Itin gera kaina elektriniui ir visiškai tyliam „Xiaomi M365“ paspirtukui: išbandę žurnalistai buvo maloniai nustebinti - labai stabilus, gana greitas ir tikrai smagus (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bat0nas 2017-12-02 11:22
Po keleto mėn. naudojimo tokie pastebėjimai: - Nė velnio jis nenuvažiuoja tų 30km. Net ir 20km nenuvažiuoja. Realiai galima tikėtis max 15km. (sveriu 90kg). - Nuo pusės baterijos pastebimai krenta galia ir max greitis. Tad į kalniukus jau galima sakyti nebetraukia. Nuo 100%->50% skraido puikiai. - Susidėvi ne padangos, o kameros viduje sudyla. Mažiau dyla kai jos max pripūstos (nežinau, kiek psi/bar, bet reikia pripūsti taip kiektaip, kad piršto neįspaustum ). - Tos kinietiškos programėlės tai kažkoks vargas. Bet jų reikia tik pirmą dieną (firmware atnaujinimui ir pradinei konfigūracijai). Daugiau neįsivaizduoju, ką su jom veikti. - Labai didelis pliusas supaprastintas valdymas. Ką reikia nusistatai su programėle, o ant paspirtuko tik vienas mygtukas. Ir to pakanka viskam (eco režimui, šviesom, įjungimui, autopilotui). - Patikrinau, kad mano krautas 15 kartų, o nuvažiavęs virš 150km. - kameras klijavau/keičiau 3 kartus
Finalfour 2017-12-02 17:06
per 150 km, tris kartus keisti padangas....cia ne tai kad baisu, cia KRAUPU. Mane tos padangos ir gasdina, noriu ji isigyti, bet tai PADANGOS......as su savo dviraciu per 8 metus NEI KARTO nepraduriau padangos, ir keiciau neseniai naujas padangas tik del to, kad senos sudilo pagaliau. O padangos hibrido, plonytes. Tai kas ten su tuo paspirtuku per biriedas? Ka daryt kad tu padangu bent kelis metus neriketu keist?
mixed 2017-12-02 20:17
Nusipirkti pilnavidures padangas.. Man kolkas per 70km viskas gerai i padangas ipyliau slime. Karta vaziuojant kaliau i astru bordiura vaziuojant nuleido padanga galvojau bus sprogus.. Su tuscia dar ~3km nuvaziavau iki darbo pripuciau ir viskas garai. matyt slime suveike..