Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaida ir specialiu žaidimu iki 12.17 siūlomas 6 colių išmanusis „Meiigoo Note 8“ – veido atpažinimas kartu su pirštų antspaudų jutikliu, 4GB RAM ir dviguba galinė kamera (Video)  ()

Vietinėje Kinijos rinkoje sparčiai daugėja išmaniųjų telefonų su itin didelės įstrižainės 6 colių ekranu. Vis dėlto pasidairius po elektronines parduotuves paaiškėja, kad tokių išmaniųjų pasiūla dar nėra pilnai įsisotinusi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, 6 colių įstrižainę turinčius išmaniuosius telefonus kol kas tenka skaičiuoti dešimtimis, kai tuo tarpu išmanųjį telefoną su 5 ar 5,5 colių ekranu šiuo metu galima išsirinkti iš šimtų skirtingų modelių.

Būtent tai puikiai paaiškina, kodėl naujos kartos „Meiigoo Note 8“ išmaniojo telefono su 5,99 colių įstrižainės IPS technologijos ekranu (2160 x 1080) pristatymui šią savaitę Kinijoje yra skiriamas išskirtinis dėmesys.

Šiuo atveju norisi pradėti nuo to, kad iki pat gruodžio 18 dienos „Meiigoo Note 8“ Kinijoje galima įsigyti už 136 eurus. Vis dėlto didelį susižavėjimą šį kartą kelia ir išskirtinis Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ pasiūlymas.

„Gearbest“ tvirtina, kad pirkėjai, kurie iki gruodžio 17 dienos užsisakys šį išmanųjį telefoną, pretenduoja laimėti analogiškos vertės (159,99 dolerių) dovanų kuponą. Kitaip sakant, tai reikėtų suprasti kaip visišką įsigyto išmaniojo telefono kompensaciją bei galimybę Kinijos elektroninėje parduotuvėje vėliau apsipirkti dar kartą visiškai nemokamai už anksčiau „Meiigoo Note 8“ išleistą sumą.

Šiuo atveju reikėtų atkreipti dėmesį tik į tai, kad šiose nemokamų dovanų kuponų dalybose dalyvauja tik kiekvienos dienos šimtas pirmųjų užsakymų, kurie būna atliekami 12 valandą Lietuvos laiku (10:00 UTC). Dovanų kuponų laimėtojus „Gearbest“ planuoja paskelbti gruodžio 18 d. savo „Facebook“ paskyroje.

„Meiigoo Note 8“ išmanusis telefonas pranašumą prieš kitus įgyja dėl to, nes yra aprūpintas dviem biometrinėmis autentifikavimo priemonėmis. Viena jų, žinoma, yra piršto antspaudas. Tuo tarpu kita pagrįsta savininko veido atpažinimo technologija naudojat priekyje integruotą 8 megapikselių kamerą.

Įdomu, kad gale integruota dviguba kamera taip pat nestokoja naujovių. Pasak gamintojo, viena iš gale integruotų kamerų yra 16 megapikselių, o tuo tarpu kita yra skirta sukurti fotografų tarpe gerai žinomam „bokeh“ (suliejimo) efektui ir taip pat padeda geriau „pajusti“ fotografijos gylį bei leidžia kontroliuoti juodos ir baltos spalvos balansus.

Galiausiai svarbu pabrėžti, kad „Meiigoo Note 8“ išmanusis telefonas yra aprūpintas 3300 mAh talpos baterija, aštuonių branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi, „Mali-T860“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąją RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 256 GB naudojant Micro SD kortelę. Be to, „Meiigoo Note 8“ taip pat gali pasigirti įdiegta „Android 7.0“ operacine sistema, integruota USB C tipo jungtimi ir įdiegtais LTE, GPS, GLONASS ryšio moduliais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()