Kinijos turgelio stebuklai: galingas 4K raiškos TV priedėlis, trijų aušinimo ventiliatorių su RGB apšvietimu komplektas ir itin mobili mechaninė klaviatūra su pašvietimu  (8)

Tenka pripažinti, kad kasdien naudojame vis daugiau ir daugiau elektroninių įrenginių. Kai kuriuos iš jų esame įpratę įsigyti Lietuvoje, tačiau sau tinkamų elektroninių aksesuarų alternatyvų vis dažniau ieškome ir Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Ir šiuo atveju kalba eina ne tik apie kainą, bet ir apie prekių asortimentą - Kinijoje smulkios elektronikos asortimentas yra gerokai įvairesnis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be to, reikia nepamiršti ir to, kad dėl mažos paklausos daugumos pasiūlymų Lietuvos elektroninėse parduotuvėse surasti išvis nepavyks. Jeigu tokios galimybės suintrigavo, tai skubame pranešti, kad šią savaitę daug praktiškų elektroninių aksesuarų pasiūlymu galite rasti „Fall Tech Storm“ išpardavime.

TV priedėlis „Tanix TX9 Pro“

Jeigu seniai svajojate apie tikrai funkcionalų TV priedėlį, tai šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į 50 eurų kainuojantį TV priedėlį „Tanix TX9 Pro“.

Nors įprastai gamintojas skiria pagrindinį dėmesį TV priedėlio techninėms galimybės, „Tanix“ šiuo atveju kaip reikiant pasistengė ir kurdamas „Tanix TX9 Pro“ dizainą. Kitaip sakant, šis TV priedėlis yra ypatingas tuo, nes yra itin optimalių matmenų (10,2 x 10,2 x 2,2 cm) ir kas įdomiausia taip pat yra aprūpintas LCD ekranu bei nuotolinio valdymo pulteliu.

Tuo tarpu „Tanix TX9 Pro“ vertinant techniškai abejonių dėl šio 4K raišką palaikančio TV priedėlio galimybių irgi nekyla, kadangi jis yra aprūpintas keturių branduolių „Amlogic S912“ centriniu procesoriumi, „ARM Mali-T820 MP3“ vaizdo plokšte, 3 GB operatyviąja RAM atmintine, 32 GB vidine ROM atmintimi (plečiama iki 128 GB naudojant Micro SD kortelę), gigabito spartos RJ-45 jungtimi, Bluetooth ir IEEE 802.11ac WiFi ryšio moduliais, o kas įdomiausia taip pat yra parduodamas su iš karto įdiegta „Android 7.1“ operacine sistema.

Trijų aušinimo ventiliatorių su RGB apšvietimu komplektas

Skaitytojus, kurie turi stacionarius kompiuterius šią savaitę greičiausiai gali sudominti trijų aušinimo ventiliatorių su RGB apšvietimu komplektas už 17 eurų.

O įdomiausia yra tai, kad už šią pinigų sumą į komplektą taip pat įeina ir specialus kontroleris, kuris pagal asmeninius poreikius leis pakeisti ventiliatorių LED apšvietimo spalvą. Šiuo atveju svarbu pabrėžti tik tai, kad šie iš aliuminio pagamintą korpusą turintys ventiliatoriai yra aprūpinti 4-pin tipo jungtimi, geba sukurti 42 CFM dydžio oro srautą bei maksimaliai gali pasiekti 1800 RPM apsisukimų greitį.

Mobili mechaninė klaviatūra su mėlynu pašvietimu

Jeigu galvojate apie naują mechaninę klaviatūrą, kuri taip pat pasižymi ir geromis mobilumo savybėmis, tai šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į 26 eurus kainuojančią „Ajazz AK33“ klaviatūrą su įmontuotu mėlynos spalvos pašvietimu.

Čia reiktų paminėti, kad ši klaviatūra bene labiausiai stebina savo optimaliais matmenimis (31 x 12 x 3,7 cm) bei itin ergonomišku dizainu, o kas įdomiausiai yra užmaitinama naudojant paprastą USB laidą, kurį esant reikalui nuo klaviatūros bet kada galima pilnai atjungti jos transportavimo metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(8)
(-3)

Komentarai (8)