Kinijos turgelio stebuklai: nuolaida perkamiausių viršūnėje atsidūrusiam dulkių siurbliui „Alfawise X5“- lengvai orientuojasi tarp daiktų, turi sąsają su telefonu, 4 skirtingus valymo režimus ir gali plauti grindis (Video)  ()

Tenka pripažinti, kad išmanieji įrenginiai šiuo metu leidžia kur kas lengviau atlikti daugelį įprastų ir dažnai pasikartojančių užduočių. Pavyzdžiui, dulkių siurbliu greičiausiai bent kartą per mėnesį tenka pasinaudoti kiekvienam skaitytojui. Tačiau ar žinojote, kad šį gana monotonišką ir neįdomų darbą jau gana seniai tiesiog galite patikėti išmaniajam dulkių siurbliui?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai tikėtina, kad pirmą kartą pasidomėjus išmaniųjų dulkių siurblių asortimentu liksite sužavėti pasiūlos gausa. Vis dėlto kaip ir kiekvienoje rinkoje, taip ir čia galima išskirti gamintojus, kurie susilaukia daugiausiai pirkėjų simpatijų.

Pavyzdžiui, išmanusis dulkių siurblys „Alfawise X5“ šią savaitę Kinijoje pateko į geriausiai perkamų namų elektronikos įrenginių sąrašą.

Būtent šia proga kinai taip pat paruošė „12.12 2017 Best Sellers“ išpardavimą, kuriame išmanųjį dulkių siurblį „Alfawise X5“ dabar galima įsigyti už patrauklią 153 eurų kainą.

Šiuo atveju reikėtų pradėti nuo to, kad „Alfawise X5“ yra aprūpintas net trimis davikliais. Jų dėka yra užtikrinamas sklandus šio išmaniojo siurblio darbas net ir itin painiose bei gausiai daiktais apstatytuose patalpose.

Be to, „Alfawise X5“ geba įveikti 15 milimetrų aukščio kliūtis bei 30 laipsnių statumo įkalnes ir taip pat priklausomai nuo savininko pageidavimo gali dirbti keturiuose skirtinguose darbo režimuose (zigzag mode, spot cleaning, edge mode, auto cleaning).

Gamintojas pristatydamas šį 1000 Pa galingumo išmanųjį dulkių siurblį dar mėgsta akcentuoti ir tai, kad „Alfawise X5“ yra aprūpintas ne tik 300 ml dulkių surinkimo talpa, bet ir 300 ml talpos vandens rezervuaru. Būtent toks sprendimas „Alfawise X5“ leidžia panaudoti ne tik dulkių siurbimui, bet taip pat ir drėgnam grindų valymui.

Galiausiai norisi pabrėžti ir tai, kad „Alfawise X5“ yra suderinamas su „Amazon Alexa“ virtualiu namų asistentu, o esant reikalui bet kada nuotoliniu būdu gali būti valdomas naudojantis išmaniuoju telefonu.

Šis išmanusis dulkių siurblys ypatingas tampa ir dėl santykinai talpios 2600 mAh baterijos, kurios energijos „Alfawise X5“ šiuo atveju pakanka beveik dviejų valandų nepertraukiam darbui užtikrinti. Vis dėlto senkanti baterijos energija „Alfawise X5“ išmaniajam dulkių siurbliui nėra didelė problema. Kitaip sakant, vos tik „Alfawise X5“ pajunta jog baterijos energijos resursai eina į pabaigą, šis dulkių siurblys automatiškai susiranda savo įkrovos stotelę, o baterijai pilnai įsikrovus vėliau vėl tęsia pradėtus darbus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai ()