Futuristinio dizaino stilingos ir visiškai belaidės HBQ-I7 ausinės: specialiai sukurtos sportuojantiems, taip pat dėvintiems šalmą ar kepurę  (1)

Visiškai belaidės ausinės darosi vis populiaresnės. Visgi, didžiausia jų problema išlieka - daugeliui jas baisu pamesti. Išeitis - pigesnės ausinės, kurios, jei taip nutiktų, nesukeltų tokio didelio nuostolio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienos iš tokių pigų, bet išskirtinio, futuristiško dizaino belaidžių ausinių yra HBQ-I7. Jos neturi visiškai jokio laido, net ir prilaikančio vieną ausinę prie kitos, kaip kad turi gerai vertinamos belaidės Meizu EP51. Toks laidas yra patogus, nes ausines sunkiau pamesti, bet kartais kliudo, ypač jei ant galvos dedame šalmą ar kitą galvos apdangalą. 

HBQ-I7 neturi jokių laidų ir pagal atsiliepimus, patogiai gula ausyje, įsiskverbia pakankamai giliai ir taip paprastai neiškrenta. Jos yra įstatomos į ausies kanalą, o pailga korpuso dalis priglunda prie ausies kaušelio formos. Gamintojas teigia, kad HBQ-I7 ausinės labai gerai tinka sportuojantiems, taip pat dėvintiems šalmą ar kepurę - visose situacijose, kuriose laidas gali maišyti.

Šios ausinės su telefonu bendrauja „Bluetooth“ ryšiu. Nors, akivaizdžiai, į kiekvieną ausinę siunčiamas mono signalas, technologijos užtikrina, kad žmogus girdi sinchronizuotą stereo garsą. Taigi, girdima kokybiška muzika, nepaisant tiesioginės jungties tarp skirtingų ausinių pusių nebuvimo.

Ir, gamintojo teigimu, ausinių atkuriama muzika yra labai kokybiška, nors patys vartotojai sako, kad brangesnei produkcijai kokybe nusileidžia.

HBQ-I7 turi 15 mm garsiakalbius ir aukštos klasės triukšmo slopinimo sistemą. Galima numanyti, kad pašalinį triukšmą šios ausinės blokuoja taip pat gerai, kaip ir kitos į ausis įstatomos ausinės. Bet ar galima jas naudoti visą dieną?

Savaime aišku, kad tokios mažos ausinės negali turėti itin didelės baterijos. Visgi, 120 mAh elementų turėtų pakakti 4 pokalbių arba 6 muzikos klausymosi valandoms. Įkrovimas įprastu USB laidu užtrunka apie valandą.

HBQ-I7 ausinės šiuo metu kainuoja vos €16,23. Galima rinktis iš keturių spalvų.

O kokius dažniausiai minumus minusus jos turi? Naudotojai ir žurnalistai pastebi, kad jų mikrofonas tikrai nėra geriausios kokybės, o ir atkuriamas garsas visgi nėra toks geras kaip brangesnių ausinių ar panašios kainos, bet laidinių ausinių. Lyginant toje pačioje kainų grupėje, HBQ-I7 ausines pagal garso kokybę aiškiai pralenkia hibridinės „Xiaomi Mi IV Hybrid“, tačiau pastarosios yra laidinės ir netinka sportuojantiems, tačiau laikomos bene geriausu pasirinkimu šioje kainų grupėje

Gali erzinti ir tai, kad HBQ-I7 ausinės neturi bendro įkroviklio, kuris galėtų vienu kartu įkrauti abi ausines.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai (1)