„Xiaomi Redmi 4X“ vos už 109 eurus: bene pigiausias pasiūlymas iš Kinijos palyginimui su lietuviškomis kainomis  ()

Kompaktiškas, patrauklus, už kišenei palankią kainą ir tuo pat metu palyginti neblogų techninių charakteristikų „Xiaomi Redmi 4X“ Lietuvoje tikrai nesiskundžia populiarumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog „X“ raide pažymėti modeliai (pavyzdžiui, „Redmi 4X“) prekyboje dažniausiai pasirodo kiek vėliau ir yra tarsi tobulesnis pirmtako variantas - labai panašių charakteristikų kaip pirmtakas, tačiau paprastai turi šiek tiek naujesnį procesorių bei dažniausiai daugiau atminties vartotojui. Tad jei kaina tinkama, „X“ raide pažymėtas „Redmi 4“ pagal specifikacijas būtų geriausias pirkinys, lyginant su jo pirmtakais.

Tiesa, jei ieškote būdų sutaupyti, neabejotinai yra svarbus kiekvienas euras. Mūsų šalies parduotuvėse šio modelio kaina startuoja nuo apytiksliai 170 eurų. Tuo tarpu "Kinijos turgelyje" tas pats įrenginys parduodamas daugiau kaip pusantro karto pigiau. Pavyzdžiui, dabar internetinėje parduotuvėje Lightinthebox.com šis modelis kainuoja 108.77 eurus, ir tai yra bene žemiausia kaina gerą reputaciją turinčių kinietiškų elektroninės prekybos portalų tarpe.

Be abejo, Lietuvoje pirkėjas papildomai gauna lengvai pasiekiamą garantinį aptarnavimą. Tačiau kaip taisyklė garaninis aptarnavimas nebūna trumpas ir neretai turi papildomų sąlygų, kaip kad besąlyginė išskaita ir panašiai. Todėl šiame kainos segmente kartais paprasčiau sugedusį/sudužusį telefoną tiesiog pakeisti nauju gaminiu ar net naujesniu modeliu.

Ką gi gaunate, įsigydami „Xiaomi Redmi 4X“? Priminsime, kad šis įrenginys naudoja 5 colių įstrižainės ekraną (raiška 1280x720 taškų), pirštų atspaudų skaitytuvą, turi 3GB operatyviosios atminties, 32GB vidinės duomenų atminties. Jis taip pat palaiko spartaus 4G mobiliojo ir duomenų ryšio standartą, vienu metu gali dirbti su dviem SIM kortelėmis (viena „Nano SIM“, kita - „Micro SIM“). Aparatinė platforma realizuota „Snapdragon 435“ pagrindu, naudojamas 1,4GHz aštuonių branduolių mikroprocesorius. Trumpai tariant, šiame įrenginyje yra viskas, ko reikia kasdieniam naudojimui - jei tik žinoma nesivaikote naujausių 3D žaidimų, kuriems teks ieškoti ko nors galingesnio ir atitinkamai brangesnio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(19)
(8)
(11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: