Itin gera kaina klasikinio dizaino visiškai belaidžiams ausinukams: labai įdomus variantas mėgstantiems sportuoti ar aktyviai judėti su muzika  (1)

Niekam tikriausiai ne paslaptis, jog įvairios technologijos juda milžiniškais žingsniais į priekį, o tai paliečia ir tokias rinkas kaip išmaniųjų telefonų ar įvairiausių papildomų komponentų ar aksesuarų jiems. Vienas iš jų – ausinukai. Jeigu anksčiau dauguma jų buvo gaminamos su laidais, tai šiai dienai vis labiau populiarėjai belaidžiai sprendimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aktyviai sportuojantys žmonės tikriausiai sutiks, jog patogiausi ausinukai klausytis muzikos yra tie, kurie neturi laidų. Tačiau dauguma „Bluetooth“ pagalba veikiančių ausinių dažniausiai turi laidus, kurie jas jungia tarpusavyje.

Tarp tų ausinukų, kurie neturi jokių laidų, reikia gerokai panaršyti, kad surasti gražesnio dizaino gaminius. Jau rašėme apie patogų modelį HBQ-I7, tačiau ne visiems patinka futuristinis jų dizainas. Tad šįsyk norime atkreipti dėmesį į labiau klasikinio tipo ausinukus „TWS-K2“, kurie irgi neturi laidų, o jų kaina išpardavimų metu yra labai gera. 

„TWS-K2“ ausinukai yra ypatingai patogūs tiems, kurie mėgsta aktyvų laisvalaikį arba tiesiog daug sportuoja. Kaip jau minėjome, šie ausinukai neturi visiškai jokių laidų, o jų įkrovimas vyksta pasitelkus specialų blokelį į kurį ir įsistato ausinės.

Verta žinoti, jog šie ausinukai pilnai įsikrauna per 2 valandas, o jų naudojimo laikas turėtų būti maždaug 3-4 valandos, priklausomai nuo to koks nustatytas garso lygis ir pan.

Verta atkreipti dėmesį į tai, jog „TWS-K2“ naudojama „Bluetooth 4.1“ technologija, kuri leis itin sparčiai sujungti ausinukus su išmaniuoju telefonu ar kitu įrenginiu. Gamintojas taip pat atkreipia dėmesį, jog perduodamas signalas yra itin stiprus, todėl girdimas garsas turėtų būti kokybiškas, nors melonamus kažin ir patenkins.

Naudinga žinoti ir tai, jog ausinukuose yra įmontuotas ir mikrofonas, todėl galėsite ne tik klausytis muzikos, tačiau ir kalbėtis su savo draugais ar pažįstamais telefonu. Tiesa, kaip taisyklė, tokios kainos diapzone mikrofo kokybė dažniausiai nebūna labai gera, nors susikalbėti ir įmanoma. 

Kaip jau minėjome, šie ausinukai tarpusavyje nėra sujungti, o tai galima išnaudoti ir kaip dar vieną privalumą. „TWS-K2“ palaiko funkciją, kurios metu galite naudotis tik viena iš ausinių ir visas garsas sklis būtent į ją. Arba žinoma galite naudotis jomis įprastiniu būdu ir galėsite mėgautis stereo garsu.

Visgi svarbiausias šių ausinukų privalumas - išties patrauklus dizainas, o juose yra integruota LED pranešimų lemputė, kuri leis žinoti ar ausinukai yra įkrauti ar dar ne.

„TWS-K2“ ausinės vertos dėmesio, jei ieškote visiškai belaidžių klasikinio dizaino ausinukų, tačiau nenori išleisti daugybės pinigų. Standartinė šių ausinukų kaina (21,99 JAV dolerių) „Tomtop.com“ parduotuvėje yra gan didoka ir dar kelia abejonių, tačiau dabar su specialiu nuolaidos kodu HTY7SHED galima sutaupyti 7$ ir galutinė ausinių kaina pasidaro 14,99 JAV dolerių (12,88€). Tai jau dėmesio vertas pasiūlymas - dar didesnės nuolaidos tikėtis sudėtinga, o už tokią kainą tai vienas iš geresnių visiškai belaidžių ausinių pasiūlymų. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(4)
(3)
(1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: