dulkėms (IP68).

Be to, „S908“ taip pat turi integruotą pulsometrą, Bluetooth 4.2 ryšio modulį ir esant reikalui gali būti susiejamas tiek su „Android“, tiek su „iOS“ išmaniuoju telefonu.

IP kameros „Xiaomi dafang“ anonsas

Jeigu didelį dėmesį skiriate namų saugumui, tai šią savaitę rekomenduojame pasidomėti 25 eurus kainuojančia naujos kartos aukštosios raiškos (1920 x 1080) IP kamera „Xiaomi dafang“.

Ši belaidė IP kamera ypatinga tuo, nes yra aprūpinta net šešiais naktinio pašvietimo LED, palaiko 32 GB talpos Micro SD korteles, gali būti valdoma naudojantis išmaniuoju telefonu, turi integruotą garsiakalbį ir mikrofoną bei taip pat gali pasigirti itin plačiu 120 laipsnių apžvalgos kampu.

Galiausiai galima pridėti tai, kad kai kurie pirkėjai dar linkę pabrėžti minimalistinį „Xiaomi dafang“ dizainą bei santykinai mažus šios IP kameros matmenis (12,75 x 6,6 x 6 cm).

Naujos Bluetooth ausinės „Bluedio F2“

Skubame pranešti, kad Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ visą ausį dengiančių ausinių asortimentas šią savaitę pasipildė 77 eurus kainuojančiomis Bluetooth ausinėmis „Bluedio F2“.

Šios belaidės ausinės pirkėjus žavi ne tik savo patraukliu ir ergonomišku dizainu, bet ir integruotomis 3,5 milimetrų bei USB C tipo jungtimis. Be to, „Bluedio F2“ be papildomos įkrovos gali veikti net iki 16 valandų, o itin stebina ir tai, kad šios belaidės ausinės tuo pačiu laiko momentu maksimaliai gali komunikuoti net su dviem išmaniaisiais telefonais.

Galiausiai galima pridėti, kad „Bluedio F2“ supranta balso komandas ir taip pat dar gali pasigirti specialiais VFT bei ANC techniniais sprendimais, kurie šiuo atveju programiškai padeda užtikrinti maksimaliai gerą garso kokybę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()