Kinijos turgelio stebuklai: išpardavimas su prekėmis 1$ diapazone – nuo Helovino šventei skirtų atributų iki labai patogių įrankių virtuvėje ir naudingų elektronikos priedų  (4)

Ar įmanoma įsigyti kažką tikrai naudingo už kainą, apytiksliai lygią 1$? Kinai įsitikinę jog taip ir kad tai įrodymų, kviečią į specialų įvairiausių smulkmenų išpardavimą - nuo įvairių pakabukų ir Helovino atributų iki tikrai naudingų buities ir elektronikos priedų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinė šio išpardavimo tema – artėjanti Helovino šventė.  Mistiška Helovino šventė populiarėja net ir tose šalyse, kuriose iki šiol nebuvo tradicijos ją minėti. Net ir Lietuvoje vis dažniau galima pamatyti visokiausiomis formomis išpjaustytų moliūgų su žvakės šviesa spindinčiomis akimis ar kitokių tradicinių Helovino atributų.

Puikiai pasaulines madas jaučiantiems kinams neišnaudoti tokios galimybės būtų visiškai kvaila, tad šiai šventei gamina pačių įvairiausių atributų, o dažnu atveju jų kaina tokia maža, kad sėkmė yra praktiškai garantuota.

Visgi Helovino atributai ir kitos smulkmenos mums mažai rūpi – čia viskas priklauso nuo skonio ir fantazijos, tad nėra ką daug ir kalbėti, o kur kas įdomiau tai, kad šiame išpardavime siūlomi ir visai praktiški dalykai, kurie puikiai praverčia kasdienėje buityje. Būtent ši prekių grupė labiausiai mus ir sudomino. Pasižvalgykime.

Atskiro dėmesio vertos praktiškos smulkmenos virtuvei. Štai koks simpatiškas apelsinų, mandarinų ar kitų citrusinių vaisių žievės lupiklis (kupono kodas 40%OFF$1):

Ne ką mažiau patraukliai atrodo ir pirštų apsauga pjaustant daržoves ar kitus produktus (kupono kodas 50%OFF$1). Neaišku, kaip patogu naudoti, bet iš pirmo žvilgsnio, tokia dovana turėtų nudžiuginti visas šeimininkes.

Virtuvėje turėtų pagelbėti ir ši pjaustyklė (kupono kodas 60%OFF$1), ypač tais atvejais, kai reikia dekoruoti ruošiamus patiekalus įvairiaspalvių daržovių griežinėliais.

Kaip tarkos analogas turbūt nelabai pasiteisins – pjaustant dideliais kiekiais bus gan ilgas ir nelabai patogus procesas. Tačiau dekoracijoms turėtų būti pats tas, o taip pat praversti kaip žievės lupiklis.

Dar vienas praktiškas ir naudingas daiktas virtuvei – kiaušinio trynių atskyrimas nuo baltymų (kupono kodas 60%OFF$1). Tradicinėje virtuvėje toks priedas turėtų labai praversti.

Vegetarinėje virtuvėje ypač praverstų šis apvalios formos vaisių ir daržovių laikiklis (kupono kodas 80%OFF$1), skirtas pjaustymui dailių griežinėlių forma – be tokio laikiklio vienodo storio griežinėlių niekaip nepadarysite.

Iš pirmo žvilgsnio, jis turėtų būti ir gana patogus naudojimui, ir nelūžtantis – plastikui skirta tik prilaikymo funkcija, didesnių apkrovimų pavyksta išvengti.

O štai dėl šitos citrinų spaudyklės (kupono kodas 70%OFF$1) jau kyla abejonių – daiktas būtų labai patogus, bet pagamintas ne iš metalo, o iš ABS plastiko - nors jis ir ypatingas tuo, kad yra padidintas atsparumas smūgiams ir turi gerą elastingumą, bet ar to pakanka sulčių išspaudimui ir dažnam naudojimui? Jau atviras klausimas su didesne rizika,  bet nepabandęs - nesužinosi. 

Vaikams turėtų patikti štai toks samtis su Lokneso pabaisos motyvais (kupono kodas 60%OFF$1). Atrodo tikrai gražiai, kainuoja pigiai, o svarbiausia, yra labai patogus - galima pastatyti ant stalo kaip mažą dubelėlį ir jis puikiai stovi.

Tik gaila, kad yra plastikinis. Lūžti tai nesulūš, tuo labiau, kad gamintojas tvirtina, kad atlaiko iki 140 laipsnių pagal Celsijų, tačiau jei norite sumažinti plastikinių daiktų kiekį namuose ir ypač virtuvėje, jis bus netinkamas. 

Šalia patogių virtuvinių įrankių puikuojasi ir kitos praktiškos smulkmenos, pavyzdžiui, tutelių išspaudėjas (kupono kodas 70%OFF$1).

Dažnas sutiks, kad vargas yra su įpusėjusiomis kremo ar dantų pastos tutelėmis - spaudi per vidurį, o turinys vis praslysta į tutelės galą. Prasideda žaidimas ir galvosūkis, kaip čia visą turinį tvarkingai nustumti į priekį, o čia paprasčiausias sprendimas - užmovei nuo galo tokį spaudiklį ir visa tutelės masė juda tik į priekį. 

Tiems, kam virtuvė ir kiti buitiniai dalykai – tolimas pasaulis ir šie poreikiai visai neįdomūs, turbūt bus įdomūs įvairios elektronikos prekės. O jų irgi yra labai įvairių.

Pirmiausia akis užkliūna už įvairių jungčių ir perėjimų – štai adapteris iš HDMI į micro HDMI, 3.5mm garso kabelio adapteris arba U formos garso jungties perėjimas kompiuteriui, suformuojantis atskirą lizdą mikrofonui ir ausinėms.

Arba paprasčiausias automobilinis pakrovėjas (kupono kodas 40%OFF$1) nuo akumuliatoriaus į du USB lizdus – iš viso atiduoda 5V 3.1A srovės.

Žinoma, papildomų funkcijų iš jo tikėtis neverta, tad pagal funkcionalumą tikrai nereikėtų lyginti su „Xiaomi Roidmi 2S“, kuris užtikrina 3 funkcijas viename - FM moduliatoriaus, laisvų rankų įrangos, ir USB įkroviklio, tačiau „Xiaomi“ kaina siekia apie 15€, o štai jau minėto pakrovėjo – tik 86 centus.  

Šiame išpardavime įtrauktos ir ausinės „SMZ658“, bet garso įrangos šiame išpardavime iš vis nerekomenduojame pirkti. Už tokią kainą apie kažkokią garso kokybę sunku kažką kalbėti, tad rekomenduoti visiškai abejotinos kokybės daikto nesinori. Jei jau norite panašių ausinių, tai geriausia ką galima įsigyti ir tikrai nėra brangu – hibridinės „Xiaomi Mi IV Hybrid“ ausinės. Apie jas netrūksta itin gerų atsiliepimų, pavyzdžiui, „Business Insider“ žurnalisto rekomendacijos.

Į kitas smulkmenas pasižvalgykite patys – protingai renkantis, galima surasti tikrai įdomių ir naudingų dalykų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(11)
(-4)

Komentarai (4)