Stilinga ir kompaktiška belaidė nešiojama kolonėlė „Huawei AM08“ – dabar ją galima įsigyti už itin patrauklią kainą  ()

Dar prieš keletą metų belaidės nešiojamos kolonėlės buvo turbūt daugumai mūsų naujiena, tačiau dabar galima pasirinkti iš daugybės variantų – nuo itin pigių iki itin brangių. Šiandien siūlome pažvelgti į ganėtinai nebrangias, tačiau gerai žinomo gamintojo siūlomas nešiojamas „Bluetooth“ kolonėles.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viena populiariausių Kinijos kompanijų „Huawei“ yra pristačiusi „Bluetooth“ nešiojamą kolonėlę „Huawei AM08“, kurią internetinėje parduotuvėje „Cafago“ galima įsigyti vos už 19,93 JAV dolerio. Tiesa, kaina geroaki sumažinta „11.11“ proga, tad prekių kiekis yra itin ribotas, todėl, kad negaišti laiko – siūlome susipažinti su šia belaide kolonėle.

Tik pamačius šią belaidę kolonėlę – į akis krinta jos išskirtinis dizainas. Pardavėjas siūlo įsigyti sidabrinės spalvos modelį, kuris atrodo išties solidžiai. Vienas didžiausių „Huawei AM08“ kolonėlės privalumų yra tas, jog ji sveria tik 243 gramus ir yra itin kompaktiška, todėl puikiai tiks ne tiek tiems, kurie ketina ja naudotis namuose. „Huawei AM08“ yra nedidelė, o dėl to puikiai tinkama ir tiems, kurie mėgsta daugiau keliauti. Ši kolonėlė turi penkis valdymo mygtukus – įjungimo/išjungimo, garso reguliavimo bei mygtuką skirtą atsiliepti skambučiams.

„Huawei AM08“ turi integruotą mikrofoną, todėl jeigu naudositės ja su savo išmaniuoju telefonu – galėsite drąsiai atsiliepti ir į skambučius. Kolonėlėje naudojama „Bluetooth V4.0 CSR“ technologija, kuri leis prijungti įrenginį, kuris bus nutolęs iki 10 metrų. Taip pat verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog šia kolonėle itin paprasta naudotis – tereikia įjungti, susieti su Jūsų išmaniuoju telefonu ar kitu įrenginiu. „Huawei AM08“ galima naudoti su visais išmaniaisiais telefonais, planšetėmis ir kitais įrenginiais, kurie palaiko „Bluetooth“ technologiją.

Belaidė nešiojama kolonėle veikia su 700 mAh talpos baterija, kuri leis Jums mėgautis savo mėgiama muzika maždaug 4 valandas, o budėjimo rėžimu ji gali veikti iki 24 valandų. Kaip jau minėjome, internetinėje parduotuvėj „Cafago“ šią belaidę kolonėlę dabar galima įsigyti vos už 19,93 JAV dolerių, tačiau reikėtų paskubėti, nes už šią kainą yra vos 100 vienetų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: