Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaida siūlomas iš nano kompozito pagamintas „Homtom S9 Plus“ - išmanusis telefonas su 5,99“ berėmiu ekranu ir 18:9 kraštinių santykiu  (2)

Vietiniams Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojams šie metai yra gana permainingi ir pilni naujovių. Atrodytų, dar visai neseniai kinai garsėjo tik 5 colių įstrižainės išmaniaisiais telefonais, kurie didelės konkurencijos populiariausiems gamintojams tikrai nekėlė. Vis dėlto antroje šių metų pusėje situacija pradėjo sparčiai keistis. Dabar vietiniai Kinijos gamintojai potencialiems pirkėjams gali pasiūlyti ne tik itin konkurencingo dizaino, bet taip pat ir labai įvairios ekrano įstrižainės išmaniuosius telefonus. O situacija tampa įdomesnė ir dėl to, nes kiniškų išmaniųjų telefonų spartos jau pradeda užtekti bet kuriam tipiniam įprastus poreikius turinčiam pirkėjui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puikiai visus šiuo paminėtus pavyzdžius iliustruoja šią savaitę anonsuotas naujos kartos išmanusis telefonas „Homtom S9 Plus“.

Šiuo atveju reikėtų pradėti nuo to, kad „Homtom S9 Plus“ korpusas yra pagamintas iš nano kompozito. Pasak gamintojo, tai išmaniajam telefonui suteikia papildomą atsparumą bei taip pat apsaugo jo korpusą nuo susibraižymų. Įdomu ir tai, kad korpusui skirtą nano kompozitą „Homtom S9 Plus“ išmaniajam telefonui gamino gerai visame pasaulyje žinoma „Japan Mitsubishi Electronic“ bendrovė.

Antrasis svarbus „Homtom S9 Plus“ pranašumas, kuriuo šiuo metu gali pasigirti retas 6 colių įstrižainės išmanusis telefonas – tai priekinėje dalyje integruotas piršto antspaudų skaitytuvas. Toks sprendimas šiame 5,99 colių įstrižainės IPS technologijos ekranu (1440 x 720) aprūpintame išmaniajame telefone tampa įmanomas panaudojus „tri-bezel-less“ tipo ekraną.

Čia dar galima pridėti ir tai, kad dėl tokio gamintojo sumanymo bendri „Homtom S9 Plus“ matmenys (15,88 x 7,45 x 0,82 cm) praktiškai nenukenčia. Kitaip sakant, bendrame 6 colių įstrižainės kiniškų išmaniųjų telefonų kontekste „Homtom S9 Plus“ matmenys atrodo visiškai įprastai ir praktiškai prilygsta išmaniesiems telefonas neturintiems priekyje integruoto fizinio mygtuko (pvz., Umidigi S2 – 15,81 x 7,46 x 0,88 cm).

Prisiminus, kad priekinėje dalyje integruotas piršto antspaudų skaitytuvas yra pats patogiausias vartotojui iš visų įmanomų, šis telefonas tampa itin patrauklus.

Pristatant „Homtom S9 Plus“ taip pat svarbu paminėti dar ir tai, kad šis išmanusis telefonas gali pasigirti 4050 mAh talpos baterija, galinėje dalyje integruota dviguba kamera (16 MP + 5 MP), aštuonių branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi, „ARM Mali T860 MP2“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąją RAM atmintine ir 64 GB vidine ROM atmintimi (esant poreikiui ją galima praplėsti dar 128 GB naudojant Micro SD kortelę). Galiausiai dar norisi pridėti ir tai, kad naudojant komplekte pridedamą OTG kabelį „Homtom S9 Plus“ gali veikti kaip išorinė bateriją (angl. power bank).

Susidomėjusiems šiuo išmaniuoju telefonu skubame pranešti, kad „Homtom S9 Plus“ iki spalio 30 dienos Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ galite įsigyti už 135 eurus. Tuo tarpu delsti ilgiau tikrai neverta, nes vėliau šį išmanųjį telefoną Kinijos elektroninėse parduotuvėse planuojama pardavinėti už maždaug 150 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(2)
(10)

Komentarai (2)