Nėra tokių daiktų, kurių „Xiaomi“ nenorėtų gaminti ir tobulinti: štai ką sugalvojo padaryti su paprastu barzdos skustuvu  (1)

Seniai kartojome, kad nėra tokių daiktų, kurių „Xiaomi“ nenorėtų gaminti ir tobulinti. Pavyzdžiui, jūsų paprastas rankinis skustuvas taip pat gali būti pakeistas nauju „Xiaomi H600“. Kuo jis ypatingas? Įdomu tai, kad šį kartą „Xiaomi“ nepasiūlė jokio išmanumo, tad koks čia patobulinimas?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dauguma vyrų naudoja pigius vienkartinius skustuvus. Jei būsime sąžiningi, turėsime pripažinti, kad jie dažnai dirgina odą ir yra nepatogūs. Iš tikrųjų, paprastas dizainas yra gerai, nes juos vis tiek tenka išmesti, tačiau „Xiaomi“ eina rimtesnių pasaulio gamintojų pavyzdžiu ir siūlo mažinti atliekų kiekį ir žada suteikti geresnę skutimosi patirtį.

Visų pirma, H600 skustuvas nenustebins išmanumu, nes nieko tokio jis neturi. „Xiaomi“ nusprendė sukurti maksimaliai paprastą, bet iš kokybiškų medžiagų, ergonomiškos formos ir solidžios išvaizdos daiktą, taip tarsi pasakydama, kad net ir šiais laikais ne viskas būtinai turi turėti išmanumą, kad būtų aukščiausios klasės. 

Kad ir toks paprastas skustuvas, jis vistiek turi kuo pasigirti. Visų pirma, jis turi ergonomišką, patogią rankeną be jokių išlankstymų - paprastą kaip rašiklis. Ji ne tik padeda švariai ir greitai nusiskusti, bet ir atrodo visai neprastai. Ypač kuomet skustuvas yra padėtas į rinkinyje esantį laikiklį. Skustuvo laikiklis yra solidus ir gan masyvus, nes turi stabiliai užlaikyti vertikaliai stovintį skustuvą.

„Xiaomi“ pasirūpino ir labai greitu būdu pakeisti skustuvo galvutes. H600 skustuvas naudoja magnetinę jungtį, todėl pakeisti galvutę neužtruna nei sekundės. 

Pati galvutė taip pat nėra paprastas prekybos centro produktas. Ji turi 6 ašmenis, kurių technologijos buvo ištobulintos Japonijoje. Dabar šie ašmenys yra gaminami Vokietijoje. Jie tolygiai paskirsto spaudimą ir nedirgina odos. Šalia yra ir lubrikacinė juostelė, kurios turinys tirpsta vandenyje ir lėtai padengia odą.

„Xiaomi H600“ rinkinyje yra ne tik skustuvas, laikiklis ir 5 galvutės, bet ir skutimosi putos. „Xiaomi“ teigia, kad šios citrinomis kvepiančios putos sumažina trintį ir leidžia švariai nusiskusti visą barzdą. Jos taip pat yra labai malonios naudoti.

Taigi, „Xiaomi H600“ rinkinys yra labai paprastas, bet realiai solidus produktas - puiki dovana tiems, kurie vertina gerą kasdienių daiktų išvaizdą ir, žinoma, dažnai skutasi.

Deja, bet kokybė kainuoja - retai kas išdrįs už tokį skustuvą sumokėti 50€, tad vienintelė išeitis yra laukti nuolaidų. Dabar kaip tik tokia ir siūloma -  „Xiaomi H600“ su 27% nuolaida kainuoja  €37

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(32)
(-21)

Komentarai (1)