Kinijos turgelio stebuklai: paskutinė „11.11GB“ savaitė ir 5 įdomiausi produktai - „Xiaomi ZMI“ baterija, naujos kartos mini kamera „Quelima SQ12“ ir turbūt geriausios ausinės pagal kainą ir kokybę „Superlux HD668B“  ()

Vienas didžiausių kiekvienais metais Kinijos elektroninėse parduotuvėse vykstančių „11.11“ išpardavimų pamažu artėja prie pabaigos. Priminsime, kad šis išpardavimas Kinijoje vyksta beveik tris savaites. Vis dėlto tai jau trečioji „11.11“ savaitė, todėl pasinaudoti išskirtiniais pasiūlymais turite ne tiek jau ir daug laiko.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-11-15 Kinijos turgelio stebuklai: paskutinė „11.11GB“ savaitė ir 5 įdomiausi produktai - „Xiaomi ZMI“ baterija, naujos kartos mini kamera „Quelima SQ12“ ir turbūt geriausios ausinės pagal kainą ir kokybę „Superlux HD668B“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ savo kasmetinį išpardavimą „11.11GB“ ruošiasi užbaigti jau lapkričio 20 dieną, tačiau dalis jų jau baigėsi arba baigsis visai netrukus.

Pavyzdžiui, praeitą savaitę rašėme apie 10 pačių geriausios kainos „Xiaomi“ produktų, o šitą savaitę  kai kurie šio gamintojo pasiūlymai jau baigėsi ir tarkim, €77,29 kainavęs „Xiaomi Huami Amazfit“ dabar jau pabrango iki 99€. Visgi daugiau nei pusė aprašytų „Xiaomi“ produktų dar turi geriausias kainas, tad jei kažkas domina, delsti nepatartina.

Jeigu neturite laiko panagrinėti visus šio išpardavimo pasiūlymus, tuomet rekomenduojame atkreipti dėmesį bent jau su žemiau pateiktais pasiūlymais, kurie, tikrai turi išskirtinai geras kainas ir sau tinkamą paskirtį gali atrasti pas daugelį pirkėjų

10000 mAh talpos išorinė baterija

Jeigu visą dieną itin aktyviai naudojatės išmaniuoju telefonu, tai greičiausiai sunkiai išsiverčiate be išorinės baterijos (angl. power bank). Mes jau rašėme apie itin gerus pasiūlymus baterijoms su 20000 mAh talpa, tačiau jei tiek talpos nereikia, yra labai gerų 10000 mAh talpos baterijos variantų - vieną tokių šią savaitę Kinijoje galima įsigyti vos 20 eurų.

Išorinė 10000 mAh talpos baterija „Xiaomi ZMI“ pirkėjus bene labiausiai žavi savo optimaliais matmenimis (12,8 x 6,9 x 1,3 cm), mažu 173 gramų svoriu bei integruotu LED indikatoriumi, kuris atvaizduoja likusią baterijos talpą.

Be to, reikia atsižvelgti ir į tai, kad „Xiaomi ZMI“ palaiko greitos įkrovos „Quick Charge 2.0“ techninį sprendimą ir taip pat gali būti įkrauta naudojant tiek Micro USB, tiek USB C tipo jungtį.

Antros kartos miniatiūrinė kamera „Quelima SQ12“

Labai tikėtina, kad skaitytojai, kurie domisi mažų gabaritų kameromis yra girdėję apie „Quelima SQ11“ miniatiūrinę kamerą – ji jau ilgą laiką yra vienas iš pačių perkamiausių produktų iš Kinijos.

Skubame pranešti, kad kinai pagaliau pristatė antrąją šios kameros versiją „Quelima SQ12“ ir šiuo metu ją pardavinėja už 12 eurų.

Ši naujos kartos aukštosios raiškos (1920 x 1080, 30 FPS) mažų gabaritų kamera bene labiausiai stebina dar platesniu 155 laipsnių apžvalgos kampu („Quelima SQ11“ atveju – 120 laipsnių), o ypatinga tampa dėl to, nes dėka specialaus atskirai įsigyjamo dėklo taip pat dar gali būti naudojama ir po vandeniu iki 30 metrų siekiančiame gylyje.

Be to, „Quelima SQ12“ yra šiek tiek lengvesnė ir sveria vos 16 gramų, kai tuo tarpu pirmosios kartos „Quelima SQ11“ kameros svoris atitinkamai siekia 20 gramų.

Skaitmeninis multimetras ne tik srovei ar įtampai, bet ir dažniui

Greičiausiai sutiksite, kad namuose po ranka visada pravartu turėti multimetrą, tačiau apie tai susimąstome tik atsiradus realiam poreikiui.

