Vienos iš pačių ergonomiškiausių geros kainos ausinių sportuojantiems, bet tik tuomet, jei mėgstate žemus dažnius  ()

Renkantis pačias pigiausias ausines, visada reikia spręsti dilemą – kas yra svarbiausia, o ką galima aukoti. Kainų grupėje iki 20€ universalaus ir visus poreikius tenkinančio gaminio tiesiog nerasite. Šioje kainų grupėje vienos iš įdomesnių ir daug dėmesio sulaukiančių ausinių yra laidinės „Xiaomi Mi Capsule“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai naujos kartos į ausis įstatomos ausinės, kurios pasižymi ergonomišku kapsulės formos dizainu. Toks dizainas padarytas ne šiaip sau dėl grožio - pasak gamintojo, tai užtikrina jog „Xiaomi Mi Capsule“ tvirtai laikysis ausyje net ir aktyviai sportuojant.

Šių ausinių antgaliai yra pakreipti 45 laipsnių kampu. Jie yra pagaminti iš minkšto silikono, kuris puikiai prisitaiko prie ausų formos ir netrukdo. Pačios ausinės guli ausies kaušelyje.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Xiaomi Mi Capsule“ ausinės turi specialius valdymo mygtukus (veikia tik su „Android“) bei integruotą mikrofoną, todėl puikiai praverčia ne tik klausant muziką, bet ir ilgai ar itin dažnai kalbant telefonu.

„Xiaomi“ šįkart nenaudojo hibridinių garsiakalbių technologijos - šis ausinių modelis skirtas tiems, kam hibridinė technologija nepatinka dėl silpnų vidutinių tonų ir nori paprastų, bet modernių ir pigių ausinių.

Verta pastebėti, jog ausinės turi spiralės formos garso slopinimo sistemą, todėl muzika skamba itin švelniai. „Xiaomi Mi Capsule“ ausinių laidas yra sutvirtintas kevlaro pluoštu ir padengtas TPE danga.

Kadangi čia nerasite įmantrių garso atkūrimo technologijų, ausinės yra labai pigios, tad sparčiai perkamos ir jas surasite ne visose elektroninėse parduotuvėse. Pavyzdžiui, „Gearbest“ jos jau išpirktos, o štai Cafago dar turi ir siūlo už beveik 14€.

Kaip ir galima tikėtis, šios ausinės turi ne tik aiškių privalumų, bet ir trūkumų, kuriuos pastebi naudotojai. Nors visi sutinka, kad garso ir mikrofono kokybė yra gera, tačiau dažniausiai ne visiems patinka aiškiai išreikšti žemi dažniai, nors tai skonio reikalas – dalis naudotojų džiaugiasi, jog būtent tokio skambesio iš kitų pigių ausinių jiems ir trūko. Tik tokiu atveju rekomenduojama  su ekvalaizeriu surasti asmeniškai geriausią skambesį.

Kiti pastebi, kad ausinių laidas nors ir labai patogus bei lankstus, tačiau yra nelabai tvirtas, tad jį reikia pasaugoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: