Kinijos turgelio stebuklai: kaip ir visame pasaulyje, startuoja „Black Friday“ ir „Cyber Monday“ išpardavimai – pats laikas kaupti dovanas ateinančioms Kalėdoms  ()

Įvairių išpardavimų skaičius lapkričio mėnesį tikrai stebina. Realiai, ypatingas šurmulys elektroninėse parduotuvėse tęsiasi praktiškai visą lapkritį. Vos tik pasibaigus garsiajam „11.11“ išpardavimui elektroninės parduotuvės visame pasaulyje potencialius pirkėjus praktiškai iš karto pradeda vilioti naujais ypatingais pasiūlymais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nauja šurmulio banga kyla ne dėl ko kita, kaip juodojo penktadienio (angl. black friday) bei kibernetinio pirmadienio (ang. cyber monday). Ypatingą dėmesį šiems tarptautiniams išpardavimams taip pat skiria ir Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“.

Šioms ypatingoms progoms atitinkamai paminėti „Gearbest“ šiais metais ruošiasi skirti bene dvi savaites. Tiksliau kalbant, pirmieji išpardavimai prasidėjo jau lapkričio 20 d. ir tęsis iki lapkričio 23 dienos.

Tuo tarpu juodojo penktadienio išpardavimų pasiūlymais kiekvienais norintis galės pasinaudoti lapkričio 23 – 27 dienomis. Galiausiai šis masinis bene dvi savaites truksiantis išpardavimas baigsis paminėjus kibernetinį pirmadienį.

Šis trečiasis etapas prasidės lapkričio 27 dieną, tačiau kas įdomiausiai tęsis iki pat gruodžio 4 dienos, kas reiškia, kad šį kartą turite puikią progą pagalvoti ir apie Kalėdų dovanas. Kitaip sakant, įsigytų prekių iš Kinijos siuntimas vis tiek užtruks bent jau tris savaites, todėl tai yra bene paskutinė proga dar iki Kalėdų sulaukti savo siuntų.

Šiuo atveju norisi pridėti dar ir tai, kad Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ rengiami išskirtiniai išpardavimai pirkėjus džiugina ne tik didelėmis nuolaidomis. Būtent jų metu lankytojai visuomet dar skatinami dalyvauti įvairiuose žaidimuose.

Pavyzdžiui, šį kartą „Lucky Draw“ žaidime pirkėjams tereikia pasukti kazino primenantį lošimų aparatą ir jei jau turi galimybę laimėti beveik 400 eurų kainuojantį „Xiaomi Mi 6“ išmanųjį telefoną.

Tuo tarpu „Wanted Price Slayers“ žaidimas skatina į pagalbą pasikviesti savo draugus, o pagrindiniam laimėtojui siūlo nė ką prastesnį prizą, t. y. apie 200 eurų kainuojantį planšetinį kompiuterį „Teclast Master T8“.

Kitu svarbiu Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ išpardavimų akcentu taip pat tampa specializuoti nuolaidų kodai. Jeigu esate nusižiūrėję tam tikrą prekę, tai šiuo atveju rekomenduojame paanalizuoti „Additional Mega Vouchers“ pasiūlymų sąrašą – galbūt rasite tai ko seniai ieškojote.

Tuo tarpu likusius skaitytojus prieš ką nors perkant tiesiog kviečiame apsilankyti specialiame nuolaidų kuponų puslapyje, kadangi jame dabar individualius nuolaidų kodus galima gauti praktiškai kiekvienai prekių kategorijai.

Galiausiai azartiškiems skaitytojams rekomenduojame pasidomėti „Lucky Bags“ pasiūlymų skiltimi. Būtent čia pirkėjams tiesiog siūloma išleisti tam tikrą iš anksto numatytą pinigų sumą, už kurią iš atitinkamos kategorijos atsitiktine tvarka galiausiai bus nusprendžiama kokia prekė iš tikrųjų buvo nusipirkta. Kaip sakoma, artėjančios Kalėdos – stebuklų metas, taigi galbūt viename iš „Lucky Bags“ krepšelių šį kartą galimai slepiasi ir jūsų stebuklas?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: