Naudingiausi Kinijos turgelio produktai moterims ir šeimoms: geriausi šių metų robotai dulkių siurbliai, sveikatos priežiūros priemonės ir romantišką nuotaiką kuriantys daiktai (Video)  (1)

Dovanos jau perkamos pilnu intensyvumu. Reikia skubėti rinktis, tačiau negalima padaryti klaidų. Ką dovanosite savo draugei, žmonai, mamai ar seseriai? O gal norite pradžiuginti visą šeimą? Pateikiame sąrašą dovanų, kuris, tikimės, bent jau įkvėps ir padės sugalvoti ką padovanoti ne tik jūsų aplinkos moterims, bet ir artimųjų šeimoms, jei norite surasti tokią dovaną, kuri tiktų ir vyrams, ir moterims, ir vaikams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Vis tas tvarkymasis

Dažnos moters nuomone, vyrai yra apsileidę. Tikrai ne visi, bet dažnai būna būtent taip, kad namų švara rūpinasi būtent moterys. Tačiau joms padėti gali ne tik namų vyrai, bet ir robotai.

Jei namai mažesni, juose nėra daug kliūčių rekomenduojame pasidomėti „ILIFE V7S Pro“ dulkių siurbliu. Tai – pats geriausias šios kompanijos gaminys ir vienas geriausių biudžetinės klasės robotų-dulkių siurblių rinkoje. „ILIFE V7S Pro“ kainuoja 159 eurus. Jis yra labai tylus, turi grindų plovimo funkciją ir užima mažai vietos

Visgi, jei namai yra didesni, juose gausu baldų ar kitokių kliūčių, reikėtų rinktis brangesnį „Xiaomi Mi Robot Vacuum“. Šis įrenginys turi sudėtingą jutiklių sistemą ir valydamas namus laikosi tvarkingos trajektorijos, kuri padeda išvalyti visus kampelius. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ susidaro virtualų žemėlapį, kuris jam padeda išvalyti grindis labai greitai ir švariai. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ kainuoja kiek daugiau nei 272 eurus.

Kuo panašūs ir kuo skiriasi šie robotai-dulkių siurbliai – šiame straipsnyje.

2. Stilingos apyrankės

Jei vyrams iš apyrankių dažniausiai pakanka funkcionalumo, tai moterims dar būtinai reikėtų ir gero stiliaus. Stilinga išmanioji apyrankė gali tapti ne tik funkcionalia gyvenimo palydove, bet ir įsimenančia aprangos detale. Pavyzdžiui, Z18 pasižymi klasikine moteriško rankinio laikrodžio išvaizda.

Metalinė apyrankė ir nedidelis ekranas atrodo paprastai, bet ir neprastai – tik bet kokiai progai. Aišku, tai nėra vienas iš tų brangių juvelyrinių dirbinių, tačiau tai galima laikyti ir pliusu – Z18 galima nešioti kasdien, nesibaiminant, jog jis susibraižys ar kitaip nukentės. Šis išmanioji apyrankė nebijo drėgmės (IP67), turi talpią 70 mAh bateriją, gerą OLED ekraną ir atlieka visas funkcijas, kurių galite iš jos tikėtis – daugiau apie tai rašėme šioje apžvalgoje.

Z18 kainuoja apie €29.

Jeigu Z18 gali tarnauti ir kaip stilingas laikrodis, tai labiau sportiškoms moterims geriau tiktų apyrankė, kurios tiesiog negalime nepriminti - tai „Xiaomi Mi Band 2“.

Ši labai populiari apyrankė jau keletą metų nestokoja pirkėjų ir atlieka daugybę gerų funkcijų - skaičiuoja žingsnius, seka fizinį aktyvumą, stebi miegą. Ji puikiai tiks aktyvioms, funkcionalumą dievinančioms moterims.

Tačiau ir tos, kurios mėgsta puoštis, nenusivils šiuo pasiūlymu - ne veltui ši apyrankė yra laimėjusi „Red Dot“ prizą už geriausią dizainą. Jau esame išvardinę keletą įdomių apyrankių ir aksesuarų, kuriais savo „Xiaomi Mi Band 2“ galite paversti tikrai asmeniniu daiktu. „Xiaomi Mi Band 2“ kainuoja apie €20.

Galiausiai, galima rinktis labai stilingą, bet kartu ir paprastą Y02, kainuojančią €33, ar kurį kitą įrenginį iš šio išskirtinių išmaniųjų apyrankių sąrašo.

3. Visada su muzika

Mūsų gyvenimas kupinas streso ir triukšmo. Jį bent trumpam gali paslėpti muzika, todėl ausinės yra puiki dovana ir vyrams, ir moterims.

Visgi, dailiosios lyties atstovėms ypatingai turėtų patikti „Xiaomi Mi IV“ hibridinės ausinės, pasižyminčios neaplenkiama garso kokybe ir nebloga išvaizda. Auksinės spalvos ausinės atrodo išskirtinai gerai, o hibridinė garsiakalbių technologija užtikrina, kad klausomos dainos skambės tiesiog puikiai.

Geriausiai apie „Xiaomi Mi IV“ yra pasakęs šimtus ausinių išbandęs elektronikos žurnalistas - jo nuomone, šios ausinės geriau net už originalias „Apple“ ausines. Šios ausinės kainuoja €13,60.

Kitas pasirinkimas ypač tiks aktyvioms moterims, kurioms netinka laidai. „Meizu EP51“ yra geros belaidės ausinės, kurios patogiai guli ausyse, nekrenta, atrodo neblogai ir labai gerai groja. Jos nebijo prakaito, o magnetinis korpusas leidžia jas sujungti – taip ausinės nebus pamestos, kai nenaudojamos gulės ant kaklo.

„Meizu EP51“ yra belaidės ausinės, tačiau garantuoja net 6 valandas nepertraukiamo muzikos klausymo. Ką apie „Meizu EP51“ pasakoja jas dovanų gavusi mūsų skaitytoja, galite paskaitykite šiame straipsnyje, o atsiliepimo esmė labai paprasta „jomis esu patenkinta ir galėčiau rekomenduoti“. Šios stilingos ausinės aktyvioms kainuoja šiek tiek mažiau nei 23 eurus.

Tačiau ir to trumpo ausines jungiančio laido galima atsisakyti. Tokią galimybę siūlo HBQ - I7.

Šios ausinės geriau tinka iš vienos vietos į kitą nuolat skubančioms moterims. Su jomis taip pat patogu dėvėti kepurę ar šalmą. HBQ-I7 neturi jokių laidų ir pagal atsiliepimus, patogiai gula ausyje, įsiskverbia pakankamai giliai ir taip paprastai neiškrenta. Jos yra įstatomos į ausies kanalą, o pailga korpuso dalis priglunda prie ausies kaušelio formos. 

Jos taip pat turi mikrofoną, tad gali būti naudojamos kaip laisvų rankų įranga, tačiau vartotojai sako, kad mikrofono kokybė nėra pati geriausia. Daugiau apie HBQ - I7 privalumus ir trūkumus – šiame straipsnyje. Šios stilingos ausinės kainuoja netikėtai pigiai – vos €14, tad pagal kainą tai tikrai itin geras pasirinkimas. 

Visgi, jei norite tikrai belaidžių ausinių, jūsų pasirinkimas yra kiek didesnis – šiame straipsnyje paminėti dar keli pavyzdžiai.

4. Besirūpinančiom sveikata ir išvaizda

Šiuo metu rūpinimasis savo išvaizda ir sveikata yra kaip niekada madingas ir populiarus užsiėmimas. O dažniausiai tą daro ne kas kita, bet moterys, tačiau pamažu tai plinta ir vyrų tarpe. Tai – labai geras bruožas ir jei artimųjų tarpe yra tokių žmonių, galite jiems padovanoti labai gerų dovanų 

„Xiaomi Bluetooth 4.0“ yra puikus įrankis visiems, kurie nori apie savo kūną žinoti šiek tiek daugiau.

Šios svarstyklės parodo ne tik svorį, bet ir iš ko jis susideda. Prisijungę programėle ir suvedę savo duomenis naudotojai gali sužinoti savo riebalų, raumenų, kaulų masę, vandens koncentraciją ir kitus svarbiausius duomenis.  Kaip jos tai daro, aiškinome šiame straipsnyje.

„Xiaomi Bluetooth 4.0“ yra nedidelės svarstyklės, kurios telpa visur ir atrodo labai moderniai. Jos kainuoja €36.

Kita gera dovana spindinčiai ir sveikai šypsenai palaikyti - „Soocas X3“. Tai – išmanus elektrinis dantų šepetėlis. Jis yra labai patogus, nes visas šepetėlio korpusas yra apsaugotas nuo vandens, o bateriją reikės įkrauti tik kartą per mėnesį. „Soocas X3“ valo labai efektyviai dėl itin tankių šepetėlių ir aukšto dažnio vibracijos.

Rašėme, kad elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi Soocas X3“ padarė neeilinį įspūdį apžvalgininkui: „jis galėtų sukelti revoliuciją burnos higienos srityje“. 

„Xiaomi SOOCAS X3“ turi visą eilę įdomių funkcijų, kuriomis kiti panašūs įrenginiai nepasižymi. Šis šepetėlis dantis valo keturiais režimais – galėsite pasirinkti tą, kuris jums atrodys tinkamiausias. Visas funkcijas galite kontroliuoti specialia programėle – šis dantų šepetėlis „Bluetooth“ ryšiu bendrauja su išmaniuoju telefonu. Ten sulauksite informacijos apie tai, kada reikia valytis dantis, gausite patarimų apie burnos higieną ir kitos naudingos informacijos.

„Soocas X3“ kainuoja apie 34 eurus tik perkant patariame tuo pačiu įsigyti ir porą papildomų galvučių.

5. Švariam vandeniui ir orui

Vis daugiau žmonių gyvena miestuose, kur sveikatai labai kenkia oro tarša. Oro grynintojas gali padėti apsisaugoti nuo sveikatos problemų, pašalindamas iš aplinkos dulkes ir kitas smulkias daleles.

Kuomet ore padaugėja kietųjų dalelių, gyventojai paprastai yra įspėjami ilgai nebūti lauke ir vengti gilaus kvėpavimo, nes tokios dalelės patenka į plaučius ir kaip nekartą yra ištirta, skatina plaučio vėžį ir kitas ligas. Be to, smulkios kietosios dalelės, kurių diametras siekia 2.5 μm ir dar mažiau, gali netgi prasikverbti tiesiai į kraujotaką. 

Dėl to vis daugiau žmonių namuose stato oro grynintojus. Deja, Lietuvoje oro grynintojų pasiūla apverktiname lygyje - geriausiu atveju surasite ekonominės klasės variantų, tačiau jie bus gana triukšmingi, prastesnės filtrų kokybės ir nuo laikmečio atsilikusiu dizainu. 

„Xiaomi Mi Air Purifier 2“ yra vienas populiariausių oro grynintojų dėl modernaus dizaino ir kelių lygių filtravimo sistemos. „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ - tai pernai pristatytas įrenginys, skirtas padėti kovoti su žalingomis dalelėmis jūsų namų ore. 

Paprastas, nekrentantis į akis, tačiau kartu ir modernus „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ lengvai randa vietą bet kuriuose namuose. Kai kurie apžvalgininkai juokauja, kad šį įrenginį būtų galima palaikyti ir „Apple“ produktu dėl elegantiškai minimalistinio dizaino. Jis tarsi pagamintas nebūti interjero detale - jis išnyksta tarp jūsų apgalvotai išdėstytų detalių.

Daugiau įdomybių apie „Xiaomi Mi Air Purifier 2“ ir tai, kaip jis veikia – šiame straipsnyje. Šis oro grynintojas kainuoja 108 eurus.

Vanduo yra ne ką mažiau svarbus už orą, būtina pasirūpinti ir jo švara. „Xiaomi Mi TDS Pen“ – tai mobilus vandens tyrumo matavimo prietaisas. Pigus „Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis padės išsiaiškinti, kada keisti vandens filtro kasetę ir ar viešbučio vanduo tinkamas gerti - tad jis tinka ne tik namuose, bet ir visoe kelionėse.

Pakanką jo elektrodus įmerkti į stiklinę vandens ir ekrane užsidegusi reikšmė leis nuspręsti, ar vanduo yra tinkamas vartojimui. O ar tiksliai jis matuoja? Apie tai rašėme - jis be jokios abejonės, veikia su tam tikra paklaida,  tačiau gera žinia, kad buitiniam  naudojimui rezultatai yra pakankamai patikimi ir tikslūs.

„Xiaomi Mi TDS Pen“ yra puiki dovana keliautojoms. Šis vandens tyrumo matuoklis kainuoja kiek mažiau nei 6 eurus

6. Romantikos mėgėjams

Dažnai sakoma, kad moterys užima šeimos židinio saugotojos vietą. Jos taip pat dažnai yra tos, kurios labiausiai džiaugiasi romantiška vakariene. Taigi, savo aplinkos moteris galite nustebinti ir moderniu šviestuvu, kuris papuoš jos namus.

„Mipow BTL300-3“ – tai trys elektroninės žvakės. Jas galima panaudoti dekoruojant namus arba apšviečiant laiptelius, lentyną ar kokį kitą svarbų objektą. Pakračius šis šviestuvas pakeis spalvą, o papūtus – užges. Viską galima valdyti ir programėle išmaniajame telefone.

„Mipow BTL300-3“ kainuoja  €42,51 (rinkinyje yra trys tokie šviestuvai)

„Xiaomi Yeelight“ yra panašus produktas. Jis yra skirtas miegamajam, todėl leidžia pasirinkti labiausiai patinkančias, raminančias spalvas. Tai – išmanus sprendimas, kuris leidžia nustatyti laikmatį, prijungti kitus prietaisus ir nustatyti įvairias funkcijas.

„Xiaomi Yeelight“ kainuoja €42,51.

Jei norie padovanoti šį tą originalaus, galite rinktis į čiaupą montuojamą šviestuvą, kuris keičia šviesos spalvą pagal vandens temperatūrą. Tai – labai paprastas ir pigus prietaisas. Šiuo metu toks LED šviestuvas kainuoja €2,32.

Galiausiai, atnaujinti galima ir senus šviestuvus, pasitelkus vadinamas Edisono lemputes. Tai – senoviškus šviestuvus primenančios kaitrinės lemputės, kurios puikiai dera klasikiniame interjere. Pavyzdžiui, ši kainuoja vos daugiau nei 12 eurų. Daugiau tokių neįprastų lempučių – šiame straipsnyje.

7. Jaunoms mamoms

Galiausiai, tarp jūsų aplinkos moterų tikriausiai yra ir jaunų mamų. Joms galima padovanoti beveik visas prieš tai išvardintas dovanas. Visgi, jei nuspręsite padovanoti ką nors susijusio su naujomis užduotimis, galite rinktis vaikams skirtą bekontaktį termometrą.

„guucy“ termometras neerzina kūdikių, yra visiškai saugus ir pakankamai tikslus. Vaikai nuolat suserga, versdami mamas nerimauti, todėl tokia paprasta dovana gali tapti labai naudingu įrankiu. Šis bekontaktis termometras kainuoja €16. Daugiau vaikiškų termometrų – šiame straipsnyje.

Kita idėja – IP kamera. Šie įrenginiai yra įprastai skirti namų saugumui užtikrinti, tačiau „Xiaomi xiaofang“ puikiai tinka ir kūdikio miegui stebėti. Tėvai galės ramiai darbuotis virtuvėje ar kitame kambaryje žiūrėti filmą kartas nuo karto žvilgteldami į telefono ekraną.

Arba sėdite kurs nors saulėtame paplūdimyje ir galite kartas nuo karto išmaniuoju telefonu patikrinti, ar namie viskas gerai. Arba šią technologiją galite panaudoti kiek kitaip - galite pagaliau sužinoti, ką veikia jūsų augintinis, kol jūs esate darbe. Be jokios abejonės, tai naudingas, šiek tiek ramybės ir saugumo namams suteikiantis prietaisas.

„Xiaomi xiaofang“ kainuoja €16 ir turi daug įdomių funkcijų. Daugiau apie ją galite sužinoti skaitydami šį straipsnį.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(9)
(-7)

Komentarai (1)