Kinijos turgelio stebuklai: išskirtinis itališko dizaino išmanusis „M-Horse Pure 1“ tapo pačiu pirmuoju pasaulyje „tri-bezel-less“ telefonu su 4 kameromis, o anonso proga siūlomas tik už 85€  (1)

Aukštosios klasės išmanieji telefonai ir toliau išlieka įperkami tikrai ne kiekvienam. Vis dėlto palaipsniui tai vis didesniam pirkėjų ratui darosi ne taip ir svarbu. Kitaip sakant, vietinių Kinijos gamintojų išmanieji telefonai tobulėja itin sparčiai, todėl jų galimybių šiuo metu jau praktiškai užtenka kiekvienam tipiniam pirkėjui. Ir šiuo atveju kalbame ne tik apie kiniškų išmaniųjų telefonų dizainą, bet taip pat ir apie technines galimybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puikiu tokių tendencijų pavyzdžiu šį kartą gali tapti išmanusis telefonas „M-Horse Pure 1“. Vos tik žvilgtelėjus į „M-Horse Pure 1“ į akis iš karto krenta solidus išmaniojo telefono dizainas. Šį teigiamą įspūdį taip pat, žinoma, padeda sukurti integruotas itin siaurą kraštinį rėmelį turintis 5,7 colių įstrižainės IPS technologijos ekranas (1440 x 720).

Galbūt tai skambės kiek neįprastai, tačiau gamintojas netgi tvirtina, kad „M-Horse Pure 1“ išmaniojo telefono dizainas buvo kurtas Italijoje. Tuo tarpu „M-Horse Pure 1“ surinkimas yra vykdomas Kinijoje, kas yra visiškai įprastas standartas net ir tokiems gamintojams, kaip „Apple“ ar „Samsung“.

Techniškai šis išmanusis telefonas bene labiausiai ypatingas tampa dėl to, nes turi net keturias integruotas kameras, kurių gamyba ir tiekimu šiuo atveju rūpinasi gerai žinoma bendrovė „Sony“. Dvi iš šių kamerų (8 MP + 2 MP) puikuojasi „M-Horse Pure 1“ galinėje dalyje, o kitos dvi (5 MP + 2 MP) yra įmontuotos išmaniojo telefono priekinėje dalyje. Gamintojas didžiuojasi, kad tai pirmasis pasaulyje berėmis telefonas su keturiomis kameromis.

Čia dar galima pridėti ir tai, kad „M-Horse Pure 1“ gali pasigirti įdiegtu aštuonių branduolių „MediaTek MTK6737H“ centriniu procesoriumi, talpia 4380 mAh baterija, 3 GB operatyviąją RAM atmintine bei 32 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 128 GB naudojant Micro SD kortelės jungtį.

Taigi tiek techniškai, tiek dizaino aspektu šis išmanusis telefonas su „Android 7.0“ operacine sistema tikrai niekuo nenusileidžia kitiems kiniškiems išmaniesiems telefonas su 5,7 colių įstrižainės ekranu.

Tiksliau kalbant, jis netgi akivaizdžiai įgyja pranašumą tuomet, kai kalba pakrypsta apie kainą. Pavyzdžiui, išmanusis telefonas „Cubot X18“ dėl savo nei 100 eurų nesiekiančios kainos itin greitai susilaukė pirkėjų pripažinimo. Vis dėlto norite to ar ne, bet teks pripažinti, kad net ir šis telefonas nublanksta prieš „M-Horse Pure 1“, šiuo metu su nuolaida kainuojantį vos 85 eurus. Žinoma, ši kaina kaip jau įprasta, siūloma tik anonso metu, o vėliau turėtų pakilti iki 110€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(7)
(4)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: