Populiariausi Kinijos turgelio produktai, kuriais labiausiai domėjosi vyrai: išmanieji laikrodžiai ir apyrankės, ausinės, dronai, veiksmo kameros, priedai automobiliams ir įrankiai meistraujantiems  (1)

Dabar prasideda tas laikas, kai jau reikia priimti sprendimus. Ką artėjančių švenčių proga dovanosite savo artimiesiems? Ar jau turite visų dovanų sąrašą? Ką dovanosite savo draugui, vaikinui, tėčiui, broliui ar bendradarbiui? Tam, kad padėtume sugalvoti ar bent jau suteiktume šiek tiek įkvėpimo siūlome peržvelgti šį labai ilgą vyriškų dovanų sąrašą. Jis sudarytas remiantis populiariausiais daiktais, kokius renkasi vyrai visame pasaulyje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-11-30 Populiariausi Kinijos turgelio produktai, kuriais labiausiai domėjosi vyrai: išmanieji laikrodžiai ir apyrankės, ausinės, dronai, veiksmo kameros, priedai automobiliams ir įrankiai meistraujantiems  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Aktyviems vyrams

Tikriausiai pažįstate tokių žmonių, kurie nuolat juda, sportuoja ir keliauja į žygius. Puikiai apgalvota dovana bus susijusiu su nuolatiniu poreikiu judėti ir rūpintis sveikata. Pavyzdžiui, labai populiari išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 2“, kuri dėl teisingų priežasčių buvo apdovanota „Red Dot“ dizaino apdovanojimu, yra atspari vandeniui bei dulkėms, skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, stebi miego ritmus, ryte švelniai pažadina ir atlieka dar galybe funkcijų.

Tačiau tuo pat metu „Xiaomi Mi Band 2“ yra pakankamai paprasta ir kainuoja nedaug – €16. Galima rinktis ir naujesnę šios apyrankės versiją „Xiaomi Amazfit A1603“, bet ji ne visiems patinka dėl savo išvaizdos - šių abiejų apyrankių palyginimai yra čia

Kita vertus, „Xiaomi Mi Band 2“ yra labai populiarus – šias apyrankes turi galybė žmonių. „MGCOOL Band 3 Smartband“ yra panašus įrenginys, pasižymintis modernesniu dizainu, tomis pačiomis funkcijomis ir atsparumo vandeniui reitingu. „MGCOOL Band 3 Smartband“ yra laikomas vienu rimčiausių prieš tai minėtos apyrankės konkurentų, tačiau kainuoja dar mažiau - €12,75.

Jei manote, kad šie nešiojamos elektronikos gaminiai per daug paprasti, apžiūrėkite S908 – tai tarpinis variantas tarp išmaniosios apyrankės ir laikrodžio. Jis turi integruotą GPS, ekranas rodo žinutes, o ir sporto režimų yra net keli. Vienas didžiausių S908 privalumų – didelis OLED ekranas. S908 kainuoja €31,45.

Na, bet žinoma, galima pasižvalgyti ir į prabangesnius gaminius. „Xiaomi Huami Amazfit“ išmanusis laikrodis yra šis tas, ko išmaniųjų technologijų mėgėjai negali praleisti pro akis. Tai – didelį spalvotą ekraną turintis išmanusis laikrodis, atliekantis galybę įvairių funkcijų.

Kuo jis skiriasi nuo „Xiaomi Mi Band 2“? Skaitykite šiame straipsnyje. Aišku, „Xiaomi Huami Amazfit“ yra aukštesnės klasės įrenginys, todėl ir kainuoja daugiau -  €98,63. Jei jums tai atrodo per brangu, žvilgtelkite į „Finow Q7 plus“  - kiek pigesnį išmanųjį laikrodį su labai ryškiu ekranu ir klasiškai atrodančiu korpusu – šis laikrodis aplenkė net plačiai išgirtą savo paties pirmtaką.

„Finow Q7 plus“  kainuoja €52,71. Dar pigesnis variantas – senas geras K88H. Jis atlieka visas pagrindines funkcijas, tačiau yra labai nebrangus - €25,50 už tokį stilingą ir ryškų įrenginį nėra daug.

Bet visa tai gali jus bauginti ar tiesiog atrodyti per daug. Tam ir buvo sukurtas „Domino DM58“ – išmanusis laikrodis, kuris turi tik tai, ko labiausiai reikia – jokių perteklinių funkcijų, kaip rašoma šiame straipsnyje. „Domino DM58“ kainuoja €25,96.

Galiausiai, laikrodis ar išmanioji apyrankė nėra vieninteliai būdai sekti savo progresą. Tam yra sukurti ir „Xiaomi Smart Sneakers“ sportbačiai. Jie šiuo metu kainuoja €47,61. Jie stilingai atrodo, yra patogūs ir į jūsų telefoną gali atsiųsti įdomių duomenų apie jūsų bėgimą ar greitą ėjimą.

2. Muzikos mėgėjams

Tikriems melomanams niekada neįtiksite, tačiau įprasti muzikos mėgėjai tikrai džiaugsis dovanų gavę ausines. Pavyzdžiui, laidinės, į ausis statomos „Xiaomi Mi IV Hybrid“ yra labai plačiai išgirtos – šis apžvalgininkas jas lygino su kur kas brangesnėmis „Apple“ ausinėmis. „Xiaomi Mi IV Hybrid“ kainuoja €13,60. Tai vienas iš tų pigių produktų, kuriuos padovanojus galite būti tikras, kad išrinkote maksimaliai gerą daiktą savo kainos diapazone. 

Mieliau dovanotumėte į ausis įstatomas belaides ausines? Tokios geriausiai tinka tiems, kas mėgsta sportuoti, važinėja su dviračiu ar motociklu. Žvilgtelkite į „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1“, kurios, kaip sakėme anksčiau, albai gražiai atkuria garsą, turi 4 didelius privalumus.

Tačiau jos turi tarpusavyje jungiantį laidą, kuris apsaugo ausines nuo pametimo. Jis nėra labai patogus po šalmu, tad tokiais atvejais geriausiai yra 100 % belaides (laidas nejungia ir skirtingų ausinių pusių) HBQ-I7. „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1“ kainuoja €17,85, o HBQ-I7 - €14,45.

Žinoma, į ausis įstatomos ausinės yra labai patogios ir kompaktiškos, tačiau tinka ne visiems - ilgiau panaudojus nuvargsta ausis, o ir didelės ausinės dažniausiai pasižymi geresnėmis garso atkūrimo galimybėmis, tačiau pirmiausia jums reikės apsispręsti ar norite uždarų, ar atvirų, gulančių ant ausų ar aplink jas. Apie tai – išsamiai šiame straipsnyje, jame surasite visus tokių ausinių privalumus ir trūkumus. O dabar keli rekomenduojami pavyzdžiai iš geriausių pasiūlymų pagal kainą ir kokybę. 

Štai „Meizu HD50“ yra puikios ant ausų dedamos, neapgaubiančios uždaros ausinės. Jos patinka ir apžvalgininkams, kaip jau rašėme, ir pirkėjams. Nereikėtų jas pirkti melonamas, bet tie, kas mėgsta daug klausytis muzikos per kompiuterį, namų kino sistemą ar telefoną, tai bus tikras atradimas - patogios, nesunkios ir labai gražiai skambančios ausinės. Puikios kokybės ir stilingai atrodančios „Meizu HD50“ ausinės kainuoja €54,85. Tačiau jos neapgobia ausų, tad nors yra lengvesnės, bet mažiau apriboja išorės garsą. 

Tuo tarpu „Xiberia T18“ geriau tinka žaidimams ar filmams, nes apgobia ausis, yra uždaros ir taip atriboja naudotoją nuo aplinkos triukšmo. Šias ausines rekomenduojame dėl jų puikaus dizaino ir galimybių. „Xiberia T18“ kainuoja 61 eurą.

Abi paminėtos ausinės yra uždaros, o štai „Superlux HD681“ yra apgaubiančios, bet dalinai atviros. Šias ausines žurnalistai yra pavadinę „pereinamuoju narkotiku į HiFi pasaulį“ - lyginant pagal kainą, jos atkuria fantastiškai gerą garsą. Tik atminkite, kad jų dizainas yra specifiškas ir jos pusiau atviros, tad muzika skamba labai gerai, bet neatsiboja nuo aplinkos triukšmo. Visgi, jauniems žmonėms tai turbūt geriausios ausinės iš visų aprašytų. „Superlux HD681“ kainuoja lygiai 17 eurų.

Ant ausų dedamos ausinės gali atlikti ir kur kas daugiau. Ir laidai joms nėra reikalingi - kalbame apie dideles belaides ausines. Štai „Bluedio H+“ yra belaidės multifunkcinės ausinės (kas tai?), kurios buvo kuriamos net tris metus - tiek laiko užtruko įvairūs tyrimai. Buvo priimti keli svarbūs sprendimai, leidžiantys užtikrinti stiprius žemus dažnius, nevėluojantį, švelnų ir kokybišką garsą. „Bluedio H+“ kainuoja €17,85.

Egzotikos mėgėjams, kurie mėgsta naujoves, bet dar nėra išbandę per kaulus grojančių ausinių, tuomet tikrai bus nustebinti „Beasun ZD100“ ausinėmis. Apie tai kaip jos veikia ir kaip jų turėtojai galės patirti tai, ką patyrė pats Bethovenas  - šiame straipsnyje

Galiausiai, muzikos mylėtojai dažnai mėgsta ir belaides kolonėles, kurios juos gali sekti ir į garažą, ir į sodą, ir į stovyklą gamtoje. Rekomenduojame „Xiaomi“ siūlomą prietaisą. Apie šias kolonėles skaitykite čia. Šios labai stilingos ir kokybiškos „Xiaomi“ belaidės kolonėlės kainuoja €29,24, o mažesnė, delne telpanti kolonėlė – apie 10 eurų.

3. Dirbantiems rankomis

Kai kurie vyrai net šiame skaitmeniniame amžiuje mėgsta ką nors meistrauti rankomis. Jiems dovaną išrinkti sunkiau, nes įrankius jie mėgsta patys ir nelabai pasitiki kitų skoniu. Visgi, galite nupirkti ką nors paprasto.

Pavyzdžiui, elektronikos mėgėjams tturėtų patikti „Xiaomi Wowstick“ – mažas, bet greitas elektrinis atsuktuvas, apie kurį galite paskaityti šiame straipsnyje. „Xiaomi Wowstick“ kainuoja €24,65.

Daugeliu atveju pravers „KXL - E40“ - tai lazerinis atstumo matuoklis, kurį labai giria pirkėjai ir kuris kainuoja €12,75.

Kita gera mintis - GM320 bekontaktis termometras. Šis prietaisas, kuris dabar kainuoja €12,13, dažnai praverčia elektronikos mėgėjams ir tiesiog tiems, kurie mėgsta tyrinėti aplinką.

Kartais dirbtuvėse kas nors nukrenta pačioje prasčiausioje vietoje. Tam, kad šį daiktą būtų lengviau surasti, reikės žibintuvėlio. Šis žibintuvėlis turi teleskopinę galvą ir magnetinį žiedą priekyje, kuris padės pakelti  nukritusius varžtus, vinis ar kokias nors detales. Šis 200 liumenų prožektorius kainuoja €5,94.

Kalbant apie sunkiai pasiekiamas vietas, kartais prireikia ir gero endoskopo. Šis FS-AN01 yra atsparus vandeniui bei dulkėms, yra jungiamas prie išmaniojo telefono ir kainuoja vos daugiau nei 10 eurų.

Galiausiai, jei jums artimas žmogus mėgsta ką nors kurti, galbūt jis nori savo gaminius žymėti logotipu ar kokiu nors kitu simboliu? Tam pravers toks 1000 mW lazerinis graveris. Jis kainuoja €49,31 ir yra puikiai vertinamas pirkėjų. Tik turėkite omenyje, kad maksimalus šio lazerio darbinis plotas yra 3,8X3,8 cm, todėl jis tinka tik mažiems projektams.

4. Mėgstantiems ramius vakarus su knyga ar televizija

Vakarams tamsėjant visa labiau pasigendame šviesos. Todėl, jei norite padovanoti šį tą, kas pravers skaitantiems, reikėtų pasižvalgyti po stalines lempas. „Xiaomi Mijia“, kurią jau esame aprašę kaip geriausiai vertinamą stalinę lempą, pasižymi stilinga išvaizda ir funkcionalumu. „Xiaomi Mijia“ kainuoja 34 eurus.

Visgi, šiais laikais daugiau žmonių žiūri nei skaito. Tokiems pravers „Flymote AF106“ pultelis, kuris leidžia ne tik mygtukų paspaudimais, bet ir pultelio mostais valdyti įvairias funkcijas kompiuterio ekrane (daugiau apie tai - šiame straipsnyje). Šis įrenginys ypač pravers žaidžiant žaidimus ar rodant prezentacijas. „Flymote AF106“ kainuoja €4,84.

Aišku, nemažai žmonių vis dar žiūri televiziją. Tam, kad turinio pasirinkimas būtų geresnis, reikalingas išmanusis televizorius. Šie įrenginiai yra gana brangūs, tačiau ir senam televizoriui galima įkrėsti proto. „Xiaomi Mi TV Box“ yra laimėjęs „Red Dot“ ir „Good Design“ apdovanojimus jau vien todėl, kad juo taip paprasta naudotis, o ir į akis šis prietaisas nekrenta. Jis naudoja „Android“ operacinę sistemą, todėl naudotojai gali parsisiųsti įvairių programėlių ir žaidimų. „Xiaomi Mi TV Box“ kainuoja €56,97.

5. Visada judantiems

Šiais laikais esame priklausomi nuo technologijų. Visgi, mūsų prietaisai vis dar turi rimtų trūkumų. Vienas iš labiausiai erzinančių – trumpas baterijos darbo laikas. „Xiaomi ZMI“ gali šią problemą išspręsti. Tai – 20 000 mAh talpos išorinė baterija. Jos pakaks ne kartą įkrauti išmanųjį telefoną ir kitus prietaisus, o plonas korpusas reiškia, kad šis įrenginys netrukdys gulėdamas kišenėje.

„Xiaomi ZMI“ korpuse rasite tris USB lizdus ir „Type-C“ jungtį, taigi, vienu metu galėsite įkrauti net kelis prietaisus. Šis įrenginys gali veikti ir kaip USB šakotuvas, leidžiantis vienu metu prie kompiuterio prijungti kelis USB naudojančius prietaisus. Pati „Xiaomi ZMI“ įkraunama vos per 3,5 valandas.

Vienintelis ryškesnis „Xiaomi ZMI“ trūkumas - jo kaina. Jis kainuoja kiek daugiau nei 54 eurus. Tad jei tokia baterija yra brangoka. Jei nepatinka ši, siūlome kur geriausiai pirkėjų vertinamą iš pačių pigiausių baterijų su 20 000 mAh talpa - „Xiaomi Mi 20000mAh“. Jei norite dar pigiau, imkite bateriją su 10 000 mAh talpa ir šiuo atveju pirmoji rekomendacija -  „Xiaomi Ultra-thin 10000mAh“. 

Nauji automobiliai jau turi patogias vietas telefonui. Dviračiai tuo pasigirti negali, tačiau dviračių mėgėjui galite padovanoti GUB G-85 aliumininį telefono laikiklį. Apie jį jau rašėme – jis labai patogus, leidžia patogiai naudotis navigacija, bendrauti ar klausytis muzikos. GUB G-85 laikiklis kainuoja €10,20. Daugiau aksesuarų dviračiams rasite šiame straipsnyje.

Jei žmogus tikrai mėgsta nuotykius ir veiksmą, jam reikia veiksmo kameros. „Hawkeye Firefly 7S“ yra vienas iš geriausiai pirkėjų vertinamų įrenginių, filmuojantis 2160p raiška, turintis 120 laipsnių objektyvą ir „WiFi“ valdymo galimybę. Apie „Hawkeye Firefly 7S“ galimybes skaitykite šioje apžvalgoje. „Hawkeye Firefly 7S“ šiuo metu kainuoja vos mažiau nei 57 eurus.

Na, o kad jau visko tiek išvardinome, tai reikės kažkur susidėti. Tam puikiai tinka „Xiaomi“ 26 litrų kuprinė, kuri kainuoja €29,75.

6. Tiems, kam automobilis yra antri namai

Vėl sugrįžtame prie senos problemos, kad mūsų išmaniųjų prietaisų baterijos nėra labai ištvermingos. Taigi, reikia automobilinio įkroviklio. „Xiaomi Roidmi 2S“ ne tik gali įkrauti jūsų prietaisus, bet veikia ir kaip FM moduliatorius, ir laisvų rankų įranka.

Egzistuoja ir naujos kartos „Roidmi 3S“  (plačiau apie jį esame aprašę šioje apžvalgoje) kuris yra šiek tiek patogesnis naudoti, tačiau pasak mūsų skaitytojų, garsą atkuria ne taip gerai, kaip antroji versija.

Gal tai ir subjektyvus momentas, o gal skirtumus galima pajusti tik lyginant abu daiktus. „Xiaomi Roidmi 2S“ kainuoja maždaug 15 eurų, o „Roidmi 3S“ - €9,52. Daugiau automobilinių įkroviklių – šiame straipsnyje.

Kai kurie automobiliai vis dar tebeturi senus CD grotuvus, kurių jau beveik niekas nebenaudoja. Juos galima įdarbinti pasitelkus į CD skaitytuvą įstatomą laikiklį, kuris kainuoja €5,26.

Šiais laikais automobiliui būtinas ir vaizdo registratorius. Pirkėjai puikiai vertina šį „Xiaomi“ įrenginį. Tai – išmanus vaizdo registratorius su 130 laipsnių objektyvu, HD raiška ir „WiFi“ galimybėmis. Jis pats neturi ekrano, tačiau tai leidžia išlaikyti labai kompaktišką įrenginio dydį, jis tikrai neribos matomumo. Šis Xiaomi“ automobilinis vaizdo registratorius kainuoja €29,75.

Žiema taip pat yra tas laikas, kai reikia daugiau dėmesio skirti padangoms. Vairuotojams reikalingi ir šaltyje veikiantys mechaniniai slėgio padangose matuokliai (šis kainuoja €5,56), ir protektoriaus rašto gylio matuoklis (kainuoja €5,72), ir padangų remonto rinkinys (šio kaina yra 15 eurų) – tai smulkmenos, bet kai kam tai bus puiki dovana.

Šaltuoju metų laiku senesnių, ne tokių prabangių automobilių savininkai džiaugsis gavę šildomą sėdynės uždangalą (kainuoja 21 euras), o nuo padidėjusio kietųjų dalelių kiekio ore apsaugos automobilinis oro valytuvas - „Rloman HL“ kainuoja €54,13 (daugiau apie šį įrenginį šiame straipsnyje). Ši dovana tikrai praverstų tiems, kas praleidžia daug laiko miesto kamščiuose.

Na, o jeigu jūsų pažįstamas automobilių mėgėjas vairuoja labai išpuoselėtą automobilį ir negali pakęsti smulkių subraižymų, galite padėti jam juos užmaskuoti su automobilinių dažų pieštukų rinkiniu už €7,52. Šių pieštukų dažai, aišku, yra atsparūs vandeniui, o rinkinyje yra 12 spalvų.

Daugiau smulkmenų keliautojams automobiliais – šiame straipsnyje.

7. Norintiems skristi

Galbūt kažkur nugirdote, kad vienas iš jūsų artimųjų nori pilotuoti mėgėjišką droną? Tai dažna vyrų svajonė - apklausos rodo, kad dronas yra vienas geičiamiausių daiktų vyrams tarp 20 ir 30 metų amžiaus.

