Kinijos turgelio stebuklai: naujas pasiūlymas ieškantiems telefonų su pačiais didžiausiais ekranais – pristatytas išmanusis telefonas „Meiigoo S8“ su 18:9 kraštinių santykiu, 6,1“ ekranu ir įspūdinga išvaizda (Video)  ()

Greičiausiai puikiai pamenate kaip dar visai neseniai sparčiai didėjanti išmaniųjų telefonų ekranų įstrižainė gąsdino daugelį pirkėjų. Vis dėlto dabar turime tokią situaciją, kai potencialių pirkėjų išgąstį keičia susidomėjimas. Kitaip sakant, didelė išmaniojo telefono ekrano įstrižainė šiuo metu daugumai asocijuojasi net tik su patogumu, bet taip pat ir produktyvumu. Nepaisant to, tokio tipo išmaniųjų telefonų asortimentas kol kas išlieka santykinai ribotas. Situacija tampa kiek geresnė tik tuo atveju, jeigu išmanųjį telefoną su didelės įstrižainės ekranu pasiryžtumėte įsigyti Kinijos elektroninėse parduotuvėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, jeigu planuojate įsigyti išmanųjį telefoną su 6 colių įstrižainės ekranu, tai Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu galite rinktis iš 27 skirtingų modelių.

Priminsime, kad rugsėjo mėnesio pabaigoje taip pat rašėme apie Uhans Max 2“ išmanųjį telefoną, kuris net ir visko mačiusius skaitytojus tikrai gali nustebinti įspūdingu 6,44 colių įstrižainės ekranu.

Pasibaigus anonso progai skirtai akcijai „Uhans Max 2“ kaina buvo pakilusi iki 155 eurų, kai tuo tarpu anonso proga šis išmanusis telefonas kainavo vos 117 eurų. Dabar jam vėl pritaikyta laikina nuolaida – šiuo metu „Uhans Max 2“  kainuoja 119€.

Jeigu domina itin dideli telefonai, bet nevilioja klasikinė „Uhans Max 2“ išvaizda, šiuo atveju taip pat vertėtų pasidomėti ir „Meiigoo S8“ išmaniuoju telefonu. Nors  „Meiigoo S8“ su 6,1 colių ekrano įstrižaine pagal dydį nusileidžia „Uhans Max 2“, tačiau šiuo metu anonso proga šį naujos kartos išmanųjį telefoną galite įsigyti už 141 eurą.

Kaina jau didesnė, nei siūlomas „Uhans Max 2“, tačiau ir šio telefono parametrai yra geresni. Pirmiausia, „Meiigoo S8“ savo artimiausią konkurentą iš karto nurungia geresne ekrano raiška (2160 x 1080 prieš 1920 x 1080) ir neabejotinai kur kas daugiau simpatijų susilaukia dėl savo visus šiuolaikinius standartus atitinkančio korpuso dizaino, itin primenančio garsiuosius „Samsung Galaxy S8“. Tokio tipo dizainas – karščiausia mada, tad atitinkamai visi tokie modeliai kainuoja brangiau, nei panašių parametrų klasikinės išvaizdos išmanieji.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti ir tai, kad „Meiigoo S8“ tampa vienu iš nedaugelio kiniškų išmaniųjų telefonų, kuris iš karto yra parduodamas su įdiegta „Android 7.1“ operacinės sistemos versija. Be to, „Meiigoo S8“ papildomą šiuolaikiškumo akcentą suteikia ir integruota USB C tipo jungtis, tačiau reikėtų atkreipti dėmesį, kad šis išmanusis telefonas dar yra aprūpintas standartiniu 3,5 mm ausinių lizdu.

Tuo tarpu jeigu didesnį dėmesį skiriate techninėms charakteristikoms, tai „Meiigoo S8“ išmaniuoju telefonu taip pat nenusivilsite, nes jis gali pasigirti ne tik 4 GB operatyviąją RAM atmintine, bet ir aštuonių branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi, piršto antspaudų skaitytuvu, dviguba kamera (13 MP + 5 MP) su LED blykste bei 64 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 256 GB naudojant Micro SD kortelę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()