Jeigu panašių nesusipratimų norite išvengti ateityje, tuomet rekomenduojame pasidomėti 18 eurų kainuojančiu skaitmeniniu multimetru „ZT102“.

Šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad šis multimetras geba automatiškai nustatyti matuojamos įtampos tipą ir taip pat gali matuoti ne tik varžą, bet ir talpą, dažnį bei temperatūrą.

„Superlux HD668B“: bene geriausios buitinės ausinės pagal kainos ir kokybės santykį

Itin gerą kainą turi ir ant ausų uždedamos ausinės „Superlux HD668B“ – dabar jos siūlomos su 40% nuolaida ir kainuoja 25€.

Nors jų išvaizda neprimena stiliaus aukštumų, tačiau daugumos pirkėjų ir apžvalgininkų bendru sutarimu, iš pigiausiai kainuojančių ant ausų uždedamų ausinių tai vienas iš pačių geriausių pasirinkimų pagal garso kokybę. O gal ir pats geriausias pasirinkimas.

Taivanio kompanija „Superlux“ – senas garso technikos gamintojas. Jie daugybę metų gamina profesionalią garso techniką – mikrofonus, stiprintuvus, valdymo pultus ir t.t.

„Superlux HD668B“ ausinės yra pusiau uždaros, jų dažnių diapazonas siekia 10Hz-30kHz, varža - 56Ω, netiesiniai iškraipymai prie 1 kHz ir 1V signalo mažesni už 0,3%, masė be kabelio – 222 gr.

Apžvalgininkų nuomone, gamintojas dėl kokybės padarė viską, kas tik buvo įmanoma – nors ausinės biudžetinės ir tai išduoda ne pačios aukščiausios kokybės plastikas, bet viskas pagaminta taip kokybiškai, kad jos turėtų kainuoti bent kelis kartus daugiau.

Tai ypač pasijaučia klausantis muzikos – pagal skambesio kokybę ji gerokai pralenkia ausinių kainą. Nesupraskite klaidingai – tikro audiofilo skambesys nesužavės, bet daugelio vertintojų nuomone, garso kokybė yra turbūt geriausia tarp buitinių ausinių iki 100€ kainos diapazone.

Pastebima, kad žemi dažniai atkuriami pakankamai sodriai ir giliai, be to, jie neužlipa ant vidutinių dažnių, kas dažniausiai būna problema biudžetinėms ausinėms. Tiesa, aukšti dažniai šiek tiek forsuoti, tad jos netiks tiems naudotojams, kurie yra labai jautrūs aukštų dažnių diapazonui. Tačiau visiems kitiems „Superlux HD668B“ bus itin malonus atradimas, ypač už tokią kainą, kokia ji yra dabar.

„Bluboo S1“: geriausiai pirkėjų vertinamas „tri-bezel-less“ telefonas

Taip pat vertėtų atkreipti dėmesį į geriausiai pirkėjų vertinamą berėmį „tri-bezel-less“ tipo 18:9 ekrano santykį turintį telefoną „Bluboo S1“, kuriam pritaikytos geriausios nuolaidos nuo anonso laikų. Jei su anonso nuolaida jis kainavo 140€, tai dabar šis telefonas siūlomas už 128€ ir yra pats pigiausias išmanusis su šiais metais itin populiariu „Helio P25“ procesoriumi. Tiesa, perkant iš EU sandėlio, jo kaina šauna įviršų - jis jau kainuoja 171€.

Be to, šis telefonas džiugina 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekranu, tačiau šiuo atveju gamintojas kaip svarbiausią akcentą pateikia tą faktą, jog šis ekranas užima net 90% išmaniojo telefono priekinės dalies. Be to, „Bluboo S1“ priekis taip pat yra padengtas apsauginiu „Corning Gorilla Glass 4“ stiklu, o išskirtinio žavesio šiam išmaniajam telefonu, žinoma, dar suteikia ir priekyje integruotas fizinis mygtukas su piršto antspaudų skaitytuvu.

Be to, ši kinų naujiena ypatinga ir tuo, nes galinėje dalyje turi dvigubą kamerą (13 MP + 3 MP), o asmenukių mėgėjus dar maloniai pradžiugina ir priekinėje dalyje integruota papildoma 5 megapikselių kamera, kuri šį kartą yra įmontuota ne išmaniojo telefono viršuje, bet apatinėje dalyje.

Čia dar galima pridėti ir tai, kad išmanusis telefonas „Bluboo S1“ gali pasigirti 3500 mAh talpos baterija, USB C tipo jungtimi, realizuotu dviejų SIM kortelių palaikymu, aštuonių branduolių naujos kartos „Helio P25“ centriniu procesoriumi, „ARM Mali-T880 MP2“ vaizdo plokšte bei 4 GB operatyviąją RAM ir 64 GB vidine ROM atmintimis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()