Vėlgi, pirkti dronų šią sritį gerai išmanantiems žmonėms nereikėtų, nes jie patys geriau supranta, ko nori ir kas jiems patinka.

Jei visgi pirksite droną, reikia žinoti, kad jie būna skirtingų rušių. Svarbiausia, reikia nuspręsti, ar dronas bus nadojamas kaip skraiduolis akrobatiniams triukams ar kaip skraidyklė fotografavimui.  Skirtumas tarp jų gan nemažas. Fotografuojantys dronai bus palyginti lėti, tad jei norite greitai skriejančio lenktyninio orlaivio, patariame pasidomėti „Walkera Rodeo 110“.

Pradedantiesiems šis dronas iš pradžių gali būti šiek tiek per daug galingas, tačiau po kelių valandų praktikos atvirame lauke, juo jau bus galima atlikti kai kuriuos akrobatinius triukus, o maži išmatavimai reiški, kad šį droną patogu pasiimti su savimi kuprinėje ar automobilyje. „Walkera Rodeo 110“ kainuoja €136,83. Čia galite paskaityti šio drono apžvalgą.

O norint fotografuoti, jau visai kiti dronai. Tiems, kurie tiesiog nori išbandyti ką nors naujo, galite padovanoti „Bayangtoys X16“ – tai pigi, ekonominės klasės bepilotė skraidyklė, kuri neturi nuosavo kameros, tačiau yra viena iš geriausių pagal kainą ir kokybę.

Kad neturi savo kameros nėra bėda, tik reikia, kad drono naudotojas turėtų veiksmo kamerą - ji atskirai tvirtinama prie drono. Toks sprendimas yra geras, nes jei veiksmo kamera jau yra, kam perkant droną, už ją permokėti? Todėl šiuo atveju prieinama kaina vilioja ir šis dronas gali tapti pirmuoju žingsniu į rimtesnių aparatų rinką. „Bayangtoys X16“ kainuoja vos daugiau nei 85 eurus.

Jei veiksmo kameros atskirai neturite arba ieškote ko nors dar geresnio, daugybė pirkėjų rekomenduotų „Hubsan H501S X4“. Šis dronas yra kur kas tikslesnis, turi aukštosios 1080P raiškos (1920 x 1080) kamerą bei specialų valdymo pultelį su LCD ekranu. Modernus dizainas, tikslūs giroskopai ir sugrįžimo funkcija šį droną pakelia į kitą lygį, tačiau jis vis tiek yra gana nebrangus – kainuoja €174,32. Daugiau apie šį droną – šiame straipsnyje.

8. Tiems, kurie myli gamtą

Tarp jūsų draugų tikrai yra tokių, kurie mėgsta stovyklauti ar šiaip laisvalaikį leisti gamtoje. Jiems galima padovanoti kokį nors multifunkcinį įrankį. Pavyzdžiui, šis yra ir kastuvas, ir pjūklas, ir kirvis, ir kauptukas, ir būtelių atidarytuvas. Jis kainuoja vos daugiau nei 5 eurus ir išardytas užima visai nedaug vietos.

O šis yra kiek paprastesnis, mažesnis, bet, tikriausiai, dar geresnis, nes visur jį galėsite pasiimti su savimi. Jis kainuoja €8,59. Daugiau įdomių multifunkcinių įrankių – šiame straipsnyje.

Net ir laiką leidžiant gamtoje norime šiokių tokių patogumų. Visgi, daug mantos neštis nesinori, todėl L7 prietaisas tikrai patiks ne vienam pramogų gamtoje mėgėjui. Jis veikia ir kaip belaidė kolonėlė, ir kaip funkcionalus šviestuvas, ir kaip radijas/mp3 grotuvas. L7 turi 2000 mAh kurios pakaks 5 muzikos klausymo valandoms. L7 įrenginys kainuoja  €23,72.

Stovyklauti mėgstantiems žmonėms labai praverstų ir gera kuprinė. 50 litrų „Local Lion“ kuprinė yra labai funkcionali ir talpi. Ji turi keletą kilpelių kitiems daiktams prikabinti, gausybę kišenių, yra atspari vandeniui ir pasižymi ergonomišku dizainu. „Local Lion“ kurpinė kainuoja €25,50. Daugiau daiktų stovyklautojams – šiame straipsnyje.

Per šventes galima pagalvoti ir apie artėjantį šiltąjį metų laiką, kuomet pabus gamta, vėl sučiulbės paukščiai ir aplink vėl zys mūsų pasiilgę uodai. Juos atbaidyti galite „Digisonic“ prietaisu, kuris kraujasiurbius gąsdina aukšto dažnio garsu. Šis prietaisas kainuoja €3,30, bet prieš pirkdami peržiūrėkite ir kitas priemones nuo uodų.

Galiausiai, GPS sekiklis taip pat yra gera dovana, kuri gali padėti šunų savininkams išvengti nelaimių (paskaitykite šią italės Francescos Beltrame istoriją). Vienas populiariausių GPS sekiklių – šis labai paprastas, bet kokybiškas K8, kuris kainuoja 15 eurų.

9. Smalsiems ir linksmiems

Yra tokių žmonių, kurie kartu yra ir labai žingeidūs, ir turi puikų humoro jausmą. Jiems sunku išrinkti gerą dovaną. Vienas iš pasiūlymų galėtų būti labai paprastas mikroskopas, kainuojantis €13,45, ar Stirlingo variklio modelis už €26,79. Daugiau su mokslu susijusių įdomių daiktų ir žaislų – šiame straipsnyje.

 

Kalbant apie žaislus – vaikystėje visi norėjo būti policininkais arba šnipais. Pastarąją svajonę iš dalies vis dar galima pabandyti išpildyti įsigijus šnipų akinius su kamera. Ji, aišku, nėra labai geros raiškos, tačiau filmuoja 120 laipsnių kampu ir turi 500 mAh bateriją. Šnipų akiniai nuo saulės su kamera kainuoja €26,31. Daugiau apie šį įrenginį – šiame straipsnyje.

Jei pažįstate kokį vakarėlių mėgėją, jam galite padovanoti gėrimų išpilstymo aparatą. Pakabintas ant sienos jis namus transformuos į barą ir labai patogiai tarnaus kiekvieno vakarėlio metu. Šiame telpa pora butelių, jis yra pagamintas iš aliuminio ir kainuoja €26,58.

O jei tikrai norite padovanoti ką nors juokingo – šis atsikišusį pilvą primenantis juosmens krepšys yra neblogas pasirinkimas. Jis kainuoja €7,81. Daugiau dovanų žmonėms su geru humoro jausmu - šiame straipsnyje.

10. Fotografuojantiems telefonu

Šiais laikais telefonas yra ne tik telefonas, bet ir fotoaparatas. Tiems, kurie mėgsta filmuoti ir fotografuoti telefonu tikriausiai praverstų papildomi lęšiai išmaniajam telefonui.

Jie gali padėti fotografuoti kitokiu kampu, iš labai arti ar kiek toliau esančius objektus. Aišku, nukenčia nuotraukų kokybė, tačiau su papildomais lęšiais visai įdomu pažaisti. Vienas toks „Apexel“ 5 lęšių komplektas kainuoja €8,86. O šiame straipsnyje rasite ir daugiau naudingų įrenginių, fotografuojantiems telefonu.

Fotografuojantiems neišvengiamai prireiks ir asmenukių lazdos. „Xiaomi“ šį daiktą stipriai pagerino. Šios kompanijos siūloma asmenukių lazda kartu yra ir trikojis. „Xiaomi Selfie Stick“ kainuoja €13,60, daugiau apie šį daiktą – šiame straipsnyje.

Galiausiai, verta paminėti ir „JJRC H37 Elfie“ – asmenukėms skirtas dronas. Jis yra labai mažas, lengvai valdomas ir gali jus nufotografuoti iš didesnio atstumo nei leistų ilgiausia asmenukių lazda. Apie „JJRC H37 Elfie“ jau rašėme. Šis dronas kainuoja €25,50.

 




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(19)
(-12)

Komentarai (1)