Kinijos turgelio stebuklai: iš pirmo žvilgsnio klasikinė 6W LED lemputė, tačiau iš tikro tokio dalyko dar nematėte – slapta IP kamera su garsiakalbiu, mikronu ir galimybe valdyti iš PC bei telefono (Foto)  ()

Jeigu bent kartą teko domėtis Kinijos elektroninėse parduotuvėse pateikiamais pasiūlymais, tai greičiausiai sutiksite, kad kinams tikrai netrūksta kūrybiškumo. Norint tai pajusti tiesiog pakanka pasidomėti įvairiais smulkiais elektroniniais aksesuarais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokių pasiūlymų šią savaitę tikrai netrūksta „LED & Flashlight Sale“ išpardavime. Nors šiuo atveju kalbame tik apie apšvietimo sprendimus, tačiau, patikėkite, kinai šį kartą gali maloniai nustebinti net ir itin išrankius pirkėjus.

Kad ir kaip keistai tai skambėtų, bet šį kartą norime pristatyti E27 tipo cokolį turinčią lemputę „LED Light Bulb with 360 Degree Panoramic Camera“. Iš pirmo žvilgsnio šį lemputė atrodo visiškai įprastai, kadangi techninėse charakteristikose yra nurodyta, kad ji yra aprūpinta trimis 2 W galingumo šviesos diodais. Vis dėlto tenka pripažinti, jog sukuriamas bendras 6 W galingumas tokio tipo lemputei yra kiek per mažas, kad būtų tinkamas geram patalpos apšvietimui užtikrinti. Ir šiuo atveju jūs esate teisūs.

Tačiau, kaip jau minėjome pradžioje, kinai nebūtų kinai, jeigu net ir iš tokio paprasto daikto kaip lemputė nesugebėtų išspausti ko nors daugiau. Ir labai panašu, kad šį kartą jie pagaliau išpildė dažno lietuvio norą namuose turėti slaptą IP kamerą.

Taip, perskaitėte tikrai teisingai, ši 6 W LED lemputė taip pat yra aprūpinta 960p raiška (1280 x 960) filmuojančia kamera, kuri gali filmuoti toliausiai iki 30 metrų atstumu. O kas įdomiausia, ši kamera vaizdą filmuoti geba net 360 laipsnių kampu, kas reiškia, kad naudodami šį unikalų elektroninį aksesuarą tuo pačiu laiko momentu galėsite stebėti kas vyksta net ir pačiuose atokiausiuose kambario kampuose.

Gamintojas dar mėgsta akcentuoti ir tai, kad priešingai nei kitos IP kameros, ši kamera pranašumą įgyja dar ir dėl to, nes nakties metu gali užfiksuoti spalvotą vaizdą. Toks sprendimas, žinoma, tampa įmanomas dėl to, nes kaip jau buvo minėta anksčiau, šis aksesuaras taip pat yra aprūpintas ir LED.

Ši slapta kamera su LED apšvietimu bei WiFi ryšio moduliu tampa ypatinga dar ir dėl to, nes turi integruotą mikrofoną, garsiakalbį ir taip pat gali būti valdoma naudojantis ne tik kompiuteriu, bet ir išmaniuoju telefonu.

Prie kameros galima prisijungti per WiFi, o geriausiai, kad ši kamera suderinama su Android, IOS, Microsoft Windows 98 / ME / 2000 / XP, Microsoft Windows 98/ ME /2000/ XP, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista operacinių sistemų versijomis.

Be to, kamera gali atsiųsti įspėjimą į vartotojo telefoną kai tik aptinka bet kokį judesį kartu su patalpos nuotrauka, tad reaguodami iš karto galite perspėti įsibrovėlius, kad jie yra stebimi arba sudrausminti vienus paliktus vaikus ar augintinius

Jeigu susidomėjote šiuo produktu, tai norime atkreipti jūsų dėmesį, kad dabar Kinijoje šią nestandartiškai atrodančią slaptą kamerą galite įsigyti vos už 23 eurus. Čia įvertinkite ir tai, kad filmuojamą vaizdą kamera įrašinėja į Micro SD kortelę (didžiausia galima kortelės talpa – 128GB), todėl analogiškai šiuo atveju reikėtų pasirūpinti ir ja.

Vis dėlto jeigu dėl tokių smulkmenų nenorite papildomai sau sukti galvos, tiesiog galite įsigyti 10 eurų brangesnę šios kameros versiją ir komplekte iš karto rasite pridėtą 16 GB talpos Micro SD kortelę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(4)
(17)

Komentarai ()