Geriausiai pirkėjų vertinamas elektrinis šepetys grindims plauti: „Xiaomi“ skelbia revoliuciją namų priežiūroje ir siūlo daugiau nesikankinti su grindų plovimu (Video)  ()

Būti švariuose ir tvarkinguose namuose yra kur kas maloniau. Tačiau valyti dulkes ir ypač plauti grindis yra labai varginantis darbas. „Xiaomi“ sukūrė elektrinį grindų plovimo šepetį, kuris šį darbą palengvina taip, kad grindis plausite gerokai dažniau, nes tai bus tiesiog labai paprastas užsiėmimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Namų priežiūros revoliucija Lietuvoje ir pasaulyje dar neįvyko, tačiau „Xiaomi“ norėtų tą pakeisti. Kam naudoti rankinį dulkių siurblį, jei galima tokį nuobodų darbą patikėti robotizuotam dulkių siurbliui - „Xiaomi“ irgi tokį gamina ir ne šiaip sau gamina - daugelio apžvalgininkų nuomone, tai geriausias kainos/kokybės santykį turintis siurblys rinkoje

Bet su dulkių siurbliu visko neišvalysi - grindis reikia dar ir praplauti. O gal iš vis dulkių siurbliai erzina, štai visiems tokiems atvejams „Xiaomi“ sukūrė elektrinį „Xiaomi“ šepetį, kuris turi 1000 kartų per minutę judančią šluostę. Taip užtikrinama, kad naudotojams nebereikia patiems trinti užsispyrusių dėmių ant savo grindų. Iš tikrųjų, naudoti šiam prietaisui beveik nereikalinga fizinė jėga - „Xiaomi“ užtikrina, kad grindis išplausite viena ranka.

Šio proceso našumo paslaptis ne tik elektriniu varikliu judinama šepečio galva, bet ir mikropluošto šepečiai, kurie puikiai sugeria purvą, ir vandens purškimo sistema.

Rezervuare telpa 250 ml vandens, į jį galite įdėti kokio nors skysto valiklio ar muilo. Kaskart paspaudus mygtuką ant rankenos, vanduo bus papurškiamas maždaug 10 cm atstumu aplink šepečio pagrindą. „Xiaomi“ teigia, kad ribotas purškimo atstumas padeda išvengti dėmiu ir apgadintų baldų.

Savaime aišku, geras elektrinis grindų plovimo šepetys šiais laikais privalo būti belaidis. „Xiaomi“ į savo įrenginį sumontavo 2000 mAh bateriją. Pilnai įkrautos jos pakanka maždaug 50 minučių darbui, per šį laiką suspėsite išvalyti ne vieną šimtą kvadratinių metrų. Po to įrenginiui reikės maždaug 3 valandų, kad jis būtų pilnai įkrautas.

Darbą palengvins ir LED apšvietimas, o lankstoma rankena yra sukurta turint omeny naudotojo patogumą. Viskas atliekama viena ranka, o ir pakeisti šluostę bus labai lengva. Pakuotėje jau rasite 10 vienkartinių, gamtos neteršiančių šluosčių ir porą įprastų, plaunamų. Modernus, stačiakampis „Xiaomi“ šepečio dizainas leidžia pasiekti visus kambario kampus.

Galiausiai, šis įrenginys nereikalauja specialios priežiūros. Po plovimo reikės ištuštinti vandens rezervuarą, pasirūpinti, kad šluostę laikantis paviršius būtų švarus. 

„Xiaomi“ grindų plovimo šepetys - tik paprastas prietaisas, tačiau jį puikiai vertina pirkėjai ir jis gali palengvinti jūsų buitį. Pagal pirkėjų vertinimus, šiam grindų plovimo šepečiui tiesiog nėra lygių - pavyzdžiui, artimiausi konkurentai Gearbest parduotuvėje atsilikę bent 3 kartus. Panašūs vertinimai ir kitose parduotuvėse.

Tiesa, elektrinis „Xiaomi“ grindų šepetys kainuoja ne taip jau ir mažai - net ir išpardavimo metu jo kaina siekia beveik 120 eurų. Žinoma, jo kaina nepalyginamai mažesnė nei itin populiaraus „Xiaomi“ dulkių siurblio, tačiau ne kiekviena šeima sau gali leisti grindų plovimo šepetį už daugiau nei 100€. Tačiau pagal pirkėjų atsiliepimus, savo kainos jis vertas ir tikrai labai lengvai valdomas, o ir grindis plauna puikiai. 

Elektrinio „Xiaomi“ grindų plovimo šepečio demonstracija video siužete

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(29)
(18)
(11)

Komentarai ()