Kinijos turgelio stebuklai: kompaktiškas išmanusis elektrinis dviratis „F-Wheel DYU D2“ - iki 30 km/h greitis, 45 km didžiausias atstumas, trys skirtingi režimai, speciali valdymo programėlė (Foto, Video)  ()

Per pastaruosius keletą metų dviračių transporto priemonių asortimentas kaip reikiant išsiplėtė. Anksčiau šiai kategorijai galėjome priskirti tik motociklus, motorolerius bei dviračius. Tuo tarpu dabar į šią kategoriją tenka įtraukti ir tokias transporto priemones, kaip riedžius, elektrinius motorolerius bei elektrinius dviračius. Kaip ir buvo galima tikėtis, šių naujų dviračių transporto priemonių gamyba bene labiausiai susidomėjo vietiniai Kinijos gamintojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tenka pripažinti, kad Lietuvos orai šiek tiek riboja tokių techninių sprendimų sklaidą mūsų regione. Vis dėlto prie riedžių jau pripratome, todėl galbūt tikrai atėjo laikas pasidomėti kur kas praktiškesnėmis dviratėmis transporto priemonėmis? Atsižvelgus į tai, kad Lietuvoje itin sparčiai plečiasi dviračių takų infrastruktūra, manome, kad šiuolaikinis elektrinis dviratis „F-Wheel DYU D2“ tikrai gali sudominti didžiąją dalį mūsų skaitytojų.

Šiuo atveju norėtųsi pradėti nuo to, kad „F-Wheel DYU D2“ korpusas yra pagamintas iš tokio aliuminio lydinio, kuris įprastai yra naudojamas orlaivių gamyboje. Korpuso gamybai pasirinktos šiuolaikiškos medžiagos gamintojui leido pastebimai optimizuoti bendrą šio elektrinio dviračio svorį. Nors „F-Wheel DYU D2“ sveria vos 14 kilogramų, šis elektrinis dviratis gali atlaikyti net 120 kilogramų maksimalią apkrovą.

Be to, „F-Wheel DYU D2“ taip pat maloniai stebina savo kompaktiškumu. Kitaip sakant, įprastai šio elektroninio dviračio matmenys yra 102 x 50,5 x 94 cm, tačiau dėl specialios konstrukcijos bei nulenkiamo vairo, transportavimo metu „F-Wheel DYU D2“ matmenis galima sumažinti iki 102 x 20 x 72 cm.

Greičiausiai taip pat nesuklysime „F-Wheel DYU D2“ elektrinį dviratį pavadindami išmaniuoju, kadangi jis yra aprūpintas net trimis skirtingais naudojimo režimais (angl. manual power, electric power, electric moped power). Žinoma, nuo pasirinkti darbo režimo priklauso ir integruotos 5,2 Ah talpos baterijos tarnavimo trukmė. Pavyzdžiui, naudojant „electric power“ režimą su „F-Wheel DYU D2“ galima įveikti apie 20 kilometrų atstumą. Tuo tarpu „electric moped“ režimas su šiuo elektriniu dviračiu leis nuvažiuoti kur kas toliau, t. y. apie 45 km. Vis dėlto net ir išsikrovusi baterija šiuo atveju nėra didelė problema, kadangi „F-Wheel DYU D2“ taip pat galima naudoti kaip įprastą dviratį minant pedalus.

Pajusti papildomą šiuolaikinių techninių sprendimu naudą „F-Wheel DYU D2“ savininkams leidžia ir speciali į išmanųjį telefoną diegiama taikomoji programa. Pavyzdžiui, naudojantis taikomąja programa maksimalų leistiną elektrinio dviračio greitį nuo 25 km/h galima padidinti iki 30 km/h. Be to, šioje taikomojoje programoje taip pat yra įdiegta speciali apsaugos sistema, kuri naudojantis slaptažodžiu padeda apsaugoti „F-Wheel DYU D2“ nuo vagysčių.

Galiausiai norisi pridėti, kad „F-Wheel DYU D2“ dar gali pasigirti įdiegta dviguba diskine stabdžių sistema, priekyje ir gale sumontuotais žibintais bei ant vairo integruotu specialiu ekranu, kuris realiu laiku leidžia stebėti atitinkamas elektrinio dviračio charakteristikas. Įdomu ir tai, kad „F-Wheel DYU D2“ yra pilnai pritaikytas Europos rinkai, kadangi šio elektrinio dviračio bateriją pavyks įkrauti tik naudojant EU tipo elektros lizdo kištuką.

Skubame pranešti, kad iki lapkričio 20 dienos „F-Wheel DYU D2“ Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ galite įsigyti už 420 eurų (vėliau kaina kils iki maždaug 560 eurų).

Be to, pirmiesiems pirkėjams „Gearbest“ taip pat vos už papildomus 85 euro centus siūlo įsigyti prie šio elektrinio dviračio pritaikytą vandeniui atsparų krepšį arba papildomą vaikišką sėdynę (šiuo metu bendra viso komplekto suma su elektriniu dviračiu – 421,71 eurai). Perkant atskirai šie priedai kainuoja gerokai daugiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(16)
(5)
(11)

Komentarai ()