Su nuolaidomis siūlomos išskirtinės IP kameros namams: viena visiškai slapta, kita - kaip namų papuošalas (Video)  (1)

Mūsų namų saugumas – bene svarbiausias dalykas, kuriuo kiekvienas norime būtų užtikrinti. Šiai dienai technologijos tiek pažengusios, jog tokį dalyką galima užtikrinti ir be ypatingų saugumo sistemų, o tiesiog su elementariomis vaizdo kameromis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinė parduotuvė „Cafago“ šiuo metu siūlo įsigyti dvi įdomias ir pakankamai skirtingas vaizdo kameras su labai geromis kainomis. 

Pirmoji jų „Wireless WIFI Hidden Spy Alarm Clock IP Camera“ – iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, jog tai paprastas laikrodis, tačiau jame integruota ir slapta kamera. Specialaus pasiūlymo metu šią kamerą galima įsigyti su 60% nuolaidą ir ji Jums kainuotų vos 33 eurus, o tai reiškia, jog Jūs sutaupysite kiek daugiau nei 14 eurų. Norite pasinaudoti šiuo pasiūlymu? Tuomet apsilankę internetinėje parduotuvėje „Cafago“ nurodykite CAM1 nuolaidos kodą. PAPILDYMAS: šis kuponas būtent šiai kamerai bus veiksmingas tik iki 11.30. Jeigu akcija bus pratęsta, būtinai informuosime.

Pirmoji kamera – itin slapta ir įmontuota kartu su laikrodžiu. Iš pirmo žvilgsnio būtų net sunku pasakyti, jog šis „laikrodis“ turi įmontuotą kamerą, o kartu ir mikrofoną. Šį įrenginį nesunkiai galima sinchronizuoti su Jūsų naudojamu išmaniuoju telefonu, o tai Jums suteiks galimybę realiu laiku stebėti ir girdėti kas vyksta Jūsų namuose.

Šnekant apie naudojamą programėlę – vertėtų paminėti, jog ji suteiks Jums galimybę nuotoliniu būdu stebėti, įrašinėti bei fiksuoti nuotraukas, o tam Jums reikės tik veikiančio interneto ryšio.

Ši slapta kamera pasižymi ir tuo, jog turi ir judesio daviklį, kuris apie sujudimą Jūsų namuose gali pranešti tiesiai į Jūsų telefoną, kaip ir visą kitą informaciją. Verta paminėti ir tai, jog vienu metu prie Jūsų išmaniojo telefono gali būti prijungtą iki keturių tokių kamerų. Žvelgiant į šios slaptos kameros specifikacijas – reikėtų paminėti tai, jog ji geba filmuoti Full HD raiška, o kaip itin didelį privalumą galima būtų įvardinti tai, jog šis įrenginys jungiamas tiesiogiai į elektros tinklą, todėl nereikės rūpintis baterijomis ar įkrovikliais.

Ši kamera nesužavėjo? Tuomet siūlome pažvelgti į kiek paprastesnį variantą.

Antroji kamera „OWSOO 720P Wireless WIFI Pan Tilt HD IP Camera“ – ne tokia slapta, tačiau puikiai tinkama ir kaip kambario aksesuaras.  Ją šiuo metu galima įsigyti su 50% nuolaida, o tai reiškia, jog ji Jums kainuotų vos 24 eurus.

Antroji kamera savo forma primena panda ir nėra tokia slapta kaip pirmoji. „Owsoo“ vaizdo kamera pasižymi tuo, jog geba filmuoti bei fotografuoti HD raiška bei veikia itin plačiu kampu – gali fiksuoti vaizdą iki 355 laipsnių kampo. Verta paminėti ir tai, jog ši vaizdo kamera taip pat fiksuoja ir judesį, o jį pastebėjus – iškart tai užfiksuoja.

Nors „Owsoo“ vaizdo kamera ir yra gerokai pigesnę nei aukščiau aprašyta slapta kamera, tačiau jos parametrai yra ne ką prastesni. Gamintojas itin išskiria tai, jog šis vaizdo kamera geba kokybišką vaizdą užfiksuoti ne tik dienos metu, tačiau ir vakare, kai namuose tamsu.  Norėtumėme atkreipti Jūsų dėmesį ir į tai, jog ši kamera geba ne tik fiksuoti judesius kambaryje ar filmuoti, tačiau ji pasižymi ir gebėjimu įrašinėti garsą, taip pat palaiko Wi-Fi ryšį ir kaip jau minėjome yra pakankamai stilinga, todėl galės papuošti Jūsų namų interjerą.

Kaip jau minėjome, šią „Owsoo“ vaizdo kamerą internetinėje parduotuvėje „Cafago“ šiuo metu galima įsigyti vos už 24 eurus, o tai Jums leis sutaupyti kiek daugiau nei 7 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo specialiu pasiūlymu – užsisakant šią prekę turite nurodyti nuolaidos kodą CAM2.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(3)
(2)
(1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: