Kinijos turgelio stebuklai: Naujieji metai su trenksmu – anonsuotas įspūdingas išmanusis telefonas „Ulefone Power 3“ su 6080 mAh talpos baterija, 4 kameromis, 6 GB RAM ir 60€ sumažinta kaina  ()

Vietiniam Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojui „Ulefone“ šie metai buvo kaip niekada sėkmingi. Šiuo atveju džiugina ir tai, kad gamintojas nuolatinę pažangą demonstruoja ne kuo kitu, o būtent realiais darbais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad dar šių metų pavasarį bendrovė savo gerbėjus itin pradžiugino išmaniojo telefono „Ulefone Power 2“ pristatymu. Vis dėlto „Ulefone“ šiuos metus taip pat nusprendė užbaigti ne ką prasčiau ir tai puikiai patvirtina naujos kartos išmaniojo telefono „Ulefone Power 3“ anonsas.

Lyginat „Ulefone Power 2“ ir „Ulefone Power 3“ yra daugiau nei akivaizdu, kad šis vietinis Kinijos gamintojas vos per tris ketvirčius nuveikė daugiau nei kas nors galėjo tikėtis.

 

Pradėti norisi nuo to, kad, naujos kartos išmanusis telefonas „Ulefone Power 3“ gali pasigirti didesniu 6 colių įstrižainės ekranu (2160 x 1080), itin populiariu 18:9 kraštiniu santykiu bei šio ekrano apsaugai naudojamu „Corning Gorilla Glass 4“ apsauginiu stiklu.

Verta pastebėti, jog iš išvaizdos išmanusis labai panašus į madingą „Samsung Galaxy S8“, o telefono „screen to body ratio“ siekia net 90,8%.

Be to, naujos kartos išmanusis telefonas yra aprūpintas 6080 mAh talpos baterija ir kas įdomiausia sveria vos 210 gramų (15,9 x 7,59 x 0,99 cm).

Tenka pripažinti, kad tokios talpos baterija yra tikrų tikriausias techninis laimėjimas („Ulefone Power 2“ – 6050 mAh), kadangi be papildomos įkrovos „Ulefone Power 3“ gali tarnauti beveik 4 paras. Tuo tarpu budėjimo režime šis išmanusis telefonas gali veikti net 75 dienas. O kas įdomiausia, dėka integruoto „Fast Charge 4.0“ techninio sprendimo šią įspūdingos talpos bateriją pilnai įkrauti galima vos per dvi valandas.

Kardinalūs pakeitimai taip pat juntami ir kalbant apie integruotų kamerų galimybes. Pavyzdžiui, jeigu „Ulefone Power 2“ yra aprūpintas tik dviem kameromis (16 MP gale ir 13 MP priekyje), tai „Ulefone Power 3“ jau gali pasigirti net keturiomis kameromis (gale 21 MP + 5 MP, o priekyje 13 MP + 5 MP) bei priekyje ir gale įdiegtomis LED blykstėmis.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Ulefone Power 3“ yra vienas pirmųjų išmaniųjų telefonų rinkoje, kuris taip pat yra aprūpintas naujos kartos „Helio P23“ centriniu procesoriumi.

Čia dar galima pridėti ir tai, kad „Ulefone Power 3“ gali pasigirti 6 GB operatyviąją RAM atmintine, 64 GB vidine ROM atmintimi, išorine SD kortele iki 256 GB talpos bei „Android 7.1“ operacine sistema su įdiegta lietuvių kalba.

Skubame pranešti ir tai, kad šiuo metu Kinijoje „Ulefone Power 3“ galima įsigyti už maždaug 190 eurų. Vis dėlto ši kaina yra taikoma tik laikinai ir jeigu tikėsime išankstinėmis prognozėmis, tai reiškia, kad jau kitas metais šis išmanusis telefonas kainuos bene 60 eurų daugiau, t. y. apie 250 eurų. Stebint kiniškų telefonų tendencijas, tai labai tikėtinas pabrangimas – po anonso nuolaidų kainos greitai šauna į viršų.

Be to, pavyzdžiui, Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ išmanųjį telefoną „Ulefone Power 3“ įsigyti dabar verta dar ir dėl to, nes nemokamai gausite ne tik apsauginį silikoninį dėklą bei ekrano plėvelę, bet taip pat ir du specialius USB C tipo adapterius.

Atpigęs „Ulefone Power 2“

Jeigu „Ulefone Power 3“ kaina didoka, tačiau norėtumėte turėti tokios talpos bateriją, pasvarstykite apie „Ulefone Power 2“ - dabar jo kaina ypatinga gera, siekia tik 133€, tačiau taip pat gausite ypatingai ištvermingą telefoną su 6050 mAh baterija. Tik skirtingai nuo naujojo modelio, jis turi mažesnį 5,5" ekraną, kur kas mažesnį „screen to body ratio“, viengubą kamerą priekyje ir gale, 4 GB RAM ir senesnės kartos procesorių MTK6750T - plačiau apie šį telefoną skaitykite čia. Visa tai lemia mažesnę kainą, tačiau jei tokių parametrų užtenka, tai labai geras variantas - šis telefonas šiais metais buvo vienas iš pačių perkamiausių su tokios talpos baterija. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(2)
(10)

Komentarai ()