Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga itin geromis kainomis siūlomas planšetinis kompiuteris „Lenovo Tab 4 8 Plus“ - 4GB RAM, 64 GB duomenų atminties, „Android 7.1“ ir pirštų antspaudų skaitytuvas  (1)

Jeigu domitės Kinijos elektroninių parduotuvių pasiūlymais, tai greičiausiai sutiksite, kad pastarosios visuomet gali nustebinti išmaniųjų telefonų asortimentu. Vis dėlto retkarčiais pasidomėti Kinijos elektroninių parduotuvių pasiūlymais pravartu ir todėl, nes savo produkciją jose pasiryžta platinti ir gerai visame pasaulyje žinomi vietiniai gamintojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu jau galima įsigyti naujos kartos planšetinį kompiuterį „Lenovo Tab 4 8 Plus“ su 64 GB duomenų atminties – anonso proga jam siūlomos solidžios nuolaidos.

Pirmi 200 planšetų siūlomi už 230€, tolesni 300 vienetų už 240€, o paskui dar 500 vienetų – už 245€.

Pasibaigus šiems pasiūlymams, planšeto kaina taps 314€.

Tuo tarpu Europoje ši Kinijos gamintojo „Lenovo“ naujiena yra sutinkama kur kas rečiau – pavyzdžiui, Lietuvoje siūlomas vienas modelis su mažesniu – 16 GB atminties kiekiu, o jį galima įsigyti už apytiksliai 280€.  Taigi, perkant „Lenovo Tab 4 8 Plus“ iš Kinijos ir siunčiant nemokamai per ES pašto tarnybas, ne tik galima sutaupyti 50€, bet ir gauti 4 kartus daugiau duomenų atminties.

Siunčiant šį planšetą per siuntų tarnybą bei pridedant papildomus mokesčius, sutaupymo jau nelieka, tačiau analogiškos konfigūracijos Lietuvoje tiesiog nėra. Įdomu tai, kad perkant iš Lietuvos nelabai pavyks ir jo gauti greičiau - kinai žada jį išsiųsti lapkričio 1-3 dienomis, o perkant iš Lietuvos, pristatymo data bus ne greičiau kaip lapkričio 15-16 dienomis. Tad gavimo laikas abiem atvejais labai panašus, tik perkant Lietuvoje paprasčiau su garantija, jei nutinka kažkokios problemos. 

Tenka pripažinti, kad „Lenovo Tab 4 8 Plus“ ypatingų inovacijų šiuo atveju nesiūlo, tačiau garsus gamintojas ir gera aparatūrinė bei programinė įranga į šį planšetinį kompiuterį tikrai priverčia atkreipti dėmesį, jei tik planšetiniai kompiuteriai iš vis domina.

Šis vos 300 gramų sveriantis planšetinis kompiuteris iš pirmo žvilgsnio sužavi savo solidžiu dizainu ir taip pat savo praktiškumą iš karto patvirtina pakankamu 8 colių įstrižainės kokybišku (1920 x 1200) IPS technologijos ekranu. Be to, čia dar galima pridėti ir tai, kad tiek „Lenovo Tab 4 8 Plus“ priekinė, tiek galinė dalis yra padengta apsauginiu stiklu, kuris šio planšetinio kompiuterio korpusą nuolatos apsaugo nuo nepageidaujamų įbrėžimų.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad planšetinis kompiuteris yra aprūpintas „Android 7.1“ operacine sistema, kuri taip pat yra suderinama su skirtingais vartotojų profiliais. Kitaip sakant, tai reiškia, kad „Lenovo Tab 4 8 Plus“ kiekvienam naudotojui leidžia turėti nuosavą prisijungimo paskyrą. Toks sprendimas itin praverčia namuose, kai vienu ir tuo pačiu planšetiniu kompiuteriu nuolatos tenka naudotis keletui šeimos narių.

Vis tai kas jau buvo aptarta aukščiau tampa itin praktiškai pritaikoma dar ir todėl, nes „Lenovo Tab 4 8 Plus“ skirtingas vartotojų paskyras leidžia identifikuoti tiesiog asmeniniu piršto antspaudu. Vertinant programinės įrangos galimybes „Lenovo“ norisi pagirti ir už tai, kad šio kompiuterio operacinėje sistemoje gamintojas paliko lietuvių kalbą - priminsime, kad būtent ją dažnai mėgsta pašalinti vietiniai Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojai.

Galiausiai dėmesį reikėtų atkreipti ir į „Lenovo Tab 4 8 Plus“ techninę dalį, kadangi šis planšetinis kompiuteris gali pasigirti ne tik Bluetooth 4.2 ar IEEE 802.11ac WiFi ryšio moduliais, bet ir gale integruota 8 megapikselių kamera, USB C tipo jungtimi, 4850 mAh talpos baterija, įdiegtu „Dolby Atmos“ erdvinio garso techniniu sprendimu, 4 GB operatyviąja RAM atmintine, aštuonių branduolių „Qualcomm Snapdragon“ serijos procesoriumi (MSM8953), „Adreno 506“ vaizdo plokšte bei 64 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 128 GB naudojant Micro SD kortelę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai (1)