Nori pakelti savo filmavimo rezultatus į kitą lygį? Itin patogus ir kokybiškas trijų ašių stabilizatorius filmuojantiems telefonu už fantastišką kainą (Video)  ()

Gerai filmuojantis išmanusis telefonas – jau ne naujiena šių dienų telefonų rinkoje. Tačiau kaip užtikrinti, jog pavyktų išgauti kuo geresnį rezultatą išvengiant nestabilaus ir „drebančio“ vaizdo? Vienas geriausių ir paprasčiausių būdų to išvengti – trijų ašių stabilizatorius (ang. gimbal).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinė parduotuvė „Cafago“ siūlo įsigyti vieną iš tokių stabilizatorių. Už 84€ pardavėjas siūlo išbandyti „FeiyuTech SPG c“ trijų ašių stabilizatorių, kuris skirtas tiems, kurie mėgsta filmuoti savo turimu išmaniuoju telefonu.

Šis stabilizatorius yra puikiai tinkamas tiems, kurių telefonų plotis neviršija 8 centimetrų, todėl jeigu turite, pavyzdžiui, „Samsung Galaxy S8“, „iPhone 8“, „Huawei P10“ ar kitą panašaus dydžio išmanųjį telefoną – Jums šis prietaisas tiks kuo puikiausiai.

Pabandykime trumpai apžvelgti pagrindines šio trijų ašių stabilizatoriaus savybes ir didžiausius privalumus. Kaip ir dauguma tokio tipo prietaisų – su Jūsų telefonu jį galima susieti pasinaudojus „Bluetooth“ technologija, o norint užfiksuoti norimus vaizdus – užtenka paspausti vos vieną mygtuką. Kaip didelį privalumą būtų galima įvardinti ir tai, jog „FeiyuTech SPG c“ turi nuotolinį valdymo pultelį, tačiau jį reikia užsisakyti atskirai.

Taigi, trijų ašių stabilizatorius turi mygtuką fotografavimui arba filmavimui. Taip pat jame yra įmontuotas mygtukas, kuris leidžia Jums priartinti norimą vaizdą. „FeiyuTech SPG c“ turi ir svirtelę, kuri padeda kontroliuoti filmavimo ar fotografavimo kampą. Kitaip sakant, judindami svirtelę galite koreguoti kampą, kuriuo laikomas Jūsų išmanusis telefonas. Verta paminėti ir tai, jog šis stabilizatorius turi ir savo aplikaciją, kurią galite įsidiegti į savo telefoną. Aplikacijos dėka Jūs galėsite atlikti visus įmanomus veiksmus – atlikti kalibravimą, atnaujinti programinę įrangą ir dar daugybę kitų nustatymų.

„FeiyuTech SPG c“ trijų ašių stabilizatorius yra pagamintas iš aliuminio, todėl yra pakankamai patvarus bei itin patogus laikant rankoje. Šis įrenginys sveria tik 416 gramų, todėl yra ne tik patogus, tačiau ir pakankamai lengvas. Verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog šis prietaisas veikia pakraunamų baterijų dėka, o gamintojo teigimų pilno įkrovimo turėtų pakakti maždaug septinių valandų naudojimui.

Kaip jau minėjome, „FeiyuTech SPG c“ trijų ašių stabilizatorius „Cafago“ internetinėje parduotuvėje šiuo metu kainuoja 84€, tačiau tai yra laikinas pasiūlymas, o už šią kainą pardavėjas siūlo tik 150 įrenginio kopijų. Tai tikrai gera kaina - palyginimui, net ir su nuolaidomis už šį stabilizatorių Gearbest prašo kur kas daugiau - 103€

Taigi, jeigu svarstote žengti žingsnį į priekį filmuojant išmaniuoju telefonu – tai tikrai būtų didelis žingsnis į priekį